chiara.2005 Publicat Februarie 14, 2006 Raport Distribuie Publicat Februarie 14, 2006 V-as ruga sa-mi spuneti cele care cunoasteti, in cat timp se da rezultatul la amniocenteza, si in cazul in care doamne fereste rezultatul indica malformatii, pana in ce saptamana a sarcinii se mai poate face intreruperea? Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kittycat Postat Februarie 14, 2006 Raport Distribuie Postat Februarie 14, 2006 Nu stiu in cat timp se da rezultatul. Intreruperea cursului sarcinii se poate face pana la 24 de saptamani, de asta si ecografia morfologica de al doilea trimestru se indica a se face pana cel tarziu in saptamana 24. Andra,[mamica]de [pup]printesa [zana](15 noiembrie 2004)id="teal">id="Verdana"> Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lucas Postat Februarie 15, 2006 Raport Distribuie Postat Februarie 15, 2006 eu am facut amnio. rezultatul intre 14 zile si 3 saptamini. mai repede nu se poate medical vorbind. Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
loneanbianca Postat Februarie 24, 2006 Raport Distribuie Postat Februarie 24, 2006 Este o operatiune dureroasa? Poze "Traim intr-o era in care pizza ajunge la noi acasa mai repede decat politia." Jeff Marder. Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lucas Postat Februarie 27, 2006 Raport Distribuie Postat Februarie 27, 2006 nu este dureroasa. se face anestezie locala sau generala. Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.