Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

Exercitiile Kegel

Recommended Posts

• Răspunsuri 16
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Eu am facut o vreme, acum m-am cam lenevit.La mine "au mers" ca sa zic asa si acuma chiar daca nu ma mai "antrenez" mi-am format niste deprinderi.Imi controlez destul de bine muschii perineului si in timp ce fac dragoste si pentru continenta urinara in caz de "urgente".

Delia

"Ceea ce suntem contribuie mai mult la fericirea noastra decat ceea ce avem." Schopenhauer

Distribuie pe alte site-uri

practicate zilnic, cam 20min intaresc musculatura pelvina, imbunatatesc sensibilitatea din timpul [xinpat]si orgasmul e mai intens, de asemenea este prevenit prolapsul genital care e frecvent la femeile in varsta, mai ales cele care au multe nasteri pe cale naturala

asa ca la treaba fetelor, lucrati-va muschiuletii[pk]

Adi,mamica lui Sebix

Am avut o nastere grea si copilul destul de mare din care cauza mi-au facut epiziotomie. Dar nu e asta problema, dupa nastere m-am ales si cu hemoroizi care din ce merge ma deranjeaza tot mai mult (plus ca am fost constipata o perioada foarte lunga de timp care a agravat situatia). Ma gindeam ca poate aceste exercitii pot imbunatati musculatura si sa se refaca totul...Plus ca ma gindesc ca pentru nasterea viitorului bb ar fi bine sa fie pregatit perineul, adica muschiii pubococcigieni pentru ca sa nu mai am o alta epiziotomie. Poate se va primi fara ea si fara rupturi (sigur ca fiecare are drept sa viseze...)

Dar a mai aparut ceva, ieri am aflat o nouatate care m-a dat peste cap. O persoana apropiata mie are prolaps uterin, astfel tb operata si inlaturat uterul. Ea e speriata si stresata. Eu cautind cit mai multa informatie despre aceasta am constatat ca foarte multi recomanda exercitiile Kegel ca pe viitor sa nu apara astfel de probleme.

Adiid="blue"> din cite vad chiar si tu ai mentionat ca exercitiile sunt necesare pentru o femeie.

Deliaid="blue"> imi pare bine ca te-au ajutat exercitiile astea, chiar si pentru [xinpat].

[mamica] Karinaid="size2">id="red"> mamica lui [copil] LUCIANid="size2">id="blue"> (23 februarie 2005)

Oare cit avem?id="blue">

Mindria n-are loc in doi ca ea e prima care naste un razboi

in romania nenea asta.. bebe.. e destul de blamat... dar mie-mi pare rezon omul... cam traznit... dar ne mai deschide capul. noi romanii nu gandim la lucrurile de acest gen ca la lucruri firesti, normale... ci mai degraba radem... sau nu spunem lucrurilor pe nume////

da, interesant... subiect, cred ca am sa fac si eu aceste exercitii , sa vad daca este adevarat... si cred ca este...

s-auzim numai de bine! si [pup][pup][pup]

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Adaugă...