gioto Publicat Februarie 14, 2006 Raport Distribuie Publicat Februarie 14, 2006 taxa timbru fiscal unde se plateste? (pt sectorul 2). pt divort ce valoare are (am gasit pe net ca ar fi 300.000 mii ,dar cineva mi-a spus de 380.000mii) Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dariana Postat Februarie 14, 2006 Raport Distribuie Postat Februarie 14, 2006 Vezi ca e CEC ul mare pe victoriei, e aproape de jud sector 2. Anul trecut era 366.000 si daca nu realizai venituri 73.000, acum probabil ca s-or mai fi marit, e posibil sa fie 380.000. Dar poti sa intrebi la judecatorul de servici unde te duci sa depui cerereA SI dai o fuga si platesti. Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mi-Ka Postat Februarie 15, 2006 Raport Distribuie Postat Februarie 15, 2006 Pentru actiunile in justitie se plateste TAXA JUDICIARA DE TIMBRU, nu taxa de timbru fiscal, la PRIMARIA din localitatea unde are instanta sediul, in cazul tau la Primaria sect.2 Bucuresti. Iti mai trebuie si timbru judiciar in valoare de 3.000 sau 5.000 lei ROL,nu stiu exact, pe care il gasesti la posta. Mi-ka Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.