Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

vreau suvite blonde!

livia

Recommended Posts

Mai am putin si merg in Ro...Cum ajung vreu sa "sar" intr-un salon si sa-mi fac suvite blondeeeee!!!Acum intrebarile:

Ce salon imi recomandati sau poate cineva dintre voi are "maini pricepute tare"???

Sa-mi fac suvitele prin decolorare sau vopsire????

Au mai fost aici subiecte despre suvite...unde le gasesc???

multumesc mult-mult!

livia

Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 19
  • Creat
  • Ultimul răspuns

daca vrei sa ai suvite frumoase trebuie sa fie prin decolorare prin vopsire nu prea ies acum depinde si de culoarea parului tau sau daca esti vopsita un salon bun gasesti acum depinde unde in romania vi.la mine in cartier este un salon de lux si care lucreaza super frumos cei de acolo ii spune dikos dar sunt multe alte saloane si in centru.Asa ca bani sa ai ca saloane gasesti.

nu calca adevarul in picioare ,daca vrei sa ai trecere la oameni

[foto]

Mergand pe principiul la pomul laudat sa nu te duci cu sacul, eu evit de obicei saloanele "di lux".

Am avut experiente dubioase si aici in Franta, mergand la saloanele unui stilist super cunoscut si apreciat, care coafeaza numai vedete.

Si am fost multumita de ce mi-a facut un nene la par, intr-un salon "de cartier".

In Ro cnd merg am "stilista" mea, intr-un salon de cartier, care imi face niste suvite, ca nici la Paris nu mi le-au reusit asa bine!

Asta e.

[cit]Lumyid="red">- mamica lui [bibe]David Andréi[bonjovi] id="blue">id="Book Antiqua">(11 Martie 2004)

id="right">

Yesterday was the past, tomorrow will be the future,but today is a gift, that’s why we call it PRESENT

livia,acum vreo saptamana-doua am deschis eu subiect cu suvitze la femina intim,numa ca eu nu stiu nici ce culoare si nici ce pozitie in par[:D] dar musai trebuie sa-mi fac[:D]arunca si tu un oki,sunt sfaturi bune de la fete.

Tu ce culoare ai la par acum?eu am parul negru si nu stiu daca sa-mi fac suvite blonde sau roscate,mai groase sau pierdute,clasice sau numai partea de jos a parului saaau doar parul de dedesubt.Cand ma hotarasc la o varianta vad altceva pe strada si-mi raman ochii lipiti.Inca oscilez intre variantele astea[bang]

Life is not measured by the number of breaths we take,but by the

moments that take our breath away.

Livia preturile sunt in functie de salon, eu spre exemplu prefer sa merg la un salon in Brancoveanu din Stefan cel Mare ca au si preturi bune si servicii calitate.Mai variaza si in functie de lungimea parului.Eu sunt satena dar am multe fire de par alb, si ma fac suvite cam la 4 luni,in decembrie spre ex am dat 320.000lei pt par scurt, inclus sio spalat, tuns si coafat.Cel mai bine ies suvitele facute prin decolorare.Daca esti interesata si nu gasesti ceva mai bun pot sa-ti dau nr de tel, si numele coafezei.

Fetelor, si eu vreau suvite pentru la nunta.Problema e ca nu am mai fost vopsita niciodata, doar nuantator am folosit pana acum, pentru ca nu-mi place deloc sa mi se vada 2 culori cand mai creste, dar pentru la nunta o sa fac o exceptie.

eu, initial, voiam suvite blode sau, oricum, culoarea ciocolatei, eu fiind satena acum, dar o amica mi-a spus ca trebuie vopsit tot parul si apoi mi se fac suvite, asa e? Spuneti-mi si mie cum se procedeaza, sa stiu dinainte, sa nu fac o criza la coafor.

Si, de asemenea, daca stiti un salon cu preturi rezonabile si unde se lucreaza bine, dati-mi o sugestie,ca eu nu frecventez decat pentru tuns, si asta mi-a iesit oriunde am fost.

Si eu as vrea sa-mi refac suvitzele ( fostele au un an..), fara sa-mi devalizez portofelul la un salon de fitze dar si fara sa-mi cada pielea capului...daca stiti undeva in Bucuresti unde sunt servicii de calitate si la un pret decent, va rog sa-mi spuneti si mie...

V

veni, vidi, Victorie!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Adaugă...