Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

ajutor!

alina d

Recommended Posts

Am nevoie de ajutor! am o problema legata de o scurgere vaginala alb-galbuie,uneori transparenta, foarte enervanta...o am inca dinainte de a'mi veni ciclul,mai exact de vreo 9 ani...nu de multa vreme a inceput sa fie si mai abundenta fata de cum era.Nu am nici un fel de simptom cum ar fi durere,usturime,mancarime, ciclul imi este regulat dar ma incomodeaza foarte tare.In urma unui examen microscopic de frotiu-secretie vaginala mi'au reiesit urmatoarele:-celule epiteliale intermediare;-placarde de leucocite PMN neutrofile;- flora bacteriana abundenta,polimorfa;-rare celule levurice. Ce tratament ar trebui sa urmez?partenerul are nevoie de tratament? va rog sa ma ajutati si pe mine...
Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 4
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Pai si ginecologul care ti-a recoltat secretie pentru frotiu ce-a spus?Cum a interpretat rezultatul?E cel mai avizat pentru diagostic si tratament decat noi.In mod normal ar trebui sa-ti faca si cultura din secretie.

Delia

"Ceea ce suntem contribuie mai mult la fericirea noastra decat ceea ce avem." Schopenhauer

In primul rand trebuie sa mergi la un dr. bun care sa-ti interpreteze rezultatul si eventual sa-ti mai dea niste analize,o ecografie.Scurgerile astea pot fi din n-spe mii de cauze.

Ce poti face tu acum ca sa nu-ti faci mai mult rau decat bine,e sa-ti faci spalaturi intravaginale cu ceai de musetel(la un litru de ceai pui o lingurita de bicarbonat alimentar),sau mai poti gasi aici pe forum diverse combinatii de ceaiuricum ar fi pelinul,galbenele,coada soricelului.

Spalaturile nu pot sa faca decat bine si-ti mai atenueaza disconfortul.

Bafta multa.

alina

• 2 weeks later...
quote:Originally posted by alinaxeni

In primul rand trebuie sa mergi la un dr. bun care sa-ti interpreteze rezultatul si eventual sa-ti mai dea niste analize,o ecografie.Scurgerile astea pot fi din n-spe mii de cauze.Ce poti face tu acum ca sa nu-ti faci mai mult rau decat bine,e sa-ti faci spalaturi intravaginale cu ceai de musetel(la un litru de ceai pui o lingurita de bicarbonat alimentar),sau mai poti gasi aici pe forum diverse combinatii de ceaiuricum ar fi pelinul,galbenele,coada soricelului.Spalaturile nu pot sa faca decat bine si-ti mai atenueaza disconfortul.Bafta multa.alina

id="quote">id="quote">Multumesc pt sfaturi...o sa imi fac spalaturi... am fost si la medic si se pare ca am o rana pe aproape tot colul uterin si o infectie cu candida...nasol...sper sa scap de ea ca din cate am inteles se scapa cam greu...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Adaugă...