Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

cat timp mai tuseste dupa o viroza?

Recommended Posts

• Răspunsuri 13
  • Creat
  • Ultimul răspuns

si fetita mea - 18 luni- are viroza de cateva zile, tuseste ingrozitor, ii dau sirop de tuse din muguri de pin dar se pare ca fara efect.

am avut o noapte o noapte de cosmar, a tusit in continuu, de nu stiam ce sa-i mai fac.

daca voi ziceti ca dureaza cam 2 saptamani, atunci trebuie sa ma inarmez cu multa rabdare...

Teodora, ce v-a recomndat dr?

Distribuie pe alte site-uri

Clyo, viroza propriu-zisa a tinut 2 sapt., acum copilul e bine de o saptamana, dar tuseste cand e culcat; azi mi-a spus dr. ca probabil mai are o secretie care il irita cand e la orizontala si mi-a recomandat Tusosedal,de 3 ori pe zi cate 10 picaturi.

In perioada cat a fost bolnav i-am dat, cum am scris mai sus, Humex pt. tuse cu expectoratie, Stodal, sirop de paracetamol si Nurofen(pe asta il voma). In paralel i-am dat si niste pastilute homeopate, Oscilococcinum, pt. secretii nazale apoase Allium cepa ch7,2x5granule/zi,iar cand secretiile nazale au devenit vascoase Pulsatilla CH7 2x5 gran./zi (merge si ammonium carbonicum ch7 3x3gran./zi). Pt.tuse-coccus cacti ch7. daca vrei sa dai homeopate ti se vor da detalii si la farmacia homeopata.

Sanatate tuturor puiutilor!id="teal">id="Comic Sans MS">

Peste 100 de ani nu va conta ce cont in banca am avut, in ce casa am locuit sau ce masina am condus.

Dar lumea ar putea fi diferita pentru ca am fost importanta in viata unui copil.

id="size1">id="teal">
Distribuie pe alte site-uri

Archived

Acest subiect este acum arhivat și este închis pentru răspunsuri ulterioare.

• Adaugă...