Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

Recommended Posts

• Răspunsuri 66
  • Creat
  • Ultimul răspuns
quote:Initial creeata de zanazanelor

De cand ne-am cunoscut ne-a amarat zilele si noptile vreo 2 ani la rand. Eram epuizati de atatea scandaluri si atatea magarii pe care nu contenea sa ni le faca. Intr-un final, sotul meu le-a dat cu flit, a intrerupt orice legatura cu ei, nici la telefon nu le mai raspundea, nici bani nu le mai dadea, nici pe la ei nu a mai fost... Daca a vazut nebuna ca sotul meu a luat asa masuri drastice impotriva ei, s-a dat miel bland, l-a luat cu frumuselul, cu iertari, vrajeli din astea...numai ca eu stiu ca un asa om nu se schimba de azi pe maine, asa ca nu am crezut nimic din vorbele ei...

id="quote">id="quote"> Solutia o aveti. A mers. Aplicati-o din nou. Cit despre amenintarea cu moartea, speri-o si tu: baga ceva gen politie, dare in judecata, restrictie de apropiere, fii mai a dracului decit ea. Si tine-ti sotul aproape.
Distribuie pe alte site-uri

Nu-ti mai face probleme.

Las-o sa debiteze si gata.

Important e sa nu il influenteze pe sotul tau.

Sau sa nu-l influnteze mai mult ca tine, si sa schimbe raporturile: sa devii tu inamicul nr. 1 in mintea lui....

Daca te consoleaza, soacra-mea e la fel.

Dar eu "am taiat pisica in 2" (sa ma ierte iubitorii de animale...e doar o expresie) inainte de nunta: eram amindoua in aceeasi incapere, i-am spus sotului: "Uite...asta-s eu, asta-i mama-ta - alege! Da' alege acum, sa nu mai avem discutii pe tema asta."

Motivul?

L-a intaritat pe el impotriva mea. A vazut ca nu obtine rezultate, a trecut baricada si mi-a explicat mie ca merit mai mult decit pe fiu-sau.

Ba chiar imi povestea, foarte fericita, cum a reusit sa il desparta pe fiu-sau de toate fostele prietene, iubite, potentiale neveste.

Adevarat telenovele.

Si saracu' barbatu-meu era ferm convins ca nu a avut noroc in dragoste - toate "au disparut" fara motiv ?!

I-a convins pe ai mei ca ne face ea nunta (si pe noi...) si cu 1 luna inainte ne-a ris in nas, ca s-a razgindit.

A scos banii din cont si i-a cheltuit.

Am ramas cu restaurant inchiriat, invitatii trimise, programare la preot, la primarie, si in fundul gol: nici un leu.

Ai mei nu se asteptau.

Noi, nici atit.

Pina la urma, ne-am mobilizat si am facut o nunta superba.

Fara ea.

De ciuda, in ajunul nuntii a avut grija sa nu-i dea medicamentele lui taica-sau, si ne-a chemat sa stam toata noaptea la urgenta, sa nu moara ala batrin.

Am plecat de la reanimare, din Municipal, la Primarie sa ne luam.

Si alte exemple de genul asta.

Am fost ultima data amindoi pe la ea si am intrebat-o daca C. a avut oreion cind a fost mic (are azoospermie... a fost un shok pentru noi).

N-a vrut sa ne spuna.

Din contra, ne-a ris in nas.

Etc.

Si, ce?

Crezi ca n-avem loc sub soare si noi, si ea?

O consideram nebuna... si atit.

Daca nu citeam subiectul tau, nici nu-mi aminteam de ea in urmatoarele 30 de zile.

