alex26 Publicat Februarie 16, 2006 Raport Distribuie Publicat Februarie 16, 2006 "E vorba despre un prieten de care nu mai stiu nimic de 9 luni. Sunt disperata. Poate ma puteti ajuta macar sa stiu daca mai traieste? Va rog din suflet! Acestea sunt toate datele pe care le am despre el: Date: John Wayne Serradell Data nasterii 31.01.1960 Ultimul domiciliu: Alaska, Chugiak, Eagle River sau Peter Creek (a mai stat in Idaho acum ceva ani, pt o perioada lunga de vreme, cam 20 ani) Numele parintilor adoptivi : Lance, cred (tatal adoptiv este pastor). Stiu ca Lance este numele uneia dintre surori... poate ca este maritata, nu stiu. Numarul de tel al unor prieteni din Idaho, cu care nu prea mai tine legatura, dar este singurul nr. de tel pe care-l stiu sa mai fie valabil, restul nu mai sunt active: 001 208 337 3717. Numele prietenului este Ron Tibbett, al sotiei lui este Mary. Are 2 frati, Philip si Bill Serradell." Este strigatul de disperare al unei prietene. Va rog ajutati-o! Alexandra Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nematics Postat Februarie 16, 2006 Raport Distribuie Postat Februarie 16, 2006 pot sa incerc dar trebuie sa-mi dai si ceva repere ca sa dau familiai, daca dau de ea, cum sa ia legatura cu prietena ta da-mi pe pm nume/telefon " Cita luciditate, atita drama - Camil Petrescu" Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Witchie Postat Februarie 16, 2006 Raport Distribuie Postat Februarie 16, 2006 la o simpla cautare pe google am gasit ceva ingrijorator... dar poate nu e cel cautat de prietena ta, vad ca nu corespunde data nasterii... Zi-i totusi sa arunce un ochi aici si http://www2.state.id.us/parole/documents/Action%20Taken/2003/April%202003%20act%20taken%20alpha%20list.pdf Anda, mama Irinei domnisoara Irina Fata lui Jackie Chan Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
papadie Postat Februarie 16, 2006 Raport Distribuie Postat Februarie 16, 2006 quote:Originally posted by Witchiela o simpla cautare pe google am gasit ceva ingrijorator... dar poate nu e cel cautat de prietena ta, vad ca nu corespunde data nasterii...Zi-i totusi sa arunce un ochi aici si aici .Anda, mama Irineidomnisoara Irina Fata lui Jackie Chan id="quote">id="quote">gand la gand!al doilea link este: http://www2.state.id.us/parole/documents/Action%20Taken/2003/April%202003%20act%20taken%20alpha%20list.pdf Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
joxy Postat Februarie 16, 2006 Raport Distribuie Postat Februarie 16, 2006 Esti sigura ca este strigatul de disperare... si nu un mail care circula aiurea pe net ?! Cred ca nenea cautat este mai greu de gasit si asta pt. ca este la bulau: 378)17219 SERRADELL, JOHN WAYNE M 04/23/2003 MISC. REVIEW REFER TO MINUTES **REVIEWED REPORT FROM VIOLATION HEARING OFFICER. VOID WARRANT AND DISCHARGE FROM PAROLE.id="green"> sursa: IDAHO COMMISSION OF PARDONS AND PAROLE NOTICE OF ACTION TAKEN LIST FOR THE DATE OF: 04/01/2003 TO 04/30/2003 http://www2.state.id.us/parole/documents/Action%20Taken/2003/April%202003%20act%20taken%20alpha%20list.pdf sau poate o fi doar o coincidenta de nume si stat :P Cu respect, G. Suntem urate... si ne tarim!id="size1"> Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Witchie Postat Februarie 16, 2006 Raport Distribuie Postat Februarie 16, 2006 Joxy & papa. a crapat un drac! Anda, mama Irinei domnisoara Irina Fata lui Jackie Chan Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DARAEL Postat Februarie 16, 2006 Raport Distribuie Postat Februarie 16, 2006 Ce cool ! Cred ca acest subiect este un exemplu de moderare eficienta !!! Bravo [amoras] !!! Succes in continuare [huta].... DARAEL http://www.geocities.com/dara2el/ “A te invinge pe tine insuti este prima si cea mai frumoasa dintre toate victoriile.“ DEMOCRIT Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alex26 Postat Februarie 16, 2006 Autor Raport Distribuie Postat Februarie 16, 2006 Nu e o gluma. Dintr-o data nu a mai intrat pe net sa comunice si ea nu a mai stiut nimic de el. Alexandra Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alex26 Postat Februarie 16, 2006 Autor Raport Distribuie Postat Februarie 16, 2006 Am vb cu prietena mea si mi-a spus ca nu e vorba de el. Ea a vb cu el ultima data pe 19 mai 2005. Daca era la puscarie nu cred ca puteau vorbi. Alexandra Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Witchie Postat Februarie 16, 2006 Raport Distribuie Postat Februarie 16, 2006 ptiii ce coincidenta frate! Anda, mama Irinei domnisoara Irina Fata lui Jackie Chan Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.