Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

infectia urinara & antibiotic

Recommended Posts

Dragi burtici,

Prietena mea e insarcinata de 2 saptamani. Dr. ginecolog i-a pus diagnosticul de infectie urinara si i-a dat oxacilina (4 cutii) si ceai de cozi de cirese.

Pe net am gasit urmatoarele: "Penicilinele - din grupa lor fac parte: penicilina G, V, Ospen, moldamin, oxacilina, precum si penicilinele cu spectru larg - ampicilina, amoxicilina, augmentin, amoxiclav, Ospamox. Penicilinele par sa fie sigure."

Din experienta voastra sau din auzite ce credeti despre efectul acestui tratament asupra unui bebe asa de mic?

Stiti cumva un tratament alternativ pt infectia urinara?

Va multumim foarte mult!

Eli [gravi] si Alice (04.03.2005)

Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 6
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Sigur ca se pot lua antibiotice in timpul sarcinii. Nu toate sunt recomandate, bineinteles.Exista infectii ca de exemplu infectia urinara pe care o poti trata numai cu antibiotice. Si n-as crede ca un medic bun ar lasa netratata o infectie la o femeie gravida.

[gravi]12+

• 2 weeks later...
id="Georgia">id="maroon">contrar unor pareri,sunt multe medicamente permise in timpul sarcinii printre care si antibioticele.eu sunt insarcinata in 24+ ,am avut infectie urinara in 8+ si am luat ampicilina la indicatia medicului ( timp de 5 zile ...adica o folie),de atunci nu am mai avut probleme,cred ca si prietena ta va fi ok si bebe la fel .nu-ti face griji!sarcina usoara!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Adaugă...