Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

M-am indragostit intr-un moment nepotrivit

Recommended Posts

Am stabilit data nuntii cu actualul meu prieten in luna august. Insa, a aparut in viata mea un barbat de care, efectiv, m-am indragostit. Este exact genul de barbat pe care mi-l doream, pe care il asteptatm. Mi-am dat seama ca nu simt pentru prietenul meu iubirea adevarata, ci a fost doar dorinta de a ma casatori, de a avea o familie, un copil. Nu stiu daca nu e prea tarziu sa dau inapoi, stiu ca as face mult rau parintilor si poate lui. Nu stiu ce a fost in mintea mea, am fost vrajita, nu am vazut ca el nu este ceea ce imi doresc de fapt, nici pe departe. [bang][bang][bang]

Barbatul care a intrat in viata mea, m-a placut din prima clipa, si a spus tuturor ca ma place. Nu mi-a facut nici o invitatie, caci a aflat de la altii ca urmeaza sa ma marit. Am fost insa la o petrecere, la care a venit si el. Amandoi eram neinsotiti. Toata noaptea s-a uitat la mine si eu la el. Am dansat si era cu adevarat emotionat si fericit in prezenta mea. Nu pot sa-mi iau gandul de la el. Il voi revedea in curand si nu stiu cum sa procedez. Nu stiu daca imi va face vreo invitatie caci, stie ca urmeaza sa ma marit. Dar eu nu mai vreau sa ma marit, il vreau pe el... Dar mi-e teama in acelasi timp, caci nu-l cunosc, si poate voi fi dezamagita de el. Poate doar in aparenta este ceea ce imi doresc. Sunt cu adevarat derutata. Nu stiu ce e mai bine. va rog ajutati-ma cu un sfat.

Si nu ma condamnati.... dar nu poti comanda inimii...[q]

Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 45
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Fii atenta simo ca tu iti dai singura raspunsul:'Dar eu nu mai vreau sa ma marit, il vreau pe el... '!Daca asa simti atunci pune pauza pregatirilor cu nunta macar pana iti dai seama exact. Apoi incearca sa faci si tu asa cum ti-ai dori de la partenerul tau sa procedeze (deci, situatia in care partenerul pau, nu tu ar avea emotii/sentimente (aici e o MARE diferenta) pentru o alta persoana, cum ti-ai dori tu sa se comporte). Trebuie sa mai analizezi o data ce simti-e dragoste, e sentiment sau e doar o emotie care va trece in timp (si apoi te vei gandi sa te intorci la primul prieten). Eu zic ca nu are sens sa continui cu o nunta de dragul de a nu-ti dezamagi parintii, restul persoanelor care stiu sau si chiar actualul prieten);Daca nu e iubire acum, la inceput atunci, nu face pasul asta. Mai asteapata cel mai corect ar fi sa amani putin nunta pana te linisteti si poti alege.

Pupici de duminica!

Simo gandeste-te bine.E o situatie grea.Mai bine opreste pregatirile pana iti clarifici sentimentele.Gandeste-te ca iti vei petrece tot timpul alaturi de actualul tau prieten.Si nu ar fi corect sa stai langa el si sa te gandesti in alta parte.Ii vei face rau si lui, si tie.

Nu te casatori doar pentru a avea o familie.In cazul asta nici nu s-ar numi familie.Mai bine sa sufere acum si el si ai tai si ai lui decat dupa ce va casatoriti si se va dovedi ca lucrurile nu merg asa cum ar trebui.Pentru ca daca tu gandesti asa acum, cu siguranta nu veti avea o familie normala.Ai putea sa te prefaci ca totul e bine? Dupa pererea mea iti va fi foarte greu.

Stai si gandeste-te bine.Poate ca intre tine si cel pe care l-ai cunoscut este doar o atractie pur fizica.

Usor sa dai sfaturi.N-as vrea sa fiu in pielea ta acum.[pup]

Georgiana-mami de Stefania(2 ani-sic!)

Ia uite si poze:http://photos.yahoo.com/georgianaradut

Multumesc mult pentru sfaturi. Deja am rezervat restaurantul si e atat de greu. Mama stie situatia si pe o parte ma intelege. Dar tata... nu cred ca va intelege. Si apoi, cum fac sa ma apropii de cel de care m-am indragostit? Imi este mintea numai la el, ii privesc fotografia incontinuu. [bang][bang][bang]

Stiu ca ma place, dar de ce trebuia sa se intample asa???

Cu prietenul meu nu am simtit niciodata asa... Cred ca dorinta de a avea o familie, m-a apropiat de el. Simt ca nu e pentru mine, nu este ceea ce imi doresc. In plus, dupa ce am stabilit data nuntii, el s-a schimbat foarte mult, si dragostea, sau ce era, aproape ca a disparut.

[:(][:(][:(]

asa e, nu poti comanda inimii.

Daca inima ta nu e suficient de stabila in momentul asta, si "te da pe spate" primul nene care iti face ochi dulci la o petrecere, nu te marita.

Ca nu e momentul.

Gindeste-te ca a te casatori presupune sa petreci urmatorii n zeci de ani cu un singur om, ala pe care l-ai ales.

In acest timp, fiecare evolueaza: tu poti sa infloresti, el poate sa faca burta si chelie.

Poate o sa gasesti zeci, sute de barbati mai frumosi, mai destepti, mai devreme acasa, care sa iti dea impresia ca viata ta langa ei ar fi total diferita de spalatul chilotilor care te asteapta acasa: ai putea sa rezisti tentatiilor?

Daca nu, de ce te legi la cap?

Elise

Daca acum, inainte de nunta, cand dragostea ar trebui sa fie mai dulce, tu ai astfel de probleme....clar nu e momentul si nici omul potrivit. Celalalt...poate fi cioara de pe gard, sau nu...deja e mai putin important.

Important e ca nu ai face pasul din toata inima.

Asa incat...mai bine nu-l faci, indiferent ce furtuna starnesti in familie.

Mai bine acum furtuna in familie, decat mai tarziu in sufletul tau.

Iulia

Caregoric nu-l iubesti pe prietenul tau ( viitorul sot).Dar nici pe celalalt nu-l iubesti ci s-a aprins un foc de paie care se va stinge cand il vei cunoaste mai de-aproape.Eu zic sa nu te casatoresti ca nu esti pregatita pentru asemenea legamant.Si eu am trecut prin asta ( inafara de faza cu indragostitul)si nu am anulat nunta din cauza rudelor, parintilor, gura lumii ,etc.Nu vreau sa-ti spun cat am suferit vreo trei ani ca apoi sa-mi ajute D-zeu sa divortez.Nu te casatori!!!

daca te casatoresti numai de dragul de a avea o familie si sa faci copii mai bine las-o balta.peste 2-3 ani relatia cu sotul va deveni de o monotonie grozava.si atunci veti incepe amandoi sa va uitati peste "gard".asa ca mai bine asculta fetele antevorbitoare si gandeste de zece ori si taie o data.

espiritu

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Adaugă...