Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Endometru, ovulatie, temperaturi, monitorizari-109

Recommended Posts

Fetelor[flo][flo][flo][flo][flo], poftiti la un nou capitol care sa ne aduca noroc, sa intram si noi in randul gravidutelor ,foste colege:id="blue">

[gravi]lunii august 2005 este:

Catrinel 17id="red">-cap.49

[gravi][gravi][gravi]lunii septembrie 2005 sunt:

CamiMid="red">-cap.58

Virgiid="red">-cap.61

Shoricutzaid="red">-cap.62

[gravi][gravi]lunii noiembrie 2006 sunt:

Iube 2001id="red">-cap.83

Alexia27id="red">-cap.83

[gravi]lunii decembrie 2005 este:

Martha78id="red"> - cap. 97

[gravi][gravi][gravi][gravi][gravi][gravi]lunii ianuarie 2006 sunt:

floricikaid="red"> - cap. 98

anangel_lexiid="red">-cap.98

ionicaid="red"> -cap.99

Princessid="red">-cap.103

Adriana micaid="red"> -cap.103

mexxaid="red">-cap.103

[gravi][gravi] lunii februarie 2006:

MamiFloriid="red"> -cap 104

Mironaid="red"> - cap 109

Este inutil sa fim mereu ingrijorati pentru ziua de maine fiindca fiecare zi vine cu problemele ei. La urma urmei, azi este ziua de maine pentru care iti faceai probleme ieri.id="size1">id="Comic Sans MS">id="navy">

Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 141
  • Creat
  • Ultimul răspuns

[bang]Vreau sa va scriu si eu un grafic de monitorizare sa-mi spuneti ce parere aveti.Eu actualmente sunt in tratament cu bromcriptin iar aceasta este monitorizarea la prima menstra dupa o amenoreee prelungita.

16.01.-prima zi a menstrei

22.01-36.7

23.01-36.8

24.01-36.7

25.01-37.5

26.01-36.5 -a 11-a zi test ovulatie negativ

27.01-37.2

28.01-37.3 -test neg

29.01-36.6 -test neg

30.01-36.8

31.01-36.8

01.02-37.1 -test neg

02.02-36.8

03.02-37.1 -test neg

04.02-36.8

06.02-36.9

07.02-37.4 -test neg

08.02-37.4

10.02-37

11.02-37.4

12.02-37.2

13.02-36.8

14.02-prima zi a menstrei

Voi ce parere aveti de temperaturi?NU am fost racita si anu am luat alte pastile inafara de bromcriptin.Cum crestea un pic temperatura cum hop testu, dar cred ca nu leam facut cand trebuia(sper) sau nu am ovulat.Sa vad si luna asta ce grafic o sa am.Testele le-am cumparat deja.

asa cum ai zis stuartid="red"> ..asa am intepenit si eu..

si o sa raman intepenita cateva zile..

inainte de a afla ceea ce i s'a intamplat lui Andreeaid="black">id="size4">pentru care ma rog ca Dumnezeu sa aiba grije de ea si sa o odihneasca in pace..am mai aflat o veste care mi'a rupt sufletul...sunt ravasita..

nu ma intrebati mai mult pentru ca nu pot sa spun mai mult..veti afla si voi..poate..

am promis ca nu o sa mai apar pe forum...de fapt mi'am promis mie..voi ramane muta...nu pot sa mai vorbesc..nu pot sa mai glumesc..acum...nu pot ca eu sa fiu aici si sa ma distrez cu voi..si..si..nu pottttttt!!!!!!

voi fi aici langa voi..va voi citi dar de scris nu voi mai scrie pana nu va aparea "ingerul"id="red"> acela de fata pe care io o iubesc si o voi iubi mereuuuuuuu....

nu pot sa va spun ce am facut la dc.nu vreau cu fericirea mea sa umbresc amaraciunea din sufletul ei...

atat am avut de spus..mai mult nu pot...

simt ca ...de fapt nu mai simt nimic...poate ca sunt nebuna..poate ca?????...cine stie????dar eu asta sunt si asta simt...

asta e sufletul meu..nu pot fi altel..nu pot sa fiu indiferenta si sa trec mai departe...nu potttttttttttttttttttt!!!!!!

va iubesc!!!!

[drac]

"Nimic nu-i imposibil!"id="red">

Lianoid="red"> [pup],ce-ai patit mai fata? Cum adica nu mai vrei sa vorbesti cu noi? [wow] Pai poate chiar asta te ajuta! Nu te izola de lume si inchide in tine ca nu-ti va fi suferinta mai usoara,lasa-ne sa te ajutam! [flo]

Hai ca te tin in brate sa plangi pe umarul meu daca vrei,descarca-te,dar nu ne parasi....[pup]

Inaid="size4">id="Script MT Bold">

id="orange">[flo]

Liana mai fata draga, suntem alaturi de tine.

Si eu am 2 zile de cand nu-mi revin... eu nu am cunoscut-o pe Andreea id="black"> dar asta noapte am visat o fata frumoasa care-si privea fetita cu atata dragoste... m-am trezit in miez de noapte ravasita si nu am mai putut dormi.

