Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

Eurovision Song Contest

Recommended Posts

Azi dimineata am citit in ziar la noi ca Romania va participa la Eurovision Song Contest cu gemenele de la Indigo, care vor canta un cantec compus de germanul Dieter Bohlen. Ptr asta mai au nevoie de o aprobare de la un minister. Deoarece nu am habar cum canta fetele, imi puteti spune ceva despre ele? Chiar sint curioasa.

Himmelsduftid="navy">[biz]

calut

Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 17
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Informatia e un pic eronata. Fetele de la Indiggo nu reprezinta Romania la Eurovision pt simplul motiv ca preselectia nationala inca nu s`a facut. E programata pentru sfarsitul lunii, se va transmite live la TVR si telespectatorii vor putea vota prin telefon melodia care sa plece mai departe in Grecia.

E adevarat (asa am citi si eu) ca Indiggo a intrat in finala nationala cu o piesa compusa de personajul amintit de tine. Dar sincera sa fiu nu prea cred ca au sanse. E adevarat ca nu le`am vazut prea des dar si cand au iesit pe piata cu vreo melodie, era un pic fortat... Mie mi s`a parut mereu ca ele canta un pic cam fals, ceva gen Cheeky Girls (daca iti mai aduci aminte "fenomenul"...)

Om trai si om vedea [:D]

Sid="blue">evdiklEid="blue">rim arasiNid="blue">da en Sid="blue">evdigim kim bilIid="blue">yor musuNid="blue">?id="Comic Sans MS">id="red">

Eu stiu de fetele de la Indigo ca ele nu prea apar pe piata ro tocmai ca sunt ocupate sa se promoveze in europa, in special germania(!) unde dupa cum povesteau ele au un real succes.

Eu nu le-as compara cu Cheeky, sunt mult mai frumoase, am impresia ca se omoara si cu teatrul, pentru mine nu-s pe aceeasi treapta.

Clover eu nu am zis ca nu ar fi frumoase fetele, ma refeream strict la muzica lor atunci cand le`am comparat cu Cheeky Girls. Chiar si aici, fiecare e liber sa ii placa orice.

Dar uite cum imi apare mie situatia:

quote:Originally posted by Clover

sunt ocupate sa se promoveze in europa, in special germania(!) unde dupa cum povesteau ele au un real succes.

id="quote">id="quote">

Si putin mai sus, un roman care traieste in Germania (deci ar trebui sa fie la curent cu ascensiunea compatrioatelor):

quote:Deoarece nu am habar cum canta fetele, imi puteti spune ceva despre ele? Chiar sint curioasa.
id="quote">id="quote">

Bun... acum... unde era succesul? Pe piata romaneasca Indiggo nu apare, pt ca isi face reclama in Germania. Unde nici romanii n`au auzit de ele... Si totusi participa la Eurovision in speranta de a reprezenta (clumea!) Romania...

Zau asa, nu vi se pare putin tras de par? [biz]

Sid="blue">evdiklEid="blue">rim arasiNid="blue">da en Sid="blue">evdigim kim bilIid="blue">yor musuNid="blue">?id="Comic Sans MS">id="red">

Se pare ca au primit dreptul de a se prezenta la Eurovison cu melodia lui Bohlen : http://www.bild.t-online.de/BTO/index.html (undeva pe pagina este un titlu "Bohlens Zwillinge" - Gemenele lui Bohlen)

Sa spunem ca ar ajunge in finala cu melodia asta si chiar ar castiga: chiar daca reprezinta RO, tot succesul lui Bohlen ar fi [hot]...

Is curioasa de reactia celorlalti participanti, care se vor prezenta cu ccc compozitii autohtone, nu straine!!!

Intr-un articol de acum 2 zile, tot din Bild, scria ca Indigo este un band de succes in RO [:D].....ma rog, asta da bine mai ales pentru imaginea lui Bohlen!

Alina

sa stiti ca in multe tari din Europa se practica participarea unor compozitori straini sau a unor proiecte de colaborare intre un interpret strain si unul autohton, etc. si nimeni nu obiecteaza, ci toti isi vad de muzica lor.

legat de cine va reprezenta Romania, nu pot sa imi exprim nici o opinie, deoarece nu sunt la curent cu ce se intampla. Doar ce am citit azi online la www.revistapresi.ro la capitolul "Showbiz & Fun"

cinta

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;19;47/st/20060809/dt/7/k/080b/preg.png

quote:Originally posted by copiloi

Is curioasa de reactia celorlalti participanti, care se vor prezenta cu ccc compozitii autohtone, nu straine!!!

id="quote">id="quote">

O sa fie "mancatorii" si vociferari oricum, cu si fara Bohlen [:D]

Dar in punctul meu de vedere, fetele oricum nu o sa se claseze prea bine. Tind sa cred asta si pentru ca in general romanii au votat concurenti pe care ii cunosteau deja, oameni prezenti in peisajul autohton... Asta e, sa fim sinceri, romanii voteaza mai mult artistul decat melodia...

Nu sunt de acord...romanii nu voteaza interpretul in primul rand, ci piesa. Si in plus, cel care va castiga preselectia, va fi ales de juriu, indiferent de votul publicului, desi se spune altceva. Nu am incredere in sistemul de vot si nici in transparenta lui. Asa s-a intamplat in fiecare an in Romania. In ceea ce priveste competitia finala...toate sunt aranjate...sau, daca vreti, jocurile s-au facut demult.

Nu mai am speranta ca vom castiga vreodata...poate doar daca celelalte tari participante ar avea de profitat de pe urma acordarii a 10 puncte pt tara noastra...

Ioana

Eu chiar nu cred ca vor avea vreo sansa fetele de la INDIGO.cine stie poate sa fie piesa foarte buna dar voce nu mi se pare ca au asa....sa dea pe afara.Anul trecut am fost foarte dezamagita ca nu a castigat Luminita nu mai stiu cum..era super frumoasa melodia si vocea la fel.Nu cred ca Indigo vor avea mai mult succes ca ea

invidia dezleaga limbile oamenilor asa cum admiratia le amuteste

hmmm...

sincer nu le vad pe gemene participand.... si din cate stiu eu inca nu s-a hotarat cine merge la Eurovision.

Nu înceta niciodata sa zâmbesti, nici chiar atunci când esti trist, pentru cã nu se stie [8**]cine se poate îndragosti de zâmbetul tãu!id="size2">id="Comic Sans MS">
id="purple">

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Adaugă...