Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

fetelor, va rog, ajutati-ma! - hemoragie

Recommended Posts

Mai intai de toate, buna dimineata!

Ascultati-mi povestea si dati-mi o parere de ce ar putea fi.

Anul trecut, in februarie,eram la tara la socrii mei.Am simtit un frig cumplit la picioare, am simtit ca incepe sa ma doara burta si, ca sa ma incalzesc, am pus o caramida fierbinte la talpi.Durerea s-a transformat intr-o stare de inflamatie si a inceput hemoragia.Am ajuns in urgenta la spital.Mi s-a spus ca am metroragii, m-au tinut trei zile in spital cu Augmentin mi s-a facut chiuretaj biopsic, ca nu se mai oprea hemoragia.Era un sange cleios, inchis la culoare, atipic pentru o mestruatie.In urma chiuretajului biopsic rezulta un polip, care in urma analizelor se dovedeste a fi HPV.Fac tipaj viral la Cantacuzino si iese HPV nr6, cu risc oncologic scazut.Ajung in martie la Sanador si mi se spune ca nu e o problema rana care se inchisese in urma taierii polipului ci ca am un chistmare de 5/7 cm pe ovarul drept si ajung la Elias, unde dr. Tutunaru ma opereaza.Totul decurge bine, imi verifica cu ocazia laparoscopiei si ce erape acolo.Totul era perfect.Intrebare:cum e posibil ca in 2luni sa apara un asemenea chist? Raspuns:nu stie nimeni.din mai cand am facut operatia, ba mi-au aparut chisturi mici pe ovarul drept, ba pe stangul.am incercat si noi, eu si cu sotul meu, sa facem un bebe.Nimic.Dar asta un e totul:in noiembrie apar aceleasi dureri de burta.o durere ascutita pe centrul burtii, catre col sau uter, care putea fi confundata si cu o infectie urinara.Asa ca merg la doctorr, fac urocultura:nimc, fac examen de secetie vaginala:nimic, fac Papanicolau:nimic.Singurul lucru e ca apare o inflamatie pe Testul Papanicolau.raspunsul doctorului e de-a dreptul de ras:din punct de vedere ginecologic nu aveti nimic, in timp ce efectiv nu ma putea consulta din cauza durerii pe care o simteam si din acuza inflamatiei.Ajung la Tutunaru vineri si se da si el invins si -mi zice:cred ca ai o dereglare hormonala.iti dau telef unui doctor homeopat si inecarca si tu.Si m-am dus si o sa incerc.Daca tot am trecut pe homeopatie, io sa trec si pe tratamente naturiste, asa ca ajutati-ma cu un sfat:ce credeti ca ar putea fi, ce mi-a scapat si dati-mi si un tratament naturist pentru dereglare hormonala sau functionare buna a ovarelor.va spun ca sunt la capatul puterilor, sunt obosita, nu am putere, dupa operatia din februarie mi-a scazut tensiunea de la 12 cu 6 la 9.6 si nu sunt in stare de nimic.Nu mai pot avea viata mea de dinainte, sunt frustrata de aceasta neputinta, de aceasta oboseala, iar o mica stare de depresie se instaleaza.

Va multumesc din suflet ca ati avut rabdare si astept un semn de la voi.daca doriti sa-mi raspundeti, puteti sa o faceti si pe marair_1978@yahoo.com.V pup si inca o data va multumesc!

Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 18
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Maraid="purple"> - sper ca am nimerit numele - homeopatia si medicina asa-zisa "naturista" sint doua lucruri total diferite. Mergi cu incredere la homeopat, te va rezolva, desigur si cu conditia sa fie bun/a.

