Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

cand luam STIMULENTUL pt luna ianuarie

denis

Recommended Posts

Fetelor, din discutiile celor din CIC m-am lamurit ca banii pt CIC vin odata cu alocatia.

Chestie care pare normala.. Asa m-as fi asteptat si eu in azul stimulentului.

Dar n-a fost asa. Am primit alocatia acum cateva zile, insa stimulentul nu.

Cei de la Directia de munca raspund la tel doar daca au ei chef (iar eu n-am nervii necesari sa incerc pana raspuns...)

Deci, a luat vreuna dintre voi STIMULENTUL pe luna ianuarie..??

Pupici,

DEnisa, mami lui Cosmin

Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 21
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Si eu am aceeasi nelamurire. Eu locuiesc in sectorul 6 si am reusit sa sun la directia din acest sect. Raspunsul a fost ca se da stimulentul dupa 10 feb pina pe 25 dar ei nu stiu cind se vireaza banii ca asta e treaba celor din Dr Sarii...tel 3168415...telefon care suna ori numai ocupat ori daca reusesti sa sune nu raspunde nimeni....Asa ca am sa continuu sa sun si daca reusiti si voi sa aflati ceva, haideti sa ne anuntam.

Anaid="red">, mamica de [zana] Diana Alexiaid="pink"> (28.02.2004) si [copil] Daria Oanaid="pink"> (6.01.2006)

Locuiesc tot in sectorul 6, am depus dosarul la Orizont si saptamina asta am sunat sa intreb cind se primesc banii. Mi-au raspuns ca dosarele sunt trimise la Directia Muncii din Amzei si sa sun la 3168415, vad ca acelasi nr de telefon v-au dat si voua. Am tot sunat si nu mi-a raspuns nimeni. Dupa care, am sunat pe mobil pe una din angajatele din Amzei la care am depus ca angajator dosar pentru fetele in CIC din firma noastra si mi-a zis senin ca nici un sector nu a depus inca dosarele la ei. Curata ineptie ! Nu pricep ce trebuie sa caute dosarele noastre in Amzei. Atunci foarte bine ar fi trebuit sa le depunem noi personal direct in Amzei daca acolo trebuiau sa ajunga in final. Nu cred ca se vor primi stimulente in februarie. A primit cineva din Bucuresti acest stimulent si daca da, in ce sector ?

Multumim !

Eu am sunat la 211 39 32 / 212 16 49, care am inteles ca sunt nr. de tel de la directia de munca Bucuresti (nu stiu daca e cea din Amzei sau alta). Si mi s-a spuns acolo ca banii vin in martie, deci pe februarie n-a primit nimeni stimulentul.

Si Dieu nous a faits a son image, nous le lui avons bien rendu.

Sotia mea a primit stimulentul pe luna ianuarie acu 2 zile. Ce-i drept nu a primit de la Directia de munca Bucuresti ci de la Ilfov. Mai hazliu e faptul ca in loc sa-i vina stimulentul de 3 milioane i-a venit indemnizatia de 8 milioane desi ea s-a intors la job de pe 3 ianuarie depunand dosarul pentru stimulent. Bineinteles ca a sunat la Directia de munca Ilfov si se pare ca programul de calculator ar fi de vina. I-au spus sa vina la casierie sa depuna 5 milioane si 3 sa le opreasca. Se pare ca nu ar fi singura in situatia asta. Nasol e ca trebuie sa piarda timpul cu returnarea celor 3 milioane.

Mai fetelor, este careva dintre voi care a nascut in 2006??? ca legea zicea ca stimulentul se da numai pentru copii nascuti dupa 1 ianuarie 2006. Sau ati primit ceva de la Directia de munbca, cum ca diosarul este aprobat sau nu? ca eu imi luasem de mult gandul ca as primi vreun ban pe post de STIMULENT

Bogdana, mamica de Cristina -bebe mic si Miruna -scumpete mare

http://pg.photos.yahoo.com/ph/bogdana_mitu/album?.dir=/95e8&.src=ph&.tok=ph43VyDBS5HERIVP

Eu nici nu m-am gandit la chestia spusa de mitubid="red">.

Asa e oare ? Numai cele care nasc dupa 1 ianuarie 2006 primesc acel stimulent de 3 milioane lei ? Cele accare am nascut inainte de 1.01.2006 nu vom primi stimulentul daca renuntam la CIC ?

Va rog un raspuns cat mai urgent , deoarece si eu as dori sa renunt la CIC , am nascut pe 20.12.2004 !!!

albumele noastre

hai sa va spun ce am patit eu... am primit pe ianuarie indemnizatie, in conditiile in care am inceput munca la 1 ian si am depus doar dosar de stimulent. Dupa nenumarate telefoane (la primarie, la Directia pt Protectia Copilului, in Amzei) am fost trimisa sa depun diferenta pe str. Parintele Galeriu. Acolo... pai nu la noi, mergeti in Piata Amzei. In fine, in Piata Amzei... pai trebuie sa returnati toti banii, ca inca nu se dau decat indemnizatiile... stimulentele le veti primi prin martie, odata cu alocatia copilului. Dupa nenumarate discutii, am depus toti banii... Deci, dac-ar fi sa le dau crezare persoanelor cu care am vb in Piata Amzei pt. Bucuresti stimulentul se va da de-abia din martie... Si asa m-am ales cu o zi pierduta pe drumuri si cu nervii franjuri...[cool] Am inteles ca in provincie nu-i asa de mare balamucul si deja se dau...

Numai bine si succes!

Ionela [9cer] si Alex[copil] (DN 21.09.2004)

[foto]ALEX cantaretul [flo] Cu drag, MAMA

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Adaugă...