Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

E frustrant sa nu primesti banii de CIC

Ubi

Recommended Posts

A venit postasul cu alocatia si fara banii de CIC. Stiu ca mai sunt mamici in situatia asta dar ceea ce simt acum e indignare si o mare frustrare.

Am sunat la Directia de munca a municipiului Bucuresti - am sunat de multe, multe ori caci ori suna ocupat ori nu raspundea nimeni. Doamna a fost cat a putut ea de draguta (sunt toleranta si-mi dau seama ca probabil au sunat mamici mult mai disperate ca mine) si m-a anuntat ca intr-adevar nu sunt pe lista de plata a acestei luni. Wau...am crezut ca o sa-mi crape inima. Nu sunt pe liste...ma si vedeam reluand drumurile la primarie si la serviciu - nu de alta dar angajatorul nu primise nr. de inregistrare si deci eu nu stiam soarta dosarului.

Dna imi tot spunea ca de fapt nu conteaza cand ai depus dosarul sau cererea la primarie (eu pe 7 ianuarie) ci conteaza cand a primit casa de pensii lista in format electronic. Si bomba: ca exista mamici care au fost platite fara a avea dosarul depus. Si in final, ca un dus rece, imi spune ca mai sunt angajatori care au trimis abia acum dosarul - de parca eu aveam chef sa ascult astfel de povesti.

Bun si banii mei? Am rate la banca, am datorii, poate chiar traiesc numai din banii astia. Pai: asteptati dumneavoastra cuminte acasa (eventual cu mainile la spate si fara galagie) ca vine el postasul si cu banii...

Pentru mine e inacceptabil ca unele mamici sa fie platite in februarie si unele in martie (chiar daca atunci vom lua cu sacul). Hm, sper sa se dea retroactiv ca de nu, [poc]. Io as cere si dobanda ca deh, daca ma imprumut pe undeva nu-mi da nimeni pe ochii mei frumosi bani fara dobanda.

Nu vreau consolari de la nimeni, am vrut doar sa-mi vars amarul povestind cuiva ce-am patit.

Povestea are si un happy end: dna m-a cautat intr-o baza de date si m-a gasit (nume, CNP...etc) - ceea ce inseamna ca dosarul a ajuns unde trebuie.

Numai bine si vorba cuiva, sa cheltuiti banii asa cum o sa-i cheltuiesc si eu cand o sa-i am.

www.ubi.ro/alexandra

www.ubi.ro

http://www.ubi.ro/botez/

Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 4
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Draga Ubi,Mesajul tau m-a mai linistit. Ma "bucur" ca mai sunt si altii in situatia mea. Si eu am incercat sa sun la DM dar mi-au cedat nervii - ori suna ocupat ori nu raspunde nimeni. Cica numarul asta e un fel de telverde....[mariaj]Am sa mai astept cateva zile, si daca tot nu o sa vina postarita, am sa-mi iau si eu inima in dinti si am sa ma apuc sa sun din nou.Nu de alta, dar ma deranjeaza ideea ca statul sa se folosesca de banii mei in timpul in care ar trebui sa ma folosesc eu si bble meu.[surf]

quote:Initial creeata de Ubi

A venit postasul cu alocatia si fara banii de CIC. Stiu ca mai sunt mamici in situatia asta dar ceea ce simt acum e indignare si o mare frustrare. Am sunat la Directia de munca a municipiului Bucuresti - am sunat de multe, multe ori caci ori suna ocupat ori nu raspundea nimeni. Doamna a fost cat a putut ea de draguta (sunt toleranta si-mi dau seama ca probabil au sunat mamici mult mai disperate ca mine) si m-a anuntat ca intr-adevar nu sunt pe lista de plata a acestei luni. Wau...am crezut ca o sa-mi crape inima. Nu sunt pe liste...ma si vedeam reluand drumurile la primarie si la serviciu - nu de alta dar angajatorul nu primise nr. de inregistrare si deci eu nu stiam soarta dosarului. Dna imi tot spunea ca de fapt nu conteaza cand ai depus dosarul sau cererea la primarie (eu pe 7 ianuarie) ci conteaza cand a primit casa de pensii lista in format electronic. Si bomba: ca exista mamici care au fost platite fara a avea dosarul depus. Si in final, ca un dus rece, imi spune ca mai sunt angajatori care au trimis abia acum dosarul - de parca eu aveam chef sa ascult astfel de povesti.Bun si banii mei? Am rate la banca, am datorii, poate chiar traiesc numai din banii astia. Pai: asteptati dumneavoastra cuminte acasa (eventual cu mainile la spate si fara galagie) ca vine el postasul si cu banii...Pentru mine e inacceptabil ca unele mamici sa fie platite in februarie si unele in martie (chiar daca atunci vom lua cu sacul). Hm, sper sa se dea retroactiv ca de nu, [poc]. Io as cere si dobanda ca deh, daca ma imprumut pe undeva nu-mi da nimeni pe ochii mei frumosi bani fara dobanda.Nu vreau consolari de la nimeni, am vrut doar sa-mi vars amarul povestind cuiva ce-am patit.Povestea are si un happy end: dna m-a cautat intr-o baza de date si m-a gasit (nume, CNP...etc) - ceea ce inseamna ca dosarul a ajuns unde trebuie. Numai bine si vorba cuiva, sa cheltuiti banii asa cum o sa-i cheltuiesc si eu cand o sa-i am.www.ubi.ro/alexandrawww.ubi.rohttp://www.ubi.ro/botez/

id="quote">id="quote">mikiduta

Mie nici alocatia nu mi-a venit.... Cand au inceput alte mamici sa primeasca banii am sunat la posta si mi-au zis ca pe 21 e "programat" blocul meu. Daca nici azi nu vin banii iau drumul postei si mai departe vedem. Te inteleg perfect, eu aveam data platii salariului pe 6 ale lunii si prin urmare ratele de la banca sunt stabilite atunci, iar acum sunt de 3 saptamani descoperita si bancilor putin le pasa care e motivul pentru care nu paltesc, ei vor banii la timp [bang].

Cristina si [zana] Ale (30.09.2004)id="violet">[foto]

OOOOO... mai exista si cineva care a reusit sa vorbeasca... ca atunci cand a sunat nu mi-a raspuns nimeni si in rest numai ocupat...

Nici eu nu am primit banii... am primit alocatia dar nu si CIC-ul... OAre mai are rost sa comentez ceva?...[bang] S-a zis mai sus tot ce era de zis[bang]id="blue">

Felis si [copil] Mihai-Cristian (06.12.04)

ianuarie 2006,februarie 2006

"Caracterul fara inteligentza poate mult, dar inteligentza fara caracter nu valoreaza nimic"id="green"> Cicero

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Adaugă...