Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Oportunitate job la Budapesta

Recommended Posts

Buna,

Partenerul societatii unde lucrez, vrea sa isi deschida o filiala la Budapesta. Cum ptr vestici in general, Budapesta si Bucuresti, romana si ungara sunt cam acelasi lucru, azi dimineata seful meu m-a intrebat daca nu cunosc romani car vor sa lucreze la Budapesta incepand cu luna Martie, pe o perioada de 3 luni (probabil ca vor prelungi apoi contractul, asta nu stiu).

Nu cunosc care sunt formalitatile cu dreptul de munca la Budapesta, insa - m-am gandit ca poate sunt persoane - CONTABILI, interesati sa lucreze, macar si ptr 3 luni la Budapesta (ma gandesc ca ar da bine si pe un CV pana la urma, sa spui ca ai lucrat in strainatate chiar si 3 luni).

Deci - se cauta 3 contabili, care sa stapaneasca bine limba ungara (scris, vorbit). Pe langa contabilitate, vor trebui sa sune la firmele care nu au platit facturile mai vechi si sa incerce sa le recupereze.

Astept raspunsurile voastre,

[cit]Lumyid="red">- mamica lui [bibe]David Andréi[bonjovi] id="blue">id="Book Antiqua">(11 Martie 2004)

id="right">

Yesterday was the past, tomorrow will be the future,but today is a gift, that’s why we call it PRESENT
Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 0
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Adaugă...