Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

*Mamici de Ianuarie - Februarie 2008 (43)*

Recommended Posts

Stimate zuze,

rog scuzati intruziunea; va scriu in speranta ca voi putea obtine de la voi ceva directii despre cum ajung la un anume cabinet. Miercuri am programare la Dr Herghelegiu pt prima data, la un cabinet mai nou, CM dr Frunza Michaela. Pe google n-am gasit adresa, in schimb a reiesit ca voi ati fi avut o discutie despre asta. Si inca o intrebare: cam cat costa o echo la dr Herghelegiu, si daca trebuie sa ii mai dau si lui "cadou" separat (si cat).

Va muiltumesc anticipat.

sovi [gravi]12+ saptamani

pozici

Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 212
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Ginette[pup] nu te mai gandi la tot ce-i mai rau! Mai ai un picut pana la AMR si ai scapat de griji!

Angi[pup] felicitari pt prima zi de prenatal[bis] Pe mine nu ma intelege dr de familie si-mi da abia de la 1 nov[bang] desi, daca intram asa ca tine, trebuia sa-mi dea de lunea viitoare, nu? Sunt super lucrusoarele pt bebe, mi se topeste inima cand le vad! Spune-mi, te rog, cat a costat jucarioara aia pt bebe (aia ca o paturica mica si cu cap de iepuras sau ce-o fi).id="green">

[ruga] [gravi]28+ [am]

Poze Laura

Puiul nostru dragid="green">

Sarcina 2007id="red">

Roxaid="red">, stiu, si eu sunt la fel de panicoasa si cu cat citesti si stii mai multe parca e mai rau, stress-ul e si mai mare. Dar oricum 29 de saptamani cat ai tu, e super ok, o colega de la mine de la munca a nascut la 32 de saptamani o fetita perfecta! Deci stai linistita si numere zilele. Eu deja imi spun ca se poate intampla oricand ca bebe sa aiba chef sa iasa ca deja e ok! Asa tb sa gandim!

Laura_Ioanaid="red">, eu in mod normal puteam intra in prenatal de pe 1 octormbrie si atunci imi mai ramaneam pt postnatal cam 50 de zile. Asadar tu puteai intra de pe 7 oct fara probleme, mai ales ca nasti cu cezariana si automat va fi programata mai devreme decat DPN. In fine, dr ta e mai stricta ca sa spun asa...

Jucarioara aceea care m-a topit si pe mine am luat-o de la Z si am dat pe ea 16 RON.

Pupici,

Angelique [gravi] 29+ [baietel] bb Victorid="purple">

noi 2id="Comic Sans MS">id="purple">id="size1">, pozeid="Comic Sans MS">id="purple">id="size1">, povestea nuntiiid="Comic Sans MS">id="purple">id="size1">, luni de miere...id="Comic Sans MS">id="purple">id="size1">[9cer],

evolutie burtica id="Comic Sans MS">id="purple">id="size1">, lucrusoare bebeid="Comic Sans MS">id="purple">id="size1">, cum creste [copil] id="Comic Sans MS">id="purple">id="size1">

Mareid="Comic Sans MS">id="purple">id="size1">, Munteid="Comic Sans MS">id="purple">id="size1">, Floriid="Comic Sans MS">id="purple">id="size1">

'Neata zuzicile mele dragi!

N-am mai apucat sa scriu nimic in zilele trecute, dar sa stiti ca am fost constiincioasa si am citit tot ce ati scris!

Bun venit zuzelor noi!!!

Ginette - sanatate si mult optimism! Curaj mamico, nu mai e mult si ai sa iti tii bebelina in brate...Uite, eu am facut injectii la 2 zile la inceputul sarcinii pana la 14 sapt si n-am patit nimic, ai sa vezi ca nici macar nu te dor cand te gandesti pentru ce le faci! [pup]fata curajoasa!!!

Ange - hai ca mai ai putin cu gatit, constructii, etc si apoi relaxeaza-te cat pentru urmatoarele 6 luni[:D] stiu eu ce spun...crede-ma!

Eu am intrat oficial in sapt 31, deci AMR 8 sapt daca imi face cezariana si 9 daca ma lasa sa nasc natural...Bebelina mea e super activa, imi face valuri prin burtica de fiecare data cand ma relaxez, iar in rest o simt miscandu-se foarte mult.

Sotiorului meu cred ca ainceput sa i se faca mila de mine cand ma vede ca incep sa ma misc greu, asa ca a inceput sa se ridice si el noaptea la Ana, sa-i aduca olita, sa o acopere, etc...ce bine-mi prinde!!!

Trebuie sa-mi fac analizele de trimestrul 3...si nu stiu cand ajung la doctorita de familie...ca azi e deja prea tarziu, asa ca...iar le aman.

