roli25 Postat Octombrie 15, 2007 Raport Distribuie Postat Octombrie 15, 2007 quote:Originally posted by ginnetteNeata fetelor,Nu v-am mai scris pt ca am probleme;Saptamana trecuta am fost la Coltea sa-mi fac niste analize deoarece eu am o pb genetica (factor 5 layden).bineinteles ca mi-au iesit proaste. Dr Avram (de la Hematologie - ea ma "analizeaza") mi-a spus ca s-ar putea sa am niste trombi (cheaguri) pe venele de sange - eu am facut tromboza acum 10ani si mi-au tratat doar efectul, n-au cautat si cauza.Beleaua este ca, pana acum am luat Aspenter; din trim III (de la 28 sapt) nu mai pot lua si trebuie sa fac Clexane (injectii 1/zi, cam cum se face insulina).Daca nu fac, risc sa fac cheaguri pe arterele uterine (si bubulina sa nu mai primesac sange suficient) si sa se nasca sub parametrii normali (dr a zis cu retard de crestere - va dati seama ca mi-a cazut cerul in cap); daca fac, risc ca la 40 de ani sa fac osteoporoza.Din pacate cale de mijloc nu exista. Sunt disperata - a fost asa de bine pana acum (adik sarcina a descurs normal) [q][q]Joi o sa ma duc sa-mi fac eco sa-mi masoare IR-urile; in functie de valorile lor putem sa vedem cum sta treaba.Am avut un week-end de kko,; nu m-am putut gandi la altceva decat la faptul ca bubulina s-ar putea sa nu mai creasca.Simt ca innebunesc.! Nu stiu ce sa fac[:(][:(]Roxana [gravi]28+ [fetita]Abia astept sa ne intalnim !http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20749;30/st/20080106/dt/7/k/2fd1/preg.pngid="quote">id="quote">Ginnete te rog nu iti face griji pentru ca prietena mea cea mai buna are aceeasi problema ca tine, a facut clexane de la 20 sapt. si a nascut acum 3 saptamani o minune de copil de 3,200 kg si 49 cm, perfect sanatos.Despre cat de este de dezvoltat copilul nu poate face aprecieri corecte decat ecografistul.Toate gandurile negre si stresul le resimte bb. Vei vedea ca va fi bine la eco.Roli [gravi]26+ cu[baietel] si Marc (9 iunie 2006) Link to comment Distribuie pe alte site-uri Mai multe opțiuni de partajare.
AngeliquedeS Postat Octombrie 15, 2007 Raport Distribuie Postat Octombrie 15, 2007 Ginetteid="red">, LaLaid="red">, din pacate te inteleg perfect cu renovarea si chiar ca o sa dureze, mai ales ca spui ca va lucra sotul tau cu un prieten, la noi au lucrat trei baieti zilnic de la 8 dimineata la 7 seara si deja am intrat in a treia saptamana si tot nu e gata... Cica de joi pot chema femeie la curatenie, asa au spus... Bucura-te ca ai unde sta la mami a ta, eu nu am avut... Pupici, Angelique [gravi] 29+ bb Victorid="purple"> noi 2id="Comic Sans MS">id="purple">id="size1">, pozeid="Comic Sans MS">id="purple">id="size1">, povestea nuntiiid="Comic Sans MS">id="purple">id="size1">, luni de miere...id="Comic Sans MS">id="purple">id="size1">[9cer], evolutie burtica id="Comic Sans MS">id="purple">id="size1">, lucrusoare bebeid="Comic Sans MS">id="purple">id="size1">, cum creste [copil] id="Comic Sans MS">id="purple">id="size1"> Mareid="Comic Sans MS">id="purple">id="size1">, Munteid="Comic Sans MS">id="purple">id="size1">, Floriid="Comic Sans MS">id="purple">id="size1"> Link to comment Distribuie pe alte site-uri Mai multe opțiuni de partajare.
gattasalvaje Postat Octombrie 15, 2007 Raport Distribuie Postat Octombrie 15, 2007 Ginetteid="red"> , am uitat sa-ti spun ca si eu iau Aspenter si , initial ,doctorita mea mi l-a recomandat pana in sapt. 28. La ultimul control mi-a zis ca voi continua sa-l iau pana la nastere pt ca , studii f. recente au aratat ca administrarea de Aspenter ( concentratie mai mica de aspirina ) nu afecteaza travaliul si nasterea in sensul in care se credea pana acum ca o face ( sangerari masive in timpul travaliului ).Acelasi lucru mi l-a zis si Herghelegiu cand am fost la el la eco si mi-a gasit IR-urile mari.id="blue"> [gravi]27+ cu Sara - Eliza [fetita] vacanta 2007 Bebelina din burtica Cununia civila Nunta Am mai crescut? Link to comment Distribuie pe alte site-uri Mai multe opțiuni de partajare.