Elise

quote:Originally posted by forte

Si clar n-ar trebui lasat chiar oricine sa se reproduca. Ar trebui introduse si niste analize psihiatrice.

id="quote">id="quote">Daca nu ar fi fost lasate sa se reproduca noi nu am mai fi avut minunatii soti. [:D] Trebuie gasita alta solutie. Aici e Clubul nurorilor, dar nu toate sunt oropsite mai sunt si exceptii ... care intaresc regula [:D]id="Comic Sans MS">id="purple">kiss [pup]"Nu fi trist daca nu ai fost remarcat. Fii trist daca n-ai facut ceva remarcabil." Confucius

hello

am citit ce a scris zana...si m-a apucat rasul si plansul. Am exact aceeasi situatie[cool]. De cand ne-am casatorit a incercat sa ne desparta. Sotul meu nu i-a mai dat bani, pt ca evident nu se mai putea(aveam si noi altele de facut cu banii...) si de atunci sa te tii frate. Nimic nu i-a mai convenit...si asta e pana in yiua de ayi. Numai strambe la telefon (al sotului nu al meu...ca pe mine nu ma suna, sau ma suna foarte rar), ma jigneste de fiecar data samd...asta de 7 ani de cand suntem casatoriti. Pana intr-o yi cand a venit la noi (cam de 3 luni)si i-a spus fetitei mele de 3 luni pe atunci "daca parintii nu au grija de tine sa-mi spui mie ca-i bat". Adica de cand s-a nascut micuta era a doua oara cand o vedea, nu m-a ajutat cu nik niciodata (sotul meu cand ne-am casatorit avea un singur asternut de pat si ala tocit....asta toata yestrea lui) nu mi-a plimbat odata copilul ce sa mai yic de alt fel de ajutor....si vine la mine in casa sa debiteye asemenea ineptii?????????? pai atunci ne-am suparat amndoi (cand eu de 6 luni sunt de garda 24 din 24)....si i-am spus ce am avut de spus...si de atunci nu am mai vayut-o sau auyit-o....ce bine. Atunci s-a plans (la propriu) ca ce sacrificii mari a facut ea pt ca sa-i creasca pe baieti samn...la care sotul mer i-a raspuns ca noi nu consideram ca ne sacrificam pt micuta....si cu asta basta cu socrosenia...dreq de femeie...

Asa ca te inteleg...singura solutie pare ca e s-o tineti la distanta...cat de mult....iar in casa la voi...nici din gresala sa nu mai ajunga...

Teo

Draga mea, te inteleg perfect, inteleg ca esti nervoasa si daca te irita asa tare situatia e bine sa te descarci cat poti daca te ajuta.

Dar, eu zic ca cea mai buna solutie este sa intrerupeti total relatiile cu ei si gata. Numai asta iti va aduce linistea familiei tale. Si sa faci echipa buna cu sotul tau, evident. Iubirea voastra e cea mai importanta.

Noi avem ambele perechi de parinti asa tampiti ca soacra ta, deci se poate si mai rau! Poate te consoleaza[:D]

[pup]id="Comic Sans MS">id="green">

Ioana [gravi]28 saptamani cu Serghei[copil] si [zana] Katja (30 martie 2004) id="Comic Sans MS">id="green">

pozici id="Comic Sans MS">

Esti suparata rau vad!!! Da' rau,pe soacrela ta! Io-s mai pacifista de felul meu, dar asa exemplar de femeie n-am mai auzit. Ma gandeam totusi la relatii amiabile, dar inteleg ca nu se pune problema...

Dar la sotul tau te-ai gandit vre-o secunda? Daca in adancul sufletului il doare, ca e mama-sa? Nimic dupa lumea asta nu poate substitui dragostea de mama. Adica atata timp cat sotul tau a crescut in familia lor (nu a fost abandonat sau mai stiu eu ce...), iar cand a crescut spui ca isi ajuta familia inainte sa te cunoasca, reiese ca erau o familie si presupun ca existau acele sentimente normale intr-o familie???!!!

Nu contest faptul ca spui ca ati ajutat-o financiar (dar 12 milioane e o suma in Romania pentru un pensionar), oare ce facea cu atatia bani lunar si de ce ii dadeati suma asta?

Iar aici iti voi spune ca n-ai dreptate, nu poti judeca fizic un om dupa cum arata el si parintii. Adica eu sunt bine, chiar grasa, tacs-o la fel , dar lui fii-mio ii vad coastele si Slava Domnului ce ...nu-i ofer sa manance! Asa ca...

Eu zic ca daca nu e dragoste , macar o farama de respect! Sunt totusi mamele care ne-au crescut sotii, nu!

Da-ti cu rosii daca vreti, da' asta e parerea mea!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Adaugă...