[pup]

Natalia [gravi][fetita]30+ sapt si Ana iubita 04.02.2005

Poze: http://www.flickr.com/photos/10220847@N05/

Acolo unde domneste iubirea, si imposibilul poate fi atins! (proverb indian)

http://bd.lilypie.com/oRqSp3.png

Salut si eu cele mai frumoase mamici

Mi-e asa ciuda ca-s uituca....aseara am citit capitolu trecut,ce mi-a mai ramas din el,plus ce-ati mai scris in capitolu nou,vreo 14 pag si binenteles ca am uitat pana azi ce vroiam sa zic...

Fetele noi,va urez bun venit,sarcini usoare si bebelusi sanatosi

Ginetteid="red"> e normal sa te simti asa,dar ai incredere in DD ca totul v-a fi bine.Repeta-ti lucru asta cat de des poti si vei vedea ca starea ta de spirit se v-a imbunatatii si vei lua deciziile corecte [pup]

Se pare ca la capitolul accidente rutiere si eu stau bine.Saptamana trecuta ne-a bushit un nene masina(a noastra era parcata)...saracu si-a facut zob dacia iar masinuta noastra a scapat doar cu bara sparta...ghinion...

Si sunt tare suparata...[V] am sunat dimineata sa-mi fac programare la eco si dr meu e inca in renovari cu cabinetul,de-abia saptamana viitoare pe luni m-a programat.si eu eram atat de nerabdatoare...

Nataliaid="red"> felicitari pt cele 30 de saptamani!!!

Iulia [gravi] 27+ [fetita] IRISid="pink">

ne pregatim...pt bb Iris

uite cum crestem

Multumesc fetelor pt sustinere [pup]

Problema nu se pune ca mi-ar fi frica sa fac injectii (am facut in trecut, moldamin, 3 ani de zile, 1 la doua saptamani).

Nu stiu ce riscuri implica pentru mine si bebe (acest tratament cu CLEXANE).

Si pentru bebe as face orice, numai ca dr de la Coltea mi-a trantit-o "retard de crestere" si simt ca imi explodeaza creierii.

De-asta vreau sa mai aud o parere.

Roxana [gravi]28+ [fetita]

Abia astept sa ne intalnim !

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20749;30/st/20080106/dt/7/k/2fd1/preg.png

Inca o saptamana a inceput si noi am intrat in cea cu numarul 27! Deci mergem bine, mai avem cam 13. Cu noroc!

Am citit ce ati scris pe uikend, cand eu nu am intrat deloc. Sambata dimineata am gatit (nu spun ce, secret!), apoi au venit 2 prietene la noi. Cea cu care ma duc la gym, de v-am spus ca e in aceeasi zi cu mine si cea a carei sarcina s-a oprit din evolutie si a facut chiuretaj fix de sfanta Maria. V-am povestit eu la momentul respectiv. A fost super relaxant, am jucat 5 jocuri de scrabble, am vorbit, am mancat, am ascultat muzica... Foarte tare! :)

Iar ieri m-am jucat pe pc - Tropico si Heroes, pentru ca eram singura acasa. Sotul isi deschide studio dedicat familiei si e in nebunie acum. Ieri au venit aia cu luminile profesionale, de tavan. Si a trebuit sa fie acolo, ca altfel faceau o mare tampenie.

Mi-am notat de voi, ca am citit vreo 20 pagini si subiectele au fost diverse. Sa incepem:

Aurel_crisid="red"> - iti spun si aici, nu numai pe mess, ca ma bucur mult ca esti si tu la odiseea noastra si sper, alaturi de celelalte burtici de aici si de la fiv, ca totul va decurge normal cu voi si vei ajunge sa iti tii copilasul in brate. :) Capul sus!

Honeyid="red"> - ai fost o harnicuta si tu! Cat despre robotit... nu stiu ce sa zic. Eu, daca am treaba, nu tin cont ca e duminica sau nu. Nu stau acasa (cu toate ca mi-as dori in anumite zile), muncesc 9-10 ore pe zi si de obicei ajung in jur de 7 in fiecare zi, uneori si la 9-10. Iar sambata ma duc cu mami la cumparaturi, in Carrefour. De cand cu sarcina, doar atat mai fac sambata. Ca atare, duminica mai pun o masina sau mai gatesc. De cusut, cos rar, prefer sa arunc ciorapii sau hainele care s-au rupt, iar de curatenie si de calcat se ocupa doamna care vine in fiecare vineri.

Virgoid="red"> - bine ca nu este nimic grav, chiar ma gandeam ca asa se va intampla, atata timp cat scurgerea nu a fost rosie ca focul. Adica sange proaspat. Oricum, bine ca te-ai dus la doctor, sa te linistesti.

