Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

DONATII Doliu pe DC: AndreeaC a murit la nastere

Recommended Posts

• Răspunsuri 96
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Sper sa reusiti sa va si ne organizati in asa fel incat sa putem contribui cat de urgent si noi cu ceva pentru micuta Maria. id="green">

Si intr-adevar, nu putea fi prevazuta embolia de acest tip, nu se putea face nimic, a fost un ghinion tragic si nu un caz de incompetenta sau malpraxis.... se intampla foarte rar, asa ca sa nu speriem si mai tare fetele care au bebici in burtici, mai ales cele care sunt programate la acelasi spital.

Ripley si Ana Ecaterina (10.11.2005)

Distribuie pe alte site-uri

Un nr. de cont ar fi f. bine! Sa transferam direct banii, e mai usor asa.

Sa dea Domnul sa o iubeasca mult-mult de tot pe micuta Maria toata familia ei! Si eu eram putin suparata pe bebelusa din burtica, cind ma simteam atit de rau incit credeam ca nu voi mai apuca sa-mi vad baiatul! Pentru ca pe el il stiam deja de 5 ani, iar pe ea inca nu! Dar a dat Dumnezeu si a fost bine si bineinteles ca-i iubesc la fel pe amindoi, chiar daca era sa se termine foarte rau!

Simina & Andrei (Deiutzu) & Raluca

Virsta bebe2

Virsta Deiu

Home, wherever you are...

Excursie la Lake Arrowhead

Laguna Beach

Beach Cities

Noi 3, cu Raluca in burtica

Mirela, nu putem sa trimitem catre voi bani prin plic, ca si in alte dati? Oare nu ar trebui sa trimitem o coroana din parte DC? sau sa strangem bani pentru familie, daca sunt in nevoie?

Nu stiu, este atat de groaznic...le-am trimis cateva randuri fetelor de la mamici de ian-feb, care cred ca sunt cele mai socate de aceasta nenorocire...

"Copilului tau, atunci cand este mic, sa ii daruiesti radacini, atunci cand este mare, aripi".

Din Germania in Franta...Europa este casa mea!

am citit toate mesajele voastre...cuvintele cred ca nu isi mai au rostul...

puteti sa ne spuneti un numar de cont??? sau daca se pot da si bunuri materiale (pampers, laptic,etc) pentru micuta Maria ???

sunt de acord in totalitate cu irina.c

P.S. stie cineva unde va avea loc inmormantarea si cand??? cred ca merita sa i se aduca un omogiu pe ultimul drum...chiar si noi, cei care nu am cunoscut-o...

Dumnezeu sa o odihneasca !!!

Danutza

Pentru fetele din afara Romaniei, banii pot fi trimisi in plic la Papadie sau la mine. Cine vrea adresa, sa scrie un PM uneia dintre noi.

Haideti sa ne organizam putzin: Freia si Witchie, cum sa facem sa cumparam o coroana la inmormantare? cand are loc inmormantarea?

"Unde exista dragoste, exista si Dumnezeu" - Tolstoi

Noi am hotarat sa strangem ceva banuti:pentru inmormantare sau pentru Maria;in functie de ce va discuta gandacica cu familia,vom vedea ce avem de facut mai departe.Pe langa metoda "plic",ne-am gandit la platile prin PayPal,care sunt rapide si mai la-ndemana,in special pentru diaspora.Pentru cei interesati sa trimita pe aceasta cale,sunt disponibile conturile OaneB si al meu,la adresele ovidiu_m_b@yahoo.com si hippodancer@gmail.com.id="Comic Sans MS">id="maroon">

Irina,veve & croko[hia]id="size2">id="violet">id="Times New Roman">

poze1,2,3,4,5,6id="size1">

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Adaugă...