mia_tincu@yahoo.com Publicat Februarie 17, 2006 Raport Distribuie Publicat Februarie 17, 2006 Nici nu stiu cum sa formulez ca sa fiu inteleasa, pt. ca nu e domeniul meu forte,dar incerc sa merg pe logica[alcool]. S-ar parea ca soacra mea a pierdut un proces(care dureaza de ani, binenteles),cu privire la actul de proprietate pe un teren cu ceva anexe(asa era in '96 cind a cumparat), pt. ca mai exista o persoana care are si ea titlu de proprietate pe acelasi teren(titlul ei e ceva mai recent decit al socrilor mei). Eu nu stiu toate datele problemei, dar s-ar parea ca aceasta persoana i-si revendica pamintul din 19...toamna, CARE PAMINT A FOST VINDUTDE ATUNCI DE MAI MULTE ORI(socrii mei sunt al 4-lea cumparator, legal, prin notariat, cu suma, data, tot tacimul unui act de v-c in toata regula). Nelamurirea mea e:cum poti sa revendici un bun vindut(e-adevarat,cu ani buni in urma), si sa scoti actualul proprietar din casa(care nu era in momentul cumpararii-deci oamenii si-au facut gospodarie)? Imi scapa ceva? Adica socrii mei, tre' sa-si ia casa si sa plece, sau...sa cada la intelegere cu madama,sa-i dea BANI PE PAMINTUL PE CARE EI L-AU CUMPARAT O DATA??? Nu mai inteleg, luminati=ma cei care cunoasteti nebanuitele cai ale justitiei... Multumesc anticipat.(daca mai ajuta ceva date in ecuatie, ma interesez bucuroasa) Zimbeste, nu te costa nimic, si totusi ce dar nepretuit... http://community.webshots.com/user/mihaelatincu Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lona Postat Februarie 18, 2006 Raport Distribuie Postat Februarie 18, 2006 Este destul de neclar si evaziv ce spui tu aici. Ar trebui vazut istoricul terenului. Familia ta pare a fi cumparator de buna credinta. Legea ocroteºte buna credinþã înþeleasã ca atitudine a aceluia care a fãcut demersuri pentru a afla care este situaþia juridicã a bunului; doar o astfel de conduitã poate duce la recunoaºterea valabilitãþii actului încheiat cu un neproprietar. In situatia de fata, daca hotararea este definitiva, se poate indrepta cu un proces impotriva vanzatorului de unde a cumparat terenul, pentru recuperarea banilor, a daunelor si prejudiciilor suferite. Trebuie vazut cum a intrat vanzatorul in posesia lui. Mers pe sirul vanzarilor-cumpararilor. Mai bine un dusman intelept dacat un prieten neghiob! (proverb indian) Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.