Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Idei parfum,fond de ten...

Recommended Posts

• Răspunsuri 39
  • Creat
  • Ultimul răspuns

La parfum nu stiu ce sa-ti zic, fiecare cu gusturile lui. Organza (Ghivancy) miroase bine, dar parca prea toata lumea isi da cu el... Mi-a mai placut Escada - Magnetism, Angel - Therry Mugler si Christmas - Salvador Dali. Asta raportat la ce-mi place mie (iar mie imi plac parfumurile usoare, fresh). Fond de ten - L'Oreal Accord parfait (cca 450.000) - e cel cu care m-am impacat eu cel mai bine.

Mimsi si [copil] Alexia(10.09.2005)

Distribuie pe alte site-uri

Un parfumel floral "de seara" de care eu nu ma mai pot dezlipi este Very Irresistible de la Givenchy.[bis]Un altul,la care la fel nu pot renunta,este Beyond Paradise de la Estee Lauder,tot floral dar nu greoi.

Aaaaaa,si Cerruti 1881 de care nu m-am despartit vreo 7 ani,pana la a doua sarcina cand nu stiu ce s-a intamplat,dar nu l-am mai putut suporta.id="Comic Sans MS">id="maroon">

Irina,veve & croko[hia]id="size2">id="violet">id="Times New Roman">

poze1,2,3,4,5,6id="size1">

Si mie imi place Very Irresistible,dar tb tinut cont si de PH-ul fiecareia dintre noi.

Dulceag mai este si Escada Sentiment/

Pt ocazii mai deosebite,dar cu esente lemnoase este Gucci Rush II,care mie imi place la nebunie.

Tot in categoria parfumurilor dulci si care mie mi-a placut a fost Red Door de la Elizabeth Arden.Dulce este si Eternity de la Cavin Klein.Si Cerutti 1881 imi place si lista parfumurilor poate continua,dar parearea mea, strict a mea e ca seara sa folosesti un parfum cu esente mai tari,de exemplu Wish de la Chopard,desi este catalogat ca un parfum pt birou,il poti folosi si seara.Pt perioada asta eu folosesc Truth de la Cavin Klein, pe care vara nu as putea sa-l suport.

Referitor la fondul de ten, eu una m-am inteles f bine cu cele de la MAx Factor.

Bafta la ales.

"Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)id="red">

beyond Paradise e superb! Miroase a iasomie, iar Pleasures intense tot de la Estee Lauder mirose a lacrimoare. Mie imi plac la nebunie si Hot couture de la Givenchy si Chanel Chance, sunt mortale daca iti plac parfumurile de seara.Si foarte folositul Amarige imi place la fel de mult.

Gogolos

Gogolos si printisorul (24 decembrie 2005)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Adaugă...