DanielaLaura Publicat Februarie 15, 2006 Raport Distribuie Publicat Februarie 15, 2006 Daca sunt in concediu de cresterea copilului din septembrie 2005 trebuie sa platesc si asigurari sociale? Mentionez ca am contribuit 6 ani-neintrerupti la asigurarile sociale inainte de a intra in concediu de cresterea copilului.Azi am primit o notificare de la casa de pensii precum ca incepand cu 01.01.2006 trebuie sa platesc lunar suma de 79 lei drept contributie de asigurari sociale.Este posibil asa ceva? Va rog daca stie cineva despre ce este vorba sa-mi explice si mie. Va multumesc![flo] Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marius Postat Februarie 15, 2006 Raport Distribuie Postat Februarie 15, 2006 Da au dreptate. Contributiile solicitate, fac obiectul incepand din acest an al formarii fondului privind pensiile. CIC a fost scos de sub tutela Casei de Pensii Marius Pernes home page - www.marius.rdsor.ro Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marius Postat Februarie 15, 2006 Raport Distribuie Postat Februarie 15, 2006 Da au dreptate. Contributiile solicitate, fac obiectul incepand din acest an al formarii fondului privind pensiile. CIC a fost scos de sub tutela Casei de Pensii Marius Pernes home page - www.marius.rdsor.ro Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.