Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

  • ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Rog retete pt diabet!


anyc79

Recommended Posts

  • Răspunsuri 5
  • Creat
  • Ultimul răspuns

RULOURI DE VITEL CU PASTE LATE

 

300gr frunze de spanac

8 snitele de vitel (cca70gr)

3 linguri ulei de masline

4 lingurite mustar

2 catei usturoi

1 bucata mozzarella (125gr)

2 linguri unt

2 linguri faina

400ml sos pt. friptura din comert

150 gr paste

2 rosii

 

Frunzele de spanac se pun intr-un vas cu apa fierbinte. Acopera-l si lasa-l sa se opareasca. Apoi lasa-l sa se scurga intr-o sita. (Acuma exista si-n comert spanac la conserve. Poti folosi din acela.)

Unge carnea cu 2 linguri ulei si bate-o, apoi unge fiecare felie ci 1/2 lingurita mustar. Toci usturoiul. Mozzarella taie-o cubulete. Spanacul toaca-l. Si presara-l peste bucatile de carne. Adauga deasupra mozzarella, usturoiul si condimenteaza cu sare si piper. Ruleaza carnea si fixeaz-o cu scobitori. Da-o prin faina, asa rulata si prajeste-o in restul de ulei. Adauga sosul pentru friptura si lasa sa fiarba acoperit, cca 20 min, la foc mic. Daca e nevoie mai adaugi apa.

Fierbi pastele in apa cu sare. Tai rosiile felii. Si servesti rulourile cu sos si paste late peste care presari patrunjel si felii de rosii.

 

 

Cristina si D[bibe]amiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina

Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

MAR COPT CU FRISCA SI NUCI

 

100gr nuci

60gr caise confiate

2 portocale

1 lingurita scotisoara

vanilie

indulcitor lichid (cateva picaturi)

4 mere mari

200gr frisca dietetica

 

Incinge cuptorul.

Macini 50gr nuci si caisele confiate. Storci o portocala si amesteci sucul cu nucile, caisele, scortisoara, 2 picaturi de vanilie si indulcitorul.

Speli merele si el indeparteti cotoarele. Le umplii apoi cu amestecul asta. Le pui intr-o tava unsa si le dai la cuptor 35 min.

Intre timp toci restul de nuci, storci cealalta portocala si amesteci sucul cu nucile. Bati frisca cu vanilie si cu restul de nuci.

Asezi merele pe farfurie si le garnisesti cu frica respectiva.

 

 

Cristina si D[bibe]amiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina

Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Gaina/pui pe pat de legume id="red">

1,5 gaina/pui

750g cartofi

500g morcovi

300g ceapa

2 ardei iutzi(chili praf)

1 capatzîna de ustroi

1/8 vin alb(nu neaparat)

60 ml ulei de masline

 

 

se curata ceapa ,cartofii si se taie în jumatate ,de a lungul.Morcovii s ecurata si se taie în felii groase 1-2 cm.Se taie gaina/puiul în bucati se sareaza dupa gust.Se pune într-o tava mare si adînca cartofii,iar desupra se aranjeaza bucatile de pui si printre ele,ceapa,morcovii,ustroiul tocat,ardeii iutzi taiat marunt, si verdeata.Uleiul de masline se toarna deasupra.

Se încalzeste cuptorul în prealabil la 220°C.Se pune tava pe treapta cea mai înalta posibil în cuptor se da cuptorul la 250°C si se lasa asa 10 minute sa se rumeneasca.Se scoate afara se toarna si vinul alb peste si se mai lasa 1.45/h.daca se rumeneste prea tare se mai poate acoperi cu folie de aluminiu.

 

Mama mea are diabet, daca mai aflu retete ti le trimit. Sper sa-ti fie de folos.

 

 

Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.




×
×
  • Adaugă...