Am avut acum 2-3 saptamini o mare hemoragie care incepuse ca prima menstra dupa sarcina. Dar in citeva ore s-a transformatintr-o adevarata hemoragie, cu singe rosu-viu si in cantitate uriasa! Eram gata-gata sa plecam la spital, dar mai mult de frica a ceea ce mi-ar putea baga aia pe acolo, am sunat inRomania, la prietena si colega mea care este si homeopat (si ea si sotul). Si am avut un consult telefonic de 50 de minutesi mi-a prescris ce sa iau. A mai durat cam 2 ore sa gasim farmacia care sa aiba remediul respectiv. Am mers apoi 55 demile pina acolo, sa-l luam. Intre timp curgea dinmine ca de la robinet!!! Si am inceput sa iau remediul Dupa prima doza nu am vazu o imbunatatire marcata, dar dupa a doua doza deja era mai putin si am continuat asa, a doua am sunat-o iar pe prietena mea, alt consult de 50 de minute si ajustare a dozelor. Am luat in total 7 zile, ajungind in ultimele 3 zile la doar o doza pe zi. Si mi-a trecut! Nu am luat nimic altceva, ca medicament! Ba da, 4 sau 5 pilule de vitamina C, doar in 2 dintre zile (ca dupa aia mi s-a terminat si mi-a fost lene sa mai cupar alta).

Asta asa, ca exemplu personal. Mergi cu incredere si iti urez succes! Sa mai scrii, sa vedem cum merge. OK?

[pup] [flo2]

Simina & Andrei (Deiutzu) & Raluca

Virsta bebe2

Virsta Deiu

Home, wherever you are...

Excursie la Lake Arrowhead

Laguna Beach

Beach Cities

Noi 3, cu Raluca in burtica

Multumesc mult Simina pentru incurajari!Numele meu nu este Mara, ci Raluca, incantata de cuostinta.

Sa stii ca daca am vazut ca nu merge cu medicina alopata, incerc sa imi fac curaj cu cea alternativa.Pana la urma, daca ma doare ficatulsi beau ceai de sunatoare imi mai trece.de ce nu ar merge si homeopatia?

Dar si aici am un semn de intrebare.Dr. homeopata mi-a dat niste pastilute mici sa le sug in seara de vineri, cand a avut loc consultul.apoi mi-a pus intr-un plic o cantitate f. mica de granule si m-a intrebat, cand o sa-ti vina ciclul peste doua luni.I-am spusca nu stiu, ca am un ciclu neregulat si atunci a zis:hai ca va mai dau cateva?? granule sa va ajunga doua luni.Mi-a zis sa impart in doua cantitatea mica, repet, de pastilute si sa dizolv o parte in 250 ml de apa plata, din care sa iau cate o lingurita in fiecare dimineata, dupa ce in prealabl am agitat bin e sticla.Acest fapt m-a descumpanit:nu exista o doza?Se dau, asa, cateva drajee?In fine, ce mai pot face...ma rog la D-zeu!

Multumesc pentru raspuns si, daca ai timp, spune-mi in ce a constat tratamentul tau.

Cele mai bune ganduri pentru tine de la mine![:)]

Raluca,

granulele homeopate corespund la diferite dilutii ale substantei pe care o contin; un exemplu: poti avea arnica 30, arnica 200 samd;

teoretic, ele se prepara in felul urmator:

- se pune o cantitate f. mica de substanta intr-un litru de apa (sa zicem, nu stiu exact proportiile dar e f. diluata solutia) si rezulta prima dilutie

- se ia o picatura din prima dilutie si se pune intr-un litru de apa, rezultind a doua "dilutie"

si asa mai departe

asa ca nu e neobisnuit sa dizolvi granulele intr-un pahar cu apa si sa iei din el in fiecare zi, asta inseamna ca de fapt treci la nivelul urmator al medicamentului.

Cit despre durere- nu cumva ai si probleme cu coloana vertebrala? Si asta poate da dureri ascutite in zona genitala, mai ales in perioadele de ciclu sau de ovulatie si in special daca ai vreo inflamatie (boala inflamatorie pelvina) - dureri cumplite citeodata.

Incearca sa iei ceva antiinflamator cind ai durerile astea, sa vezi daca te lasa (gen Voltaren, Nurofen, Diclofenac)

" Cita luciditate, atita drama - Camil Petrescu"

De curiozitate, poti sa ne zici ce remediu ti-a prescris?

Nu ma ot erija in homeopat deja, dar am facut citeva cursuri in facultate, iar acum citesc, pt. ca tot asta as vrea sa fac.

Nematicsid="purple"> are dreptate, a explicat foarte pe inteles ce si cum cu dilutiile in homeopatie.

Multa sanatate!

