Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

termometru pentru mancare, cantar electronic

Recommended Posts

• Răspunsuri 14
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Sylviuta eu de termometru pt mancare nu am auzit pana acum, oricum eu nu am folosit si nu te supara pe mine dar, nu cred ca ai nevoie! Te adaptezi din mers si daca totusi vrei sa controlezi temperatura mancarii exista ceve lingurite dintr-un material special termosensibil care te ajuta orientativ sa determini daca mancarea e rece, calduta sau fierbinte . Cantar electronic pt Bblasa nu am avut pt ca ma apuca disperarea cand vedeam ca nu mananca asa cum trebuie si am renuntat si la cel mecanic.... [:D] [:D] [:D] ( o cantarea dr cand mergeam la ea).Iar pt bucatarie sa ma anunti si pe mine cand gasesti unul bun [;)] [;)] [;)] .

Melania [fetita](14.01.2005) si mama

[bum] www.photos.yahoo.com/cofratu

Distribuie pe alte site-uri

Nici eu nu cred ca ai nevoie de termometru pentru mincare, e suficient sa incerci cu degetul cit e de cald. Dupa un timp ai sa te obisnuiesti si ai sa estimezi corect temperatura.

Eu am un cintar electronic de bucatarie, l-am luat de la Cora cu 1 milion de lei vechi. Mie imi pare bine ca l-am luat, mi-a fost foarte folositor pina acum si probabil va fi si de acum incolo.

Va dorim sa cresteti mari si frumosi! [:)]

Simona & Vladut (27 februarie 2005)

Poze la http://pg.photos.yahoo.com/ph/seirimie/my_photos

Draga Sylviuta!

Nu vreau sa par prea nu stiu cum,dar la ce-ti trebuie acel termometru pt. mancare?Mi se pare putin prea fortata ideea asta .

Eu am fetita de 1 an si aproape jum. dar de asa ceva nici nu m-am gandit vreodata sa am nevoie pt ca eu am gustat mereu papica fetitei mele si am apreciat cat trebuie sa fie de calda.

Iar in ceea ce priveste celelalte doua tipuri de cantare:pt. ea cat a fost micuta am folosit unul special pt. bb(cum erau mai demult ,cu plasa),iar cantar de buc precis nu pot sa-ti spun ceva sigur pt. ca nici eu nu am gasit.Dar de ce te stresezi atat de mult pt. asa ceva? Cat are bb de esti asa de speriata si incordata?

Ce pot eu sa-ti spun e ,cum ti-a spus mai devreme si Melania ,ca te vei adapta in timp cu toate problemele si nu o sa ti se mai para aceste lucruri asa de imp.doar sa fie puiu sanatos ,pt ca nici un copil nu-l poti creste cu gramaje exacte si cu atatea calcule precise,deoarece fiecare copil are ritmul sau ,are zile mai bune cand papa foarte bine ,si zile opuse celorlalte,are luni cand i-a mai putin in greutate ,apoi luni in care recupereaza........nu trebuie sa te stresezi chiar asa.....

Nu zic ca trebuie sa fi impasibila si sa nu te inereseze,pt ca nici eu nu pot sa fiu asa,doar incerc sa te sfatuiesc sa fi mai putin incordata caci toate aceste probleme sunt mai putin importante(mai ales cea cu termometrul pt mancare).

Va dorim sa cresteti mari si sanatosi[pup] !

Roxana ,mami de fetita mica si frumoasa FLAVIANA(31.08.2004)[zana]

Au si o gama speciala, Baby Care

gama baby care

cantare de bucatarie

cantar bebe (se pare ca masoara si inaltimea/lungimea copilului, o idee super...; daca apasati pe sageata de la caracteristica "Measures the infant's height", veti vedea ca se pot cantari/masura si copilasi mai mari- pana la 1,5 m inaltime si 20 kg greutate)

am vazut si un termometru pt. mancare, un biberon cu termometru, dar nu mai stiu pe unde ...

Daca vrei ceva f. bun si precis, s-ar putea sa gasesti numai preturi "daramatoare"

Bafta!

P.S.

eu am cumparat doar cantar pt. bebe-cu plasa; un cantar de buc pt. 2 kg aveam deja, am avut si un castron si biberon cu senzori de temp..

In privinta temp. mancarii, cred ca iti poti da seama din instinct daca este buna pt. bebe (lichidele le incerc pe incheietura mainii)

Camelia si Sebastian [bonjovi](26 mai 2004)

Sylviuta, eu am folosit cantar de bucatarie Maxwell, costa 700000,dar am renuntat sa-l mai folosesc.Era pur si simplu stresant,atat pt. mine, cat si pentru fetita mea.Tot cantaream cat a mancat, nu eram multumita, insistam sa manance mai mult si se lasa cu plansete. Acum am o canuta de 150ml si apreciez dupa ochi cam cat mananca. Si parca si ea mananca mai bine de cand am renuntat la cantarit.

Cami, [mamica] de Mihaela (25.06.2005)

cami

Va multumesc tuturor pentru sfaturi si opinii si in special ...........m-a rugat sa nu-i mentionez numele si asa voi face. o sa ramaneti surprimsi cand o sa aflati ca exista si produse extraordinare la preturi incredibile . Nu am crezut ca poate fi adevarat. e chiar super forumul asta. Multumesc tuturor.

Sylvia

Silvia, fii serioasa. Ori ai bani de nu te uiti la ei si ii arunci si pe prostii d'astea, ori nu te mai stresa! Am mai zis-o si o repet. Un copil sanatos, nascut la termen si fara probleme, nu se citareste de 10 ori pe zi sau pe saptamina ca o ia mama razna. Eu mi-am cintarit copilul doar la cabinetul medical- de 3 ori intr-un an si n-am stat cu stresul "a mai mincat 100ml de lapte, a mai luat in greutate 50g". SI medicul nostru la fel ne-a sfatuit, sa nu luam cintar, ca n-are nici un rost. Cit despre termometru de mincare, permite-mi sa rid de caraghioslicul asta. Crezi ca mamele care n-au isi oparesc copiii? :)

Sylviuta, asa cum spun si fetele nici unul din obiectele enumerate de tine nu-ti vor fi de mare ajutor, mancarea o vei aprecia si singura, ca eu n-am vazut mama sa nu guste din mancarea bebe-ului, ca sa se asigure ca e ok; cantarele...cel ptr bebe (am avut si noi, pana n-a mai vrut sa stea in el) este bun daca bebe papa si ia in greutate constant, daca nu...iti garantez ca orice stagnare sau regres te va pune pe jar. Si oricum este cantarit la doctor periodic si suficient de rar incat sa nu te stresesze problema. Iar despre cantarul de bucatarie exact-exact...nici asta nu stiu la ce te va ajuta, doar n-ai de gand sa-i cantaresti portiile...

E parerea mea, dar mai gandeste-te, banii aia pot fi folositi ptr niste lucruri real utile bebeului.

[pup]

aime si [copil] vladimir, 1 an+id="blue">id="size1">

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Adaugă...