Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

poseta-rucsac - mai e la moda?

Recommended Posts

Dragelor stiu ca era in voga acum citiva ani. Cu toate astea inca mai gasesc posete rucsac in magazine dar America nu e prea in pas cu moda 9cel putin in orasul in care stau eu). Fiica prietenei mele e studenta si ma gindeam ca un cadou f. bun de ziua ei ar fi o astfel de poseta rucsac pe care ar putea-o sa o poarte la cursuri. Ce parere aveti?

Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 35
  • Creat
  • Ultimul răspuns

adica ceva in stilul asta?

http://www.samsonite.com/gb/en/local_product_display.jsp;jsessionid=SHL0RTX4AZU4U1RV1ZHHZ4A?product=A41*028

io una personal numai asa ceva car dupa mine [:D] e business, adica la taior tot asta am dupa mine + gentoiul de laptop. no offence, dar pt mine e practica, nici nu m0am gandit la aspectul moda. Cand am fost in Frantza de ex lumea o admira geanta ca e incapatoare, simpla, si putea fi folosita atat business cat si sport.

Freia si [copil] Alexa

"]Intram in legalitateid="blue">id="size1">

Adrienneid="green">, se poarta sau nu, eu una port, pentru ca imi este mult mai comod. Adica daca-s imbracata mai sport sau sint la cumparaturi, imediat mi-o pun in spate si gata, am miinile libere. Am un rucsacel (mie asa-mi place sa le spun) de piele, frumusel rau de tot (sau asa mi se pare mie), luat din US cind eram inca in Ro (de pe net) si inca unul negru, din genul ala de pinza impermeabila. Acum caut sa-mi imbogatesc colectia. Adica, ma intelegi, tre sa le am asortate, nu? Nu ma descurc doar cu doua...[:D]

Mie in general nu prea-mi pasa de ceea ce se poarta, eu port ce-mi place mie, sic!

Simina & Andrei (Deiutzu) & Raluca

Virsta bebe2

Virsta Deiu

Home, wherever you are...

Excursie la Lake Arrowhead

Laguna Beach

Beach Cities

Noi 3, cu Raluca in burtica

Si eu port, desi e cam tineresc pentru varsta mea. Am vazut numai la adolescente asa ceva (nu ca cel din exemplul lui Freia, ci exact ca un rucsac de drumetie dar mai mic si din piele), cu toate astea port pentru ca imi este comod si.. ma simt tanara. Am inceput sa-l port (desi il aveam mai demult), dupa ce am nascut si am inceput sa plimb copilul pe afara ore intregi zilnic. Nu stiu daca mai e la moda, sau daca e vorba de moda aici, eu am sa-l port pana voi fi penibila cu el din cauza varstei.

E totusi un inconvenient: nu poti umbla linistita cu el in autobuze, e prea la indemana hotilor. Chiar daca nu am fost jefuita niciodata si nici nu am vazut asa ceva, nu pot sta linistita cu el in spate in mijloacele de transport in comun.

poze cu Ilinca

pozele noastre

quote:Originally posted by Siminaf

Adrienneid="green">, se poarta sau nu, eu una port, pentru ca imi este mult mai comod. Adica daca-s imbracata mai sport sau sint la cumparaturi, imediat mi-o pun in spate si gata, am miinile libere. Am un rucsacel (mie asa-mi place sa le spun) de piele, frumusel rau de tot (sau asa mi se pare mie), luat din US cind eram inca in Ro (de pe net) si inca unul negru, din genul ala de pinza impermeabila. Acum caut sa-mi imbogatesc colectia. Adica, ma intelegi, tre sa le am asortate, nu? Nu ma descurc doar cu doua...[:D]Mie in general nu prea-mi pasa de ceea ce se poarta, eu port ce-mi place mie, sic!Simina & Andrei (Deiutzu) & RalucaVirsta bebe2Virsta DeiuHome, wherever you are...Excursie la Lake ArrowheadLaguna BeachBeach CitiesNoi 3, cu Raluca in burtica

id="quote">id="quote">Si io la fel[pk]Oana_B[foto]

quote:Originally posted by dana d

Si eu port, desi e cam tineresc pentru varsta mea. Am vazut numai la adolescente asa ceva (nu ca cel din exemplul lui Freia, ci exact ca un rucsac de drumetie dar mai mic si din piele), cu toate astea port pentru ca imi este comod si.. ma simt tanara. Am inceput sa-l port (desi il aveam mai demult), dupa ce am nascut si am inceput sa plimb copilul pe afara ore intregi zilnic. Nu stiu daca mai e la moda, sau daca e vorba de moda aici, eu am sa-l port pana voi fi penibila cu el din cauza varstei.E totusi un inconvenient: nu poti umbla linistita cu el in autobuze, e prea la indemana hotilor. Chiar daca nu am fost jefuita niciodata si nici nu am vazut asa ceva, nu pot sta linistita cu el in spate in mijloacele de transport in comun.poze cu Ilincapozele noastre

id="quote">id="quote">Dana,Stai linistita,nu cred ca tipul asta de poseta-rucsac e pt o virsta anume.Cel putin aici vad de la tinere pina la doamne in virsta [^].Si da,ai mare dreptate vizavi de hoti [bang].Si eu purtam cind eram studenta,cu mare drag pina intr-o zi cind nu mi-am mai gasit portomoneul [bang].Alina

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Adaugă...