clyo Publicat Februarie 20, 2006 Raport Distribuie Publicat Februarie 20, 2006 Cautand pe net informatii despre cosmeticele Lancaster si Versace (noua mea obsesie - apropos, se gasesc in RO???), am descoperit acest site; preturile produselor sunt bune iar livrarea gratuita. suna foarte bine. intrebarea e: a comandat cineva? multumesc Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
anelize Postat Februarie 20, 2006 Raport Distribuie Postat Februarie 20, 2006 Soro, Produse Versace sau Lancaster se gasesc la Beauty Shop.Cauta la Platza,sau la oricare alt Mall. Pupici. Iti mai dau detalii pe mail. Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andreea_trend Postat Februarie 21, 2006 Raport Distribuie Postat Februarie 21, 2006 Stiu si eu site-ul respectiv... e interesant... Dar majoritatea produselor le gasesti si la noi... unele la aceleasi preturi ca acolo... ca daca mai pui si taxele de livrare... Nunta noastra Poze Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
clyo Postat Februarie 21, 2006 Autor Raport Distribuie Postat Februarie 21, 2006 Anelize, io in Mall nu am vazut decat produse cosmetice, nu si de machiaj; poate m-am ramolit [alcool], ma duc zilele astea in recunoastere. oricum, astept mailul. andreea_trend, stiu ca multe din produse sunt si aici, dar cele de pe site mi se pare ca au preturi mai bune; din cate am inteles livrarea e gratuita, nu stiu cum e cu taxele vamale. n-a comandat nimeni??? Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andreea_trend Postat Februarie 22, 2006 Raport Distribuie Postat Februarie 22, 2006 Ete ca io stiu exact invers... ca nu taxe vamale platesti... ci taxele de expediere... care din cate am auzit eu sunt 20$... Nunta noastra Poze Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.