raalucutza Publicat Februarie 15, 2006 Raport Distribuie Publicat Februarie 15, 2006 EU STAU IN AUSTRIA SI IN ROMANIA AJUNG DE-ABIA IN VARA!AS VREA SA STIU SI EU DE UNDE CUMPAR O CHESTIE DIN AIA DE INTINS ALUATUL!NU STIU CUM I SE SPUNE!DAR POATE MA POATE AJUTA CINEVA! RAALUCUTZAid="red">[gravi]26+id="red">cu[fetita]CELESTINAid="red"> http://community.webshots.com./user/raalucutza Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Darria Postat Februarie 15, 2006 Raport Distribuie Postat Februarie 15, 2006 La noi(in zona) se numeste sucitor. Daca nu gasesti poti improviza dintr-o sticla. Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
roxanaz Postat Februarie 15, 2006 Raport Distribuie Postat Februarie 15, 2006 nu am inteles unde vrei sa il cumperi, in Romania sau in Austria? in Romania de la supermarket-uri si tarabe, in Austria din supermarket-uri.....ca precis au. Roxana Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
numeioana Postat Februarie 15, 2006 Raport Distribuie Postat Februarie 15, 2006 Eu ii zic facaletz. La noi se gaseste in zona obiectelor de menaj, unde gasesti si fund de bucatarie, strecuratoare, palnie... Ioana Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fannna2003 Postat Februarie 15, 2006 Raport Distribuie Postat Februarie 15, 2006 Ralucuta te referi la sucitor...poti gasi atat la magazinele de menaj cat si in piata , targuri. Daca nu ai poti improviza...o sticla,facaletul(cu care se amesteca mamaliga). Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tumpi Postat Februarie 15, 2006 Raport Distribuie Postat Februarie 15, 2006 si eu tot facalet ii zic.Eu am gasit in magazine in zona cu articole de menaj.Acum nu-mi vine in minte cum se numeste, oricum poti gasi din silicon si sunt f bune. "Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)id="red"> Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
raalucutza Postat Februarie 15, 2006 Autor Raport Distribuie Postat Februarie 15, 2006 [pup]vreau sa il cumpar de aici din austria!din romania am uitat sa cumpar!si aici nu am gasit nici unde deloc sucitor sau facalet!si nu am nimic nici de mamaliga nici altceva!dar bine ca mi-ati spus ca pot incerca cu o sticla!caut de un an in supermarketurile de aici si nu am gasit pana acum!oricum multumesc pt ajotur!mai astept sfaturi si indrumari![pup][pup] RAALUCUTZAid="red">[gravi]26+id="red">cu[fetita]CELESTINAid="red"> http://community.webshots.com./user/raalucutza Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tumpi Postat Februarie 15, 2006 Raport Distribuie Postat Februarie 15, 2006 pai mamaliga o poti amesteca cu o lingura de lemn sau un tel.si eu tot cu ticla am intins la inceput aluaturile.tb sa gasesti pe undeva pe la tine.Eu am vazut mai mult din silicon sau platic.Nu ai vrr-un catalog la care esti inscris sa te uiti .poate gasesti asa. Bafta "Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)id="red"> Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tumpi Postat Februarie 24, 2006 Raport Distribuie Postat Februarie 24, 2006 tot uitandu-ma pe net am data peste asta si mi-am adus aminte de tine, daca ai posibilitatea sa comanzi, daca nu, macar sa sti cum se numeste sa sti de ce intrebi facalet( Teigroller) "Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)id="red"> Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
osna Postat Februarie 28, 2006 Raport Distribuie Postat Februarie 28, 2006 am vazut si la REAL si la karstadt sucitor pt intins aluatul,cam in jur de 3€.poate ai magazinele astea in zona. [gravi]10 Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.