Simina & Andrei (Deiutzu) & Raluca

Virsta bebe2

Virsta Deiu

Home, wherever you are...

Excursie la Lake Arrowhead

Laguna Beach

Beach Cities

Noi 3, cu Raluca in burtica

Raluca,

eu, ca una care am patit-o, zic sa iti faci niste investigatii mai serioase... si insista!!!

Pe scurt:

ian. 2000- metroragie: n spitale, n medici tot asa: nimic nefiresc. Da' curgea singe ca de la izvor.

Concluzie: dereglare hormonale.

M-am indopat cu anticonceptionale. Logest.

2002-2004 - dureri din ce in ce mai puternice, ovare micropolichistice , nici o problema. dereglare hormonala. Anticonceptionale: Diane 35.

ian. 2005 - ma tavaleam pe jos de durere, operatie de urgentza, chisturi ovariene bilaterale de 8, 11 cm, anexita cronica, salpingita, uter+ trompe+ ovare cu aderente, infectie de nus' ce grad.

Acum - infertilitate primara, ambele trompe compromise, recomandare - FIV.

Oare de ce?

... ca n-am avut nici o problema....

Elise

Buna dimineata, fetelor!Va multumesc inca o data pentru incurajari.Multumesc pentru explicarea modului de dilutie, m-a mai linistit.E totusi revolutionara medicina asta, cata lume nu si-ar mai intoxica organismul cu medicamentele alopate daca ar avea incredere.

Sincera sa fiu, doctorita mi-a notat pe pliculet ce tip de granule mi-a dat, dar nu i-am pututintelege scrisul.Astazi o sun si o intreb si in plus vreau sa-mi spuna daca interactioneaza negativ spirulina cu tratamentul homeopat.Din cate stiu eu, nu, dar nu strica o intrebare.

Oricum fetelor, nu ma dau batuta.Se pare ca se pregateste domana menstruatie sa vina, ceea ce inseamna ca peste o sapt si un pic o sa fac monitorizare, sa vad daca am ovulatie.Cat despre durere,nu stiu ce sa mai zic.Credeti-ma ca am ajuns sa dau o gramada de bani pe analize facute la clinici cu tarife de ametesti, ca sa am siguranta ca rezultatul e bun.Si totusi ma indoiesc de acuratetea rezultatelor...Suntem in Romania, nu?

Sa aveti o zi excelenta si va scriu maine sa a spun cum se numesc granulele!

Buna dimineata fetelor!

Hai ca mai e o zi cu soare in Romania...

Imi pare rau, dar nu am avut timp aseara, cand am ajuns acasa, sa ma uit pe pliculete pentru a va spune numele granulelor.Am inca o intrebare:credeti ca tratamentul poate fi diminuat sau anulat daca beau ceva ceai, mai exact:

-2 cani ceai napraznic

-2 cani ceai cretisoara

-2 cani ceai de zmeur

pe zi? As incerca un asemenea tratament, incepand cu cate o cana din fiecare sa vad care e reactia corpului meu si apoi as urca la doua cani, dupa o saptamana.Ce ziceti?Din cate stiu si de la dr. homeopata, am voie orice, dar nu menta.Mai stiti voi si alte restrictii?Ceaiurile mai sus mentionate sunt bune pentru ovare polichistice.stiu ca sunt cam grabita, dar imi doresc mult un bebe si in plus situatia locului de munca e cam nasoala si vreau sa ma asigur ca raman aici.Este vorba de o companie mare, care se va privatiza si incerc sa supravietuiesc si eu...

Draga Raluca,

Chiar vrioam sa deschid un subiect pe aceasta tema cand am citit mesajul tau. Acuma sa-ti spun si povestea mea, ca tot iti puneai intrebarea cum de ti s-a format un chist in asa timp scurt.

Eu anul trecut in martie am nascut un baietel. Toate bune si frumoase, dar dupa 2 luni am avut dureri maaaari de tot de burta + menstruatia care nu se mai oprea dupa 2 saptamani. Ei, zic eu, asa o fi dupa nastere, mai abundenta; totusi din cauza durerilor f. mari de ovare m-am dus la dr. Diagnostic: chist de 7 cm pe ovarul drept, operatie de urgenta!

