Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

fara nici o protectie

Recommended Posts

• Răspunsuri 19
  • Creat
  • Ultimul răspuns
quote:Teodora D. Posted - 17/02/2006 : 21:50:06

--------------------------------------------------------------------------------

iei pilula!

--------------------------------------------------------------------------------

Peste 100 de ani nu va conta ce cont in banca am avut, in ce casa am locuit sau ce masina am condus.

Dar lumea ar putea fi diferita pentru ca am fost importanta in viata unui copil.

id="quote">id="quote">.

Subscriu...trebuie sa iei pilula...

Unii oameni ar prefera mai degraba sa moara decit sa gindeasca. Si asta si fac ,viata o demonstreaza zilnic !!!

Distribuie pe alte site-uri

de fapt noi am presupus ca Miki nu vrea sa ramana insarcinata, fara ca ea sa precizeze asta. Miki, daca vrei un bebe, spalatul e suficient.[:)]id="teal">id="Comic Sans MS">

Peste 100 de ani nu va conta ce cont in banca am avut, in ce casa am locuit sau ce masina am condus.

Dar lumea ar putea fi diferita pentru ca am fost importanta in viata unui copil.

id="size1">id="teal">

iei postinor urgent!!spalatul e igienic dar,as zice ineficient ca metoda contraceptiva,la fel ca povestea cu facutul pipi imediat dupa contact.Din cate imi aduc aminte la postinor trebuie sa iei prima pastila in primele 12 ore si pe a doua pana la 48 de ore.Parca,daca n o iei pe prima la timp,ar trebui luata si a treia,pana la 72 de ore dar nu sunt sigura,intreaba farmacista sau citeste cu atentie prospectul.

Life is not measured by the number of breaths we take,but by the

moments that take our breath away.

Eu stiam ca trebuie sa iei prima pastila in maxim 72 de ore, iar cea de-a doua dupa 12 ore (dupa ce ai luat-o pe prima). Oricum cel mai bine intrebi farmacista si citesti prospectul.

Unii oameni ar prefera mai degraba sa moara decit sa gindeasca. Si asta si fac ,viata o demonstreaza zilnic !!!

daca nu vrei copii iei pastilele de urgenta, apoi asteapta-te la efectul de bumerang, pe mine m-au dat peste cap rau de tot, am "bolit" vreo 2 saptamani dupa ele, imunitatea varza. N-o fi la toata lumea la fel, dar eu una m-am lecuit, nu mai pun gura pe asa ceva, si le-am luat la recomandarea medicului nu asa de capul meu. De fapt am fost la 2 medici ca sa ma asigur ca nu e nimic lasat la voia intamplarii. Mai bine nu le luam[alcool]

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Adaugă...