Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Vi-l amintiti pe Vladut Tudor?

Recommended Posts

Ieri ar fi implinit 6 ani... A disparut in octombrie 2004, in apropierea Manastirii Cocos din Judetul Tulcea. Avea 4 ani si 8 luni. A fost gasit, dupa 6 zile, intr-o ripa din padure IN VIATA. Dar a murit pentru ca medicul ce a fi trebuit sa insoteasca ambulanta venita sa-l preia se juca pe calculator in cabinetul lui din Spitalul Tulcea.

Ieri procurorii tulceni au clasat acest dosar. Verdictul lor: Vladut s-a ratacit. Mai mult decit concluzia timpita la care au ajuns te revolta argumentele lor si grosolaniile din dosar.

Cititi mai multe despre acest caz aici:

http://www.jurnalul.ro/articol_46071/balbaiala_unor_procurori___cadou_post_mortem_pentru_vlad.html

"Nu exista dragoste.Exista doar dovezi de dragoste" Jean Cocteau

Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 69
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Cum sa nu ni-l amintim?

Saptamani intregi am fost obsedata de ochii lui frumosi.[q]

Incredibil este ca si de data asta si-au batut joc cu "ancheta" lor. Si am tot sperat..

Imi vine sa injur rau de tot, cu "linistea lor monahala", cu turcul care vrea sa discrediteze calugarii, cu copilul de 4 ani care merge kilometrii intregi prin hatisuri fara sa se zgarie macar, cu ...

Asta nu mai este neprofesionalism, este deja neglijenta criminala.

Ca la noi, la nimenea => bineinteles ca nu este nimeni vinovat! Doar Vladut. Si rudele lui!!![bang]

Procuratura tulceana, RUSINE !

Ruxandra & Matei (4 ani) & sotul drag

Nu numai ca mi-l amintesc, dar n-am sa-l uit niciodata. Mi se strange sufletul si mi-l amintesc destul de des...din pacate nu mai am cuvinte sa comentez. Sper din tot sufletul ca parintii si fratiorul lui sa poata duce o viata normala...

Serbanica talharica

ce-si face omu' cu mana lui se numeste lukru' manual [^]...id="red">id="size1">

Si eu il tin minte Adriana...

A fost una dintre stirile care m-a marcat rau de tot...cred ca am ramas si cu sechele...Tudor al meu mai merge in spatele meu, ii place sa se ascunda, iar eu nu mai suport de atunci sa nu-l am in permanenta sub ochi...

Dincolo de jalea din sistemul de sanatate, din justitie si de faptul ca o crima ramane nepedepsita, ma gandesc la sufletele chinuite de intrebari ale parintilor, mi se pare groaznic sa ramai o viata cu povara lipsei unor raspunsuri, cine, de ce, cum s-a intamplat...

Multumim Adriana pentru ca ne tii la curent, de multe ori citesc si ma gandesc la tine si tot aman sa iti multumesc!

[pup]

Bianca

REVOLTATOR!!!!!

Eu poate mai mult decat altii mi-l amintesc pe Vladut si mai bine. In acel an in care a disparut, vara, eram in parc in Constanta si baietelul cu ochii mari, negri si gene lungi, a venit langa noi vazand ca facem poze lui Liviu. Sotul l-a intrebat daca vrea si el poza. Era un baietel sociabil se pare... I-a facut poza si lui si fratiorului si a cerut mamei adresa de mail. Intorsi in Bucuresti le-am trimis poza facuta.

Mai tarziu cand am vazut copilul la tv si tragica intamplare cu disparitia, m-au trecut fiorii. Era copilasul acela frumos cu care schimbasem 2 cuvinte.

Pacat, mare pacat!

Ca si in cazul Larisei, superficialitatea de care dau dovada autoritatile mi se pare foarte grava si de condamnat!

mama Lucia si Liviu minunea (24.05.2002) Povestea-nasterii

Haideti sa militam PENTRU APLICAREA LEGII IMPOTRIVA FUMATULUI IN SPATIILE PUBLICE, sa facem ceva pentru copiii nostri!!!id="size3">

desene noi

quote:Originally posted by LUCIA MIRELA

REVOLTATOR!!!!!Eu poate mai mult decat altii mi-l amintesc pe Vladut si mai bine. In acel an in care a disparut, vara, eram in parc in Constanta si baietelul cu ochii mari, negri si gene lungi, a venit langa noi vazand ca facem poze lui Liviu. Sotul l-a intrebat daca vrea si el poza. Era un baietel sociabil se pare... I-a facut poza si lui si fratiorului si a cerut mamei adresa de mail. Intorsi in Bucuresti le-am trimis poza facuta. Mai tarziu cand am vazut copilul la tv si tragica intamplare cu disparitia, m-au trecut fiorii. Era copilasul acela frumos cu care schimbasem 2 cuvinte.Pacat, mare pacat!Ca si in cazul Larisei, superficialitatea de care dau dovada autoritatile mi se pare foarte grava si de condamnat!

mama Lucia si Liviu minunea (24.05.2002) Povestea-nasteriiHaideti sa militam PENTRU APLICAREA LEGII IMPOTRIVA FUMATULUI IN SPATIILE PUBLICE, sa facem ceva pentru copiii nostri!!!id="size3"> desene noi
id="quote">id="quote">Lucia, uita-te te rog peste fotografiile aparute in Jurnalul National de azi! Sunt cele facute de sotul tau?Paula le-a primit, dupa ce Vlad nu mai era, pe e-mail, de la o persoana care facuse acele poze in parc."Nu exista dragoste.Exista doar dovezi de dragoste" Jean Cocteau

Ce soarta, Lucia, sa-l cunosti pe Vadut inainte de tragedie! E ingrozitor ce s-a intamplat, si mai ingrozitor e ca se intampla in continuare!

Aveti grija de copii, supravegheati-i, invatati-i sa nu aiba incredere in nimeni! Nu si-a imaginat nimeni ca in cazul celor 2 fetite disparute vinovatii sunt vecinii apropiati! [V]

Ioana

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Adaugă...