Dupa operatie mi s-a dat sa iau Marvelon, dar tot asa, inca ma mai dureau ovarele; am facut ecografie. Stupoare: acum aveam chisturi seroase pe ambele ovare. In disperare, apelez si eu la un homeopat, o dna. dr. f. draguta, care mi-a spus sincer ca nu ma poate ajuta si mi-a recomandat sa merg la un endocrinolog. Eu imi facusem analizele de tiroida si mi-a iesit TSH normal, dar hormonii tiroidieni mici. Endocrinologul mi-a zis ca am hipotiroidie subclinica, ceva de genul asta, si mi-a zis sa incerc sa iau Eutirox, dar nu am luat pt. ca asta stiu ca trebuie luat toata viata. In schimb i-am ascultat sfatul de a lua in loc de Marvelon , Jeanine.

Dupa ce m-am documentat fff. bine, am inceput un tratament naturist cu Elixir din fructe de soc (care este bun si pt. ovare polichistice si pt. dereglari hormonale) si Extract din mladite de zmeur. Asta fara sa renunt la anticonceptionale pt. ca mi-e frica sa nu mi se formeze iar vreun chist mare. Poanta e ca acest tratament trebuie urmat minim 6 luni, iar eu nu sunt omul care sa ma tin de un tratament asa mult timp (din pacate). Tu nu ai precizat daca iei anticonceptionale!!??

In fine, dupa ce m-am agitat cateva luni, da bani la doctori in stanga si in dreapta, m-am "consolat" cu ideea ca treaba asta e ceva genetic, asa te nasti cu ovarele, n-ai ce-i face, si ca trebuie sa "convietuim" cumva. De altfel si dr. endocrinolog mi-a spus ca inca nu se stie ce anume genereaza aceste chisturi. Eu citisem ca de vina este hipofiza, care nu secreta suficienti hormoni.

A, altceva referitor la homeopatie. Daca incepi un tratament homeopat trebuie sa renunti la anticonceptionale, la cafea, la menta (inclusiv orice pasta de dinti mentolata), altfel nu are nici un efect.

Daca mai stie cineva "remedii" de mentinere a unei functionari cat de cat normale a ovarelor, rugam frumos sa ni le impartaseasca si noua!

Va pup, si sanatate multa

buna, Violeta!Imi pare rau ca treci prin ceea ce trec si eu si anume o stare frustranta care rezulta din incapacitatea ca un dr. sa-ti dea un raspuns clar si un tratament bun, care sa te scoata din povestea asta.

Eu nu iau conceptionale, ci vreau sa fac un bebe.daca iau anticonceptionale nu elimin cauza acestor aparitii a chisturilor si nu vreau sa imi pacalesc corpul...Vreau sa aflu ce este la originea tampeniei asteia, dar doctorii ginecologi ridica din umeri.Nu stiu daca esti de acord cu mine, dar dr din ziua de astazi sunt incompetenti rau!!!!!Te duci la ei cu lectiile deja invatate, cu intrebarile puse pe hartie si de abia daca iti raspund ceva in dodii.Jalnic!Pacat de cei care stiu meserie, dar care au prea multi pacienti si incep sa-i trateze pe toti din ce in ce mai prost.

Nu am stiut ca nu am voie cafea, si am baut azi dimineata(am inceput vineri tratamentul)un picut.La 1.2 mil cat m-a costat consultatia, dupa ce am intrebat-o pe dr. ce interdictii sunt si mi-a spus ca menta, cred ca o sun si o fac de doua parale daca ai dreptate cu cafeaua.Este inadmisibil!Pe langa chestiilea alea pe care ti le da, mai iti da si o mare speranta ca o sa te faci bine si sa aflu ca a omis treaba cu cafeaua? E jalnic!!!!

o sa ajungem proprii nostri doctori, desi e contraindicat, dar se pare ca bazandu-ne pe propria intuitie o sa ne facem NOI bine.Capul sus, ce mai!cat despre tratamente pentru ovare ca ale noastre, stiam si eu despre ceaiul de mladite de zmeur, mai stiu de cel de cretisoara si cel de napraznic.daca vrei sa afli mai multe, vezi ca este un subiect maaaare legat de tratamente naturiste pe site.

Cele bune si mai vorbim!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Adaugă...