adrienne12 Publicat Februarie 20, 2006 Raport Distribuie Publicat Februarie 20, 2006 Dragelor stiu ca era in voga acum citiva ani. Cu toate astea inca mai gasesc posete rucsac in magazine dar America nu e prea in pas cu moda 9cel putin in orasul in care stau eu). Fiica prietenei mele e studenta si ma gindeam ca un cadou f. bun de ziua ei ar fi o astfel de poseta rucsac pe care ar putea-o sa o poarte la cursuri. Ce parere aveti? Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Freia Postat Februarie 20, 2006 Raport Distribuie Postat Februarie 20, 2006 adica ceva in stilul asta? http://www.samsonite.com/gb/en/local_product_display.jsp;jsessionid=SHL0RTX4AZU4U1RV1ZHHZ4A?product=A41*028 io una personal numai asa ceva car dupa mine e business, adica la taior tot asta am dupa mine + gentoiul de laptop. no offence, dar pt mine e practica, nici nu m0am gandit la aspectul moda. Cand am fost in Frantza de ex lumea o admira geanta ca e incapatoare, simpla, si putea fi folosita atat business cat si sport. Freia si [copil] Alexa "]Intram in legalitateid="blue">id="size1"> Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
diadaniela Postat Februarie 20, 2006 Raport Distribuie Postat Februarie 20, 2006 Nu se mai poarta! În momentele dificile ale vieþii trebuie sã ridici capul, sã scoþi pieptul în faþã ºi sã spui cu hotãrâre: "Acuma chiar cã am pus-o!" Dana Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Siminaf Postat Februarie 20, 2006 Raport Distribuie Postat Februarie 20, 2006 Adrienneid="green">, se poarta sau nu, eu una port, pentru ca imi este mult mai comod. Adica daca-s imbracata mai sport sau sint la cumparaturi, imediat mi-o pun in spate si gata, am miinile libere. Am un rucsacel (mie asa-mi place sa le spun) de piele, frumusel rau de tot (sau asa mi se pare mie), luat din US cind eram inca in Ro (de pe net) si inca unul negru, din genul ala de pinza impermeabila. Acum caut sa-mi imbogatesc colectia. Adica, ma intelegi, tre sa le am asortate, nu? Nu ma descurc doar cu doua... Mie in general nu prea-mi pasa de ceea ce se poarta, eu port ce-mi place mie, sic! Simina & Andrei (Deiutzu) & Raluca Virsta bebe2 Virsta Deiu Home, wherever you are... Excursie la Lake Arrowhead Laguna Beach Beach Cities Noi 3, cu Raluca in burtica Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dana d Postat Februarie 20, 2006 Raport Distribuie Postat Februarie 20, 2006 Si eu port, desi e cam tineresc pentru varsta mea. Am vazut numai la adolescente asa ceva (nu ca cel din exemplul lui Freia, ci exact ca un rucsac de drumetie dar mai mic si din piele), cu toate astea port pentru ca imi este comod si.. ma simt tanara. Am inceput sa-l port (desi il aveam mai demult), dupa ce am nascut si am inceput sa plimb copilul pe afara ore intregi zilnic. Nu stiu daca mai e la moda, sau daca e vorba de moda aici, eu am sa-l port pana voi fi penibila cu el din cauza varstei. E totusi un inconvenient: nu poti umbla linistita cu el in autobuze, e prea la indemana hotilor. Chiar daca nu am fost jefuita niciodata si nici nu am vazut asa ceva, nu pot sta linistita cu el in spate in mijloacele de transport in comun. poze cu Ilinca pozele noastre Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Freia Postat Februarie 20, 2006 Raport Distribuie Postat Februarie 20, 2006 Siminaf [flo] Freia si [copil] Alexa "]Intram in legalitateid="blue">id="size1"> Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Oana_B Postat Februarie 20, 2006 Raport Distribuie Postat Februarie 20, 2006 quote:Originally posted by SiminafAdrienneid="green">, se poarta sau nu, eu una port, pentru ca imi este mult mai comod. Adica daca-s imbracata mai sport sau sint la cumparaturi, imediat mi-o pun in spate si gata, am miinile libere. Am un rucsacel (mie asa-mi place sa le spun) de piele, frumusel rau de tot (sau asa mi se pare mie), luat din US cind eram inca in Ro (de pe net) si inca unul negru, din genul ala de pinza impermeabila. Acum caut sa-mi imbogatesc colectia. Adica, ma intelegi, tre sa le am asortate, nu? Nu ma descurc doar cu doua...[:D]Mie in general nu prea-mi pasa de ceea ce se poarta, eu port ce-mi place mie, sic!Simina & Andrei (Deiutzu) & RalucaVirsta bebe2Virsta DeiuHome, wherever you are...Excursie la Lake ArrowheadLaguna BeachBeach CitiesNoi 3, cu Raluca in burticaid="quote">id="quote">Si io la fel[pk]Oana_B[foto] Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mik Postat Februarie 20, 2006 Raport Distribuie Postat Februarie 20, 2006 Da ! In Fr se mai poarta si se mai vind. Eu am adoptat genul definitiv cind il avea in carucior pe cel mare. Daca tot vorbim de tendinte, se poarta genti ca in anii 70 in Ro. Mik. Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
roxana1974 Postat Februarie 20, 2006 Raport Distribuie Postat Februarie 20, 2006 Sunt de acord cu Simina! In Ro se poarta si nu se poarta, dar se gasesc de cumparat si chiar faine! Serbanica talharica ce-si face omu' cu mana lui se numeste lukru' manual [^]...id="red">id="size1"> Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alina Postat Februarie 20, 2006 Raport Distribuie Postat Februarie 20, 2006 quote:Originally posted by dana dSi eu port, desi e cam tineresc pentru varsta mea. Am vazut numai la adolescente asa ceva (nu ca cel din exemplul lui Freia, ci exact ca un rucsac de drumetie dar mai mic si din piele), cu toate astea port pentru ca imi este comod si.. ma simt tanara. Am inceput sa-l port (desi il aveam mai demult), dupa ce am nascut si am inceput sa plimb copilul pe afara ore intregi zilnic. Nu stiu daca mai e la moda, sau daca e vorba de moda aici, eu am sa-l port pana voi fi penibila cu el din cauza varstei.E totusi un inconvenient: nu poti umbla linistita cu el in autobuze, e prea la indemana hotilor. Chiar daca nu am fost jefuita niciodata si nici nu am vazut asa ceva, nu pot sta linistita cu el in spate in mijloacele de transport in comun.poze cu Ilincapozele noastreid="quote">id="quote">Dana,Stai linistita,nu cred ca tipul asta de poseta-rucsac e pt o virsta anume.Cel putin aici vad de la tinere pina la doamne in virsta [^].Si da,ai mare dreptate vizavi de hoti .Si eu purtam cind eram studenta,cu mare drag pina intr-o zi cind nu mi-am mai gasit portomoneul .Alina Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.