ileana Postat Februarie 15, 2006 Raport Postat Februarie 15, 2006 Suvite rosii, facute alaltaieri, pe par mediu, 1 312 000 lei. Suvite facute cu folie. ileana
raalucutza Postat Februarie 15, 2006 Raport Postat Februarie 15, 2006 NEBUNICA nu trebuie vopsit tot parul!iti face doar suvitele!dar trebuie sa ai habar de ceea ce vrei!in sesul ca tu le spui clar ca vrei niste suvite mai deschise si nu vrei colorat tot parul!eu acum sunt cu vopseau in cap -ca ma vopsesc singura-sunt bruneta mi-am decolorat niste suvite-multe-si acum mi le-am vopsit gri!sper sa imi iasa ce mi-am dorit!revin!si apropo........suvitele in folie sunt taxate la suvitza si daca mai folosesc si magma-vopsea ffff buna care nu mai necesita decolorare-te costa mai scump! RAALUCUTZAid="red">[gravi]26+id="red">cu[fetita]CELESTINAid="red"> http://community.webshots.com./user/raalucutza
blanca000 Postat Februarie 15, 2006 Raport Postat Februarie 15, 2006 Eu tocmai mi-am facut suvite blonde pe un par castaniu vopsit aceeasi culoare. M-am dus la un salon la mine in cartier (Militari) si m-au costa cu totul aprox. 70 lei noi. Si in banii astia ma si tuns si coafat. Avand par mai putin mi-a facut suvite subtiri cu casca,nu cu folie. Imi place arata ..altfel...[;)] Nunta noastra Nasi de cununie
Allure Postat Februarie 15, 2006 Raport Postat Februarie 15, 2006 quote:Initial creeata de liviaMai am putin si merg in Ro...Cum ajung vreu sa "sar" intr-un salon si sa-mi fac suvite blondeeeee!!!Acum intrebarile:Ce salon imi recomandati sau poate cineva dintre voi are "maini pricepute tare"???Sa-mi fac suvitele prin decolorare sau vopsire????Au mai fost aici subiecte despre suvite...unde le gasesc???multumesc mult-mult!liviaid="quote">id="quote">La moda sint suvitele in contrast...Si eu sint satena si mi-am facut suvite blond deschis si chocolate-brown foarte delicate, cu folie. Daca gasesti pe cineva priceput, efectul este super!!! [vampa]p.s.- suvitele mele blonde au fost facute cu vopsea in care a adaugat putina pudra decoloranta.
nebunica-zapacica Postat Februarie 15, 2006 Raport Postat Februarie 15, 2006 Si eu tot asa, blonde- ciocolatii vreau, sa se vada o diferenta in par atunci cand o sa-l prind in coc pt. nunta, dar nu il vroiam pe tot vopsit si apoi facute cateva suvite. Bine ca mi-ati spus, Raalucutza, ca se poate si asa, sa fiu linistita. Sa aveti o seara frumoasa, fetele!
Ica 1975 Postat Februarie 15, 2006 Raport Postat Februarie 15, 2006 Vad ca sunteti iubitoare de suvite si probabil multe dintre voi aveti experienta in domeniul asta asa ca va cer un sfat: eu sunt blonda insa vreau sa ma fac suvite. Intrebarea mea ar fi: trebuie sa-mi vopsesc parul saten deschis (culoarea mea naturala) sau pot sa-mi fac suvite asa si din aproape in aproape ajung doar cu suvite? Parul meu nu este lung, de obicei lungimea lui ajunge pana aproape de umar. Ica Propriile fapte te fac sa fii insemnat sau neinsemnat.
m_monique Postat Februarie 15, 2006 Raport Postat Februarie 15, 2006 si eu sunt mare amatoare de suvite blonde. imi fac suvite de 2 ani. la inceput am mers la un salon de cartier. era ieftin, dar foloseau si produse ieftine, care mi-au cam stricat parul. de un an am inceput sa merg tot in zona, la un salon mai luxos. e mai scump, dar nu am mai avut probleme. dupa parerea mea, suvitele sunt mai avantajoase. nu trebuie sa te vopsesti prea des si nu arata urat cand creste parul, eu fiind satena. http://photos.yahoo.com/micumonica
livia Postat Februarie 15, 2006 Autor Raport Postat Februarie 15, 2006 suvite blonde imi fac!abia astept sa merg in tara...sper ca voi nimeri pe maini pricepute! cat se da bacsis??? livia
catalynaa Postat Februarie 15, 2006 Raport Postat Februarie 15, 2006 quote:Originally posted by Ica 1975Vad ca sunteti iubitoare de suvite si probabil multe dintre voi aveti experienta in domeniul asta asa ca va cer un sfat: eu sunt blonda insa vreau sa ma fac suvite. Intrebarea mea ar fi: trebuie sa-mi vopsesc parul saten deschis (culoarea mea naturala) sau pot sa-mi fac suvite asa si din aproape in aproape ajung doar cu suvite? Parul meu nu este lung, de obicei lungimea lui ajunge pana aproape de umar.IcaPropriile fapte te fac sa fii insemnat sau neinsemnat.id="quote">id="quote">Ica,eu am fost satena deschis-parul natural si am vrut sa-mi fac suvite blonde.M-am dus la coafeza mea i-am explicat ce si cum si mi le-a facut cu folie.In decurs de 1 an jumate m-am facut de 3 ori.Acum parul s-a cam blonzit si cand am fost ultima data la suvitze i-am zis ca vreau sa alterneze culorile.....mi-a zis ca data viitoare(acum,in martie) imi va face numai suvitze satene,astfel incat sa fie aproape uniforme.Puternic nu este cel care ii domina pe ceilalti,ci cel care isi stapaneste furia-Lao Tseid="size2">id="red">
catalynaa Postat Februarie 15, 2006 Raport Postat Februarie 15, 2006 quote:Originally posted by liviasuvite blonde imi fac!abia astept sa merg in tara...sper ca voi nimeri pe maini pricepute!cat se da bacsis???liviaid="quote">id="quote">Eu dau 100-150.000 lei si e foarte multumita.Puternic nu este cel care ii domina pe ceilalti,ci cel care isi stapaneste furia-Lao Tseid="size2">id="red">
Postări Recomandate
Arhivat
Acest subiect este acum arhivat și este închis pentru alte răspunsuri.