Crinia Publicat Februarie 15, 2006 Raport Distribuie Publicat Februarie 15, 2006 Ati auzit de exercitiile Kegel? Si daca da cineva le-a aplicat in practica? Ce rezultate ati simtit? Karinaid="size2">id="red"> mamica lui [copil] LUCIANid="size2">id="blue"> (23 februarie 2005) Oare cit avem?id="blue"> Mindria n-are loc in doi ca ea e prima care naste un razboi Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
clayhanger Postat Februarie 15, 2006 Raport Distribuie Postat Februarie 15, 2006 Da, am auzit de aceste exercitii. In practica le-a pus mai mult partenerul, si rezultatele se simt. Sigur, efectele nu se refera doar la imbunatatirea senzatiilor din timpul contactelor dar noi despre asta ne-am interesat mai mult. Daca ne intrebi ceva mai concret incerc sa revin. Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
clayhanger Postat Februarie 15, 2006 Raport Distribuie Postat Februarie 15, 2006 http://en.wikipedia.org/wiki/Kegel_exercise Asta e ceea ce as fi rezumat si eu despre aceste exercitii numai ca imi scapa denumirea in romana a muschilor antrenati. Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
morenaA Postat Februarie 15, 2006 Raport Distribuie Postat Februarie 15, 2006 uite cateva link-uri: http://www.eva.ro/dragoste/articol137.html http://www.farmaciata.ro/eKontentFarmaciaTaFiles/home/tu_si_copilul_tau/tu_si_copilul_tau/Tonifierea-musculaturii-pelvi-perineale.html Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Crinia Postat Februarie 15, 2006 Autor Raport Distribuie Postat Februarie 15, 2006 Ce chiar nimeni nu a auzit de aceste exercitii? Karinaid="size2">id="red"> mamica lui [copil] LUCIANid="size2">id="blue"> (23 februarie 2005) Oare cit avem?id="blue"> Mindria n-are loc in doi ca ea e prima care naste un razboi Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
delsim Postat Februarie 15, 2006 Raport Distribuie Postat Februarie 15, 2006 Eu am facut o vreme, acum m-am cam lenevit.La mine "au mers" ca sa zic asa si acuma chiar daca nu ma mai "antrenez" mi-am format niste deprinderi.Imi controlez destul de bine muschii perineului si in timp ce fac dragoste si pentru continenta urinara in caz de "urgente". Delia "Ceea ce suntem contribuie mai mult la fericirea noastra decat ceea ce avem." Schopenhauer Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adif Postat Februarie 15, 2006 Raport Distribuie Postat Februarie 15, 2006 practicate zilnic, cam 20min intaresc musculatura pelvina, imbunatatesc sensibilitatea din timpul [xinpat]si orgasmul e mai intens, de asemenea este prevenit prolapsul genital care e frecvent la femeile in varsta, mai ales cele care au multe nasteri pe cale naturala asa ca la treaba fetelor, lucrati-va muschiuletii[pk] Adi,mamica lui Sebix Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Crinia Postat Februarie 15, 2006 Autor Raport Distribuie Postat Februarie 15, 2006 Am avut o nastere grea si copilul destul de mare din care cauza mi-au facut epiziotomie. Dar nu e asta problema, dupa nastere m-am ales si cu hemoroizi care din ce merge ma deranjeaza tot mai mult (plus ca am fost constipata o perioada foarte lunga de timp care a agravat situatia). Ma gindeam ca poate aceste exercitii pot imbunatati musculatura si sa se refaca totul...Plus ca ma gindesc ca pentru nasterea viitorului bb ar fi bine sa fie pregatit perineul, adica muschiii pubococcigieni pentru ca sa nu mai am o alta epiziotomie. Poate se va primi fara ea si fara rupturi (sigur ca fiecare are drept sa viseze...) Dar a mai aparut ceva, ieri am aflat o nouatate care m-a dat peste cap. O persoana apropiata mie are prolaps uterin, astfel tb operata si inlaturat uterul. Ea e speriata si stresata. Eu cautind cit mai multa informatie despre aceasta am constatat ca foarte multi recomanda exercitiile Kegel ca pe viitor sa nu apara astfel de probleme. Adiid="blue"> din cite vad chiar si tu ai mentionat ca exercitiile sunt necesare pentru o femeie. Deliaid="blue"> imi pare bine ca te-au ajutat exercitiile astea, chiar si pentru . Karinaid="size2">id="red"> mamica lui [copil] LUCIANid="size2">id="blue"> (23 februarie 2005) Oare cit avem?id="blue"> Mindria n-are loc in doi ca ea e prima care naste un razboi Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ardeiash Postat Februarie 16, 2006 Raport Distribuie Postat Februarie 16, 2006 in romania nenea asta.. bebe.. e destul de blamat... dar mie-mi pare rezon omul... cam traznit... dar ne mai deschide capul. noi romanii nu gandim la lucrurile de acest gen ca la lucruri firesti, normale... ci mai degraba radem... sau nu spunem lucrurilor pe nume//// da, interesant... subiect, cred ca am sa fac si eu aceste exercitii , sa vad daca este adevarat... si cred ca este... s-auzim numai de bine! si [pup] Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Raza de soare Postat Februarie 16, 2006 Raport Distribuie Postat Februarie 16, 2006 Sunt alea care se pot face atunci cand te speli pe dinti, cand te machiezi, cand mergi cu metroul sau cand stai la o sedinta plictisitoare cu seful ? "Nu stiu, n-am auzit"... Dar sunt bune rau ! Raza de soare, curand SOTIE de pui alintat Foto Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.