Gattaid="red"> - SUPER promotie!!!! Pe bune! Ce noroc pe tine! Iar pe mine, ce sa mai zic?! Tocmai am aflat ca am scutit 17 milioane, ca eu voi primi totul. Mai trebuie sa cumpar niste body-uri de la Mother Care, salopete, caciulite... adica maxim 5 milioane cu totul. Noi cu mobila vom mai astepta. Prietenul nostru, care ne-a ajutat cu toata mobila din casa, se insoara sambata acum si apoi pleaca in luna de miere. Asa ca, de-abia peste o luna va putea veni la noi. Cred ca ne duce in 20 milioane. Poate mai putin, dar nu vreau sa traiesc cu speranta asta. [xx(]

Monica docid="red"> - haioasa rau burtica ta desenata! Eu n-am poze nici cu desene, nici fara. :(

Angeliqueid="red"> - ai ditamai burtica!! Asa parca imi vine sa te cred ca esti in concediu prenatal, cand vad o burtica asa de mare. Azi mi-am pus pantalonii de business, negri, si o bluza neagra. Se vede foarte puuutin ca am burtica. Eu le-am zis ca intru in prenatal incepand cu 3 ianuarie si au ramas socati ca intru asa devreme. Dar voi sta acasa incepand cu 17 decembrie, luni, ca mai am 9 zile de concediu de odihna.

Ginetteid="red"> - nu ne-ai adus vesti tocmai bune, dar eu zic ca numai credinta ca totul va fi bine va vor ajuta sa treceti peste acest moment dificil. Ma gandesc la tine si sunt cu sufletul alaturi de voi!

Shoseid="red"> - in Bucuresti nu prea mai vezi de-astea. La noi, la ordinea zilei, sunt zgarieturile (pentru care pierzi intre 3 si 10 ore la politie, depinde cum ti-e norocul), faruri sparte si bate in parbriz. De nervi. La modul la care noi mai mult stam in trafic, decat conducem, stoarcem orice picatura din fiecare loc de parcare, intram la mustata la stop si ne enervam la fiecare 5 minute... Nu mai are nimeni chef sa fure un amarat de casetofon.

Eu tocmai am comandat pizza de la Azzurro pentru o gasca de colegi si pentru mine... si acum salivez cu gandul la ea. Ma regalez azi. Dar sincer, m-am saturat de orice tip de mancare din mall-ul asta si am simtit nevoia sa mananc altceva, adica o pizza! E groaznic sa ai cladirea de birouri langa un mall cu food court, dar o buna strategie de PR ca sa iti atragi clienti in mall. [amoras]

Hai va pup!

Creata 1 cu Creata 2 in 27+ azi

[fetita] Maria Ilona

Roxana, eu stiu de la monalac ca nu fac in niciun rau aceste injectii copilului... Eu am citit povestea lui monalac cam acum cateva luni si am fost super impresionata de puterea acestei femei, de sacrificiile pe care le+a facut.... Si acum stiu ca este gravida din nou si va face din nou aceste injectii. Incearca sa vorbesti cu ea pe PM sau mess. Cred ca te-ar ajuta...

Cat despre opinia doctoritei de la coltea ca are retard de crestere... doctorita aceasta era ginecolog?! Si daca da... nu conteaya! Tocamai m-am intalnit vineri cu o colega de facultate care-mi povestea ca a mers paralel la ecografii la iosup si pop. Pop i-a spus toata sarcina ca al ei copil are retrad de crestere.. la fiecare ecografie ii spunea ca inca nu a depasit retardul.. Iosup ii spunea ca este ok. Copilul s-a nascut cu greutate normala si nici vorba de retard de crestere... So,... mai gresesc si medicii... Si chiar medici "mari" !

Fruntea sus !! Nu te lasa demoralizata!!!

Creata, apropo de traficul din bucuresti... astazi pentru prima data nu mai m-am enervat de faptul ca am mers bara la bara cu a-2a de la lujerului la aviatorilor.... Mi-am pilit unghiile[:D] !!!! Oricum, operatiunea pilit unghii mie nu-mi place niciun pic... Astazi am avut timpul suficient sa le fac frumoase...[:D] Maine o sa incerc si cu forfecuta.. sa vedem poate pot taia si cuticulele...[:D]

Laurici, nasoala partea cu o noapte petrecuta in spital... mai ales ca ai descris spitalul astfel cum l-ai descris.... Daca altminteri nu poti rezolva... inarmeaza-te cu mult curaj !!![pup]

Laura [gravi] 23+ [fetita]beba Eleni si mami de Dimitrakis 25.04.2003

Archived

Acest subiect este acum arhivat și este închis pentru răspunsuri ulterioare.

• Adaugă...