Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Efectele lucrului la calculator asupra sarcinii

Recommended Posts

Salut tututror mamicilor si viitoarelor mamici. Sunt la primul meu mesaj pe acest site si as vrea sa aflu raspuns la o intrebare ce ma macina de cind am aflat ca sunt insarcinata. Sunt la a 7 saptamina de sarcina si lucrez zilnic 8 ore la calculator (si voi lucra probabil pina la a 7 luna). Framintarile mele sunt daca va afecta lucrul meu la calculator copilul. Daca ati trecut prin aceeasi experienta in timpul sarcinii si aveti deja bebelus, as vrea foarte mult sa stiu daca lucrul la calculator a avut ceva consecinte. Merci anticipat
Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 9
  • Creat
  • Ultimul răspuns

SA-TI TRAIASCA BEBELUL SI SA FIE SANATOS SI VOIOS![bis][bis][bis].EU SUNT IN A 26A SAPTAMANA SI DE LA INCEPUTUL SARCINII STAU IN FATA CALCULATORULUI MULT MAI MULT DE 8 ORE PE ZI!PANA ACUM TOTUL E BINE SI SARCINA E OK!SPER CA NU EXISTA CONSECINTE !MAI ALES ACUM CAND AM AFLAT CA O SA AM O PRINTESA!CALCULATORUL NU E SANATOS EVIDENT DAR SPER SA NU FIE MAI MULT DECAT DE OBICEI!

RAALUCUTZAid="red">[gravi]26+id="red">cu[fetita]CELESTINAid="red"> http://community.webshots.com./user/raalucutza

Felicitari pt. sarcina1!

Radiatiile nu fac deloc bine, asta stii probabil. Ar mai fi pozitia sezand, care nu face bine chiar deloc lui bebe, creste inghesuit, si daca mai este si un bebe bine dezvoltat... atunci chiar nu-i prea bine. Incearca sa alternezi perioadele de stat la calc. cu ceva activitate, macar ca te ridici pana la fereastra, te "intinzi" (ca dupa somn) etc. Si asa poate scapi si de hemoroizi.

Sanatate multa si sarcina usoara!

Cristina, mami de Razvan Nazdravan (31.01.2006)

http://community.webshots.com/user/astery100

fetele, si eu stau in fata computerului din day 1 pana acu, si inca mai am de stat [:D], cred ca depinde de fiecare organism, eu nu am avut probleme cu hemoroizii, insa am incercat -cum mai zicea o mamica- sa nu stau mai mult de o ora fara sa ma ridic, sa ma plimb un pic, chiar si prin casa [:D]...daca e o sarcina fara probleme si daca nu te deranjeaza spatele (ca mai nou tb sa imi iau si arsenalul de perne cu mine), eu zic ca nu ar fi mari contraindicatii

[flo]

Noe[gravi]35+

[pis] Poze cu burticaid="teal">

merci, raalucutzaid="red">, o sa revin cu detalii [:D] dar dupa cum ziceam si mai sus, daca sarcina e ok, te poti astepta cel mult la diverse disconforturi...

chiar azi am vazut pe Discovery un maniac ,,,,,care vroia sa demonstreze cat de multe radiatii au telefoanele mobile: zicea ca cu 100 de tel mobile care suna , poti fierbe un ou [:D]..evident, experimentul sau a esuat [:D], asa ca eu zic sa nu ne facem griji din cauze de genul asta, ci doar sa fim putin mai atente si sa ne odihnim mai des

Noe[gravi]35+

[pis] Poze cu burticaid="teal">

E un mit asemeni radiografiei dentare...am citit mult despre asta, desi nu sunt in situatie si se pare ca radiatiile amosferice sunt mai mari decat cele ale mobilului, calculatorului si radiografiilor dentare...cel putin in cazul radiografiei dentare, se pare ca e de 40 de ori mai putin nociva decat radiatiile solare...

Si eu am fost la serv 8 luni de sarcina si lucrez exclusiv cu calculatorul. Nu am avut nici o problema. As recomanda insa miscare regulata (des) si scaun ergonomic... mai ales in ultimele luni cand bebica se intoarce cu capul in jos (a mea s-a intors de la 6 luni si a avut un fff usor torticolis "reparat " insa-n cateva zile)

Bebei sanatosi va doresc! Pup!

Who looks outside, dreams; who looks inside, awakes id="red">- Carl G. Jung id="orange">

site,id="orange">nunta,id="orange">nastereaid="orange">id="size3"> [hop][hop][hop]id="Comic Sans MS">

• 2 weeks later...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Adaugă...