Cand vei gasi puterea sa ne spui suntem aici rabdatoare

[asia]

Behind every love is a great story

Luli

Ceea ce simte Lianaid="red"> este legat de ceea ce am scris eu la CE IRONIE......

Lianaid="red"> azi la ora 17 Danutzaid="red"> vine in tara, am decis sa vorbesc eu in numele ei si poti sa-i transmiti tot ceea ce simti.......

Sunt momentele extrem de grele, dar suntem femei mature si stim ca asta e viata, cu bune si cu rele, cu lectii dure, dar si cu soare si liniste sufleteasca..........

Vineri a fost o zi prea grea pentru cuvinte.............

quote:Originally posted by iepurila

Multi pupici pt surioara mea.

id="quote">id="quote">Draga de tine,si eu am ceva pentru tine: [pup][pup][pup] Am citit despre vestea cea buna si iti inteleg retinerile,pe de-o parte firesti dar nu am de zis decat atat: eram sigura ca va fi mai bine de data asta! [bis] Cat ma bucur ca nu m-a inselat intuitia....Poate te mai prind pe Mess....Motzule id="red">si eu te [pup] si multumesc ca te gandesti la mine....Gata cu "stressiunea"?Alexiaid="red">,mi-a fost dor de tine si ma bucur ca sunteti bine amandoi,tu si printzisorul....Te mai asteptam cu vesti bune...Ingerash id="red">iti tin si eu pumnii pentru laparo si sa veniti 3 din vacanta,da? [;)]Apropo,si pentru mine HSG-ul a fost o experienta dureroasa si traumatizanta...Sper sa fie bine macar de acum incolo...Eu nu am mai intrat pe forum in ultima vreme [:I](decat "pe apucate") pentru ca am avut probleme mari cu netul care sper sa se fi rezolvat (intr-un final!!![bang]) odata cu schimbarea modemului....Acum,chiar daca am net cat de cat (Doamne,sper sa nu pice iar) nu mai am timp ca am ceva de invatat si-s disperata ca e un volum imens de informatii de asimilat intr-un timp mult prea scurt....Pana inainte de Pasti,cand am examenul tot asa o s-o tin[bang] dar am sa intru sa va citesc ori de cate ori timpul (si netul) imi va permite....In rest NU am noutati si sincer...nici nu stiu daca voi avea vreodata[q] Daca am sa pot,dupa 1 martie am sa ma intep pentru hormonale si sigur voi avea nevoie de ajutorul vostru ca ma astept sa iasa cam...asa si asa ...si la medic am programare abia pe 12 aprilie! [alcool]Va pupic cu drag pe toate!P.S: Sunt si eu absolut socata ca in sec. XXI se mai poate muri la nastere,ca in Evul Mediu ,cu complicatii asa mari... [q]Nu ma pot gandi acum decat ca si sotzul meu se roaga de mine (si la Dumnezeu) sa nu-l las vaduv si cu un sugar in bratze,asa cum a ramas sotzul Andreei...Macar la mine se stie cu ce tare majore voi intra in sarcina (daca oi avea vreodata norocul asta...) dar biata fata asta cu ce a gresit? Dumnezeu s-o odihneasca si sa aiba grije de sufletzelul cel mic si tatal ei.... [ruga]Inaid="size4">id="Script MT Bold">id="orange">[flo]

Lianaid="red">, mie de vineri seara de cand am descoperit acel dreptunghi negru, nu-mi sat gandul decat la Andreea. Nu pot sa-mi revin inca. Ca si voi am citit din postarile ei si m-am cutremurat. Da, lucruri din astea se intampla inca in sec. XXI si in orice colt al lumii iar doctorii scapa decat cu o mustrare in cazuri nefericite pt. ca in restul cazurilor sunt blindati de asigurari si scapa "basma curata".

MOanaid="red">, transmite-i Danutzeiid="red"> CONDOLEANTE din partea mea, te rog!

Stu, cel buclucas

Ai izbutit? Continua!

N-ai izbutit? Continua!

(Nansen)

Danutza condoleantze. Dumnezeu sa-l ierte.

Cat despre ceea ce am citit despre AndreeaC ... fetelor, pur si simplu nu pot sa ma opresc din plans. Nu pot decat sa ma gandesc la durerea familiei, si la faptul ca micutza Maria va sti mereu ca de ziua ei mamica a murit. [q][q] nu pot sa-mi revin. Nu stiu daca doctorii au fost de vina, poate da, poate nu, dar oricum sigur Andreea merita sa-si vada macar ingerasul.

Lianaid="red"> draga mea daca crezi ca tacerea te poate ajuta intr-un fel, eu iti respect dorinta si voi astepta sa te "aud" din nou cand vei fi pregatita. Te iubesc si imi vei lipsi.

"Cei mai frumosi ghiocei prin maracini se gasesc"id="blue">[flo]

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Adaugă...