Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Cum va descurcati cu hobby-urile sotilor???

Recommended Posts

Ma confrunt cu o situatie noua pentru mine,dar cred ca multe dintre voi aveti mai multa experienta decat mine si ma puteti lumina si pe mine !(varsta mea,nu are nici o legatura cu ...experienta aceasta)

De la o vreme,sotul meu si-a redescoperit un vechi hobby din tinerete: aero-modelismul...Toate bune si frumoase...dar parca, l-a cuprins o "vraja"...isi petrece o gramada de timp pe Net,pe forumul modelistilor(motiv de...zazanie...ca acum,facem cu randul la computer),dar a inceput si sa investeasca din ce in ce mai multi bani in acest hobby(chiar daca eu nu am fost de acord)...Am tendinta sa ma cert cu el de fiecare data cand vine vorba de...avioane (si zau...n-am nimic cu ele saracele)...

Ba mai mult...mi-a aratat un subiect pe forumul lor,numit: "asociatia modelistilor oropsiti de neveste" unde se plangeau barbatii care mai de care, cum ii asupresc pe ei-bietii!!- "scorpiile" de neveste!

Voi cum va descurcati cu hobby-urile lor?...va certati cu ei? le acceptati? ii lasati sa faca orice?...Please! vreau pareri!

Nu fac nimic,da'mi ia toata ziua![;)]id="purple">

poze

Simona,mami de Victor scump si printesa Roxy

Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 7
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Cius, parerea mea este putin subiectiva deoarece lucrez in domeniul modelismului. Inainte de asta, insa, am avut surpriza sa gasesc in apartamentul sotului meu (in vremea cand nu eram casatoriti) un adevarat triaj de trenuri montat in toata casa. Prima impresie nu a fost deloc pozitiva. Nu i-am inteles pasiunea mult timp si mi se parea din cale-afara de costisitoare.

Au trecut multi ani de atunci, acum lucrez in domeniu, avem fiecare colectia noastra si prefer de o mie de ori sa-si petreaca timpul pe un forum tehnic decat prin alte locuri. Modelismul este metoda neconventionala de combatere a stresului (s-au facut testari oficiale). Modelistii sunt oameni culti, civilizati, educati, ar trebui sa fii mandra de sotul tau. Nu poti face modelism daca nu ai cunostinte aprofundate de istorie si tehnica. Cat despre bani, fii dreapta si compara pretul unui avion cu pretul unui parfum.

Nu certati copiii cand viseaza!

quote:Initial creeata de cius22

Ba mai mult...mi-a aratat un subiect pe forumul lor,numit: "asociatia modelistilor oropsiti de neveste" unde se plangeau barbatii care mai de care, cum ii asupresc pe ei-bietii!!- "scorpiile" de neveste!id="red">Voi cum va descurcati cu hobby-urile lor?...va certati cu ei? le acceptati? ii lasati sa faca orice?...Please! vreau pareri!Nu fac nimic,da'mi ia toata ziua![;)]id="purple">pozeSimona,mami de Victor scump si printesa Roxy

id="quote">id="quote">Da-mi voie mai intai.. [:-)))] asta referitor la paragraful subliniat cu rosu.Al meu e cu calculatoarele..daca ar putea ar umple casa cu ele,daca ar putea si-ar lua numai chestii de calculator..no.dar nu-l lasa scorpia de nevasta-sa [:-)))],adica io [:D]Petrece mult timp la calculator,dar m-am obisnuit..la inceput aveam meciuri pe chestia asta,acu' mi-a trecut..(avem fiecare calculatorul lui[:D])Cu toate astea eu zic ca-i cel mai cel..e baiat bun si ne intelegem foarte bine.Pe tine ce te deranjeaza pana la urma?cheltuie prea multi bani?(asta se rezolva printr-o discutie zic eu)Eu zic ca fiecare dintre noi are nevoie de spatiu,are nevoie de un hobby ...mai bine sa stea pe net,la calc..decat prin baruri ori dupa femei..(asta-mi zicea mie frate-miu cand aveam meciuri cu al meu si acu ii dau dreptate)POZE

Nu am nici o problema cu hobby-urile partenerului meu, pentru ca le dezvolt si eu pe ale mele. Dupa ce ne terminam treburile obligatorii, fiecare isi vede de ale lui, nu trebuie sa stam vesnic sa ne tinem de mina.(Uneori incepe el un joc pe computer si-l termin eu.)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Adaugă...