irlandeza Postat Octombrie 15, 2007 Raport Distribuie Postat Octombrie 15, 2007 quote:Originally posted by AngeliquedeSAsa e, Lauraid="red">, am vazut ca o fata Stancutza, ne-a dat doar 4 stelute, dar parca nu am vazut-o sa posteze la noi, de ce o fi facut-o???Pupici, Angelique [gravi] 29+ bb Victorid="purple">noi 2id="Comic Sans MS">id="purple">id="size1">, pozeid="Comic Sans MS">id="purple">id="size1">, povestea nuntiiid="Comic Sans MS">id="purple">id="size1">, luni de miere...id="Comic Sans MS">id="purple">id="size1">[9cer], evolutie burtica id="Comic Sans MS">id="purple">id="size1">, lucrusoare bebeid="Comic Sans MS">id="purple">id="size1">, cum creste [copil] id="Comic Sans MS">id="purple">id="size1"> Mareid="Comic Sans MS">id="purple">id="size1">, Munteid="Comic Sans MS">id="purple">id="size1">, Floriid="Comic Sans MS">id="purple">id="size1">id="quote">id="quote">Probabil doar ca sa ne strice formatia de 5 stelute sau poate nu i s-a parut interesant ce discutam noi aici, dar daca tot nu a scris nimic, nu vad de ce ne-a votat.id="teal">Noi 2 singureiCum creste motanica nostra Marinela [gravi]28+[fetita] Link to comment Distribuie pe alte site-uri Mai multe opțiuni de partajare.
alinaatudor Postat Octombrie 15, 2007 Raport Distribuie Postat Octombrie 15, 2007 Buna fetele..azi nu prea am intrat pe forum...M-a cam deranjat burtica..asa..o jena sub burtica...la pubis...of..si..m-am tot gandit... Ce am facut rau...Asta e a doua sapt pe care o petrec la pat...am fost destul de ascultatoare..adik..nu am stat mult timp in sezut sau in picioare...si totusi...de ce nu au disparut contractiile astea..nedureroase ce-i drept...dar...ma gandesc ca nu imi ajuta deloc colul:( Sa stiti ca am citit tot ce ati scris...si uneori mi se pare ca problema mea..e chiar mica in comparatie cu pb altor fete... Sper sa ne ajute DD sa trecem peste probleme..sa aducem pe lume bebei sanatosi...si sa uitam probelemele.. Va multumesc ca sunteti alaturi de mine... Va pup[pup] Poze de tot felul Poze mai recente Alina [gravi]23 si Stefania [fetita] Link to comment Distribuie pe alte site-uri Mai multe opțiuni de partajare.
irlandeza Postat Octombrie 15, 2007 Raport Distribuie Postat Octombrie 15, 2007 Nu mai e nimeni ?id="teal"> Noi 2 singurei Cum creste motanica nostra [gravi]28+ bb PATRICIA ALEXIAid="red"> [fetita] Link to comment Distribuie pe alte site-uri Mai multe opțiuni de partajare.
LaLa_20 Postat Octombrie 15, 2007 Raport Distribuie Postat Octombrie 15, 2007 multam de intelegere angelique[pup] Cea mai optimista gravidutza! [gravi] 23+ [fetita] atat mai e pana vine bebelina poze burtik poze cununie & nunta Link to comment Distribuie pe alte site-uri Mai multe opțiuni de partajare.
sweetgys Postat Octombrie 15, 2007 Raport Distribuie Postat Octombrie 15, 2007 Buna seara fetele, daca vreti sa vedeti am pus poze noi, chiar si o surpriza,(zic eu draguta) cu o pictura pe burtica......Fiti blande in critici e prima incercare .....primul contact sa zic asa al Vanessei cu ruj si dermatograf!!!!![vampa][vampa][vampa][vampa] Gya [gravi] 23+ [fetita] Vanessa Maria in burtica la mami cam atat mai am si vin si eu in lumea voastra,URAA poze Link to comment Distribuie pe alte site-uri Mai multe opțiuni de partajare.
sweetgys Postat Octombrie 15, 2007 Raport Distribuie Postat Octombrie 15, 2007 Aaaaa apar pe pagina 2 si 3. Gya [gravi] 23+ [fetita] Vanessa Maria in burtica la mami cam atat mai am si vin si eu in lumea voastra,URAA poze Link to comment Distribuie pe alte site-uri Mai multe opțiuni de partajare.
sweetgys Postat Octombrie 15, 2007 Raport Distribuie Postat Octombrie 15, 2007 Vad ca ati vb de IR-uri....mari si suntetim ingrijorate. Daca tot nu se poate face nimic atunci pt ce le m ai masoara? Ca sa ne stresam? Eu sincer pana acum nu stiu nimic de IR-urile mele, nu mi le-a masurat nimeni, nici la morfologica de 22s si ei am uitat sa cer. Si nu stiu nic daca voi cere pt ca nu as avrea un stres in plus, mai ales , repet, dca nu se poate face nimic pt corectare!!!! Si bebe oricum e dezvoltat cam cu o sapt in plus, deci nu ca varsta e mai mare ci ca si dimensiuni, greutate..... Parerea voastra care e? Ar trebui totusi sa cer o masuratoare? Gya [gravi] 23+ [fetita] Vanessa Maria in burtica la mami cam atat mai am si vin si eu in lumea voastra,URAA poze Link to comment Distribuie pe alte site-uri Mai multe opțiuni de partajare.
Recommended Posts
Archived
Acest subiect este acum arhivat și este închis pentru răspunsuri ulterioare.