Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Oradea (9)

Recommended Posts

Am intrat sa va urez tuturor un we frumos, cu o vreme fara ploi si frig [flo]

Si sa ne rugam pentru micuta Maria ramasa fara Mama .

________________________________________id="red">

Daria & [majoreta]Giulia (2004 08 16)id="red">id="Trebuchet MS">

[floare3] Haideti la bazar sa-l ajutam pe id="red">ALEXid="blue"> !id="red"> [floare3]

[foto] Supercopiii iulie/august 2004id="size2">id="red">id="Times New Roman">[colegi]

Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 152
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Oradeni, am si eu o rugaminte la voi.

Parintii mei doresc sa mearga iarasi pentru citeva luni in Romania la Oradea. Poate va puteti interesa ce preturi sint la biletele de avion Bucuresti-Oradea si Oradea- Bucuresti bilet deschis pentru jumatate de an. De aici ne-au dat niste preturi de nu ne vine sa credem...250 $ de persoana...oare chiar asa sa fie ?? anul trecut era doar 130$.

Va multumesc anticipat.id="Comic Sans MS">id="size2">id="purple">

"Un sfirsit e un inceput..."

ella&com.id="purple">

quote:Originally posted by lilach

Oradeni, am si eu o rugaminte la voi.Parintii mei doresc sa mearga iarasi pentru citeva luni in Romania la Oradea. Poate va puteti interesa ce preturi sint la biletele de avion Bucuresti-Oradea si Oradea- Bucuresti bilet deschis pentru jumatate de an. De aici ne-au dat niste preturi de nu ne vine sa credem...250 $ de persoana...oare chiar asa sa fie ?? anul trecut era doar 130$. Va multumesc anticipat.id="Comic Sans MS">id="size2">id="purple">"Un sfirsit e un inceput..."ella&com.id="purple">

id="quote">id="quote">am sunat la tarom acum, dar se pare ca incep de la 9...incerc mai tarziu.[pup]Gabi+Robert 20.05.1997[box]Lili 17.05.2002pozici poze iarna 2005/2006

Gabi,

multumesc mult. Spune-mi te rog, 6 milioane este pretul unui bilet (adica pentru o persoana dus-intors)? Se poate cumpara si doar dus , adica din Bucuresti la Oradea si daca poti sa afli cit costa...poate e mai rentabil asa.id="Comic Sans MS">id="size2">id="purple">

Ce inseama 6 milioane in $?id="Comic Sans MS">id="size2">id="purple">

"Un sfirsit e un inceput..."

ella&com.id="purple">

Lilach, am sunat azi la Tarom, si mi s-a spus ca depinde cand cumpara biletul. Daca cumpara in ziua cand vrea sa zboare, o singura directie costa 560 RON. (5.6 milioane lei), aprox. 180-190 USD Ar fi bine sa cumpere din timp, si eventual sa obtina astfel reduceri mai importante.

[pup]Gabi+Robert 20.05.1997[box]Lili 17.05.2002

pozici poze iarna 2005/2006

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Adaugă...