Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

vopsitul parului

Recommended Posts

• Răspunsuri 8
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Eu stiu ca in primul si ultimul trimestru nui bine de vopsit parul,dar sunt si pareri ca nu ar trebui vopsit parul pe toata perioada sarcini.Adevarul nul putem sti,cel putin eu nu stiu dar dupa 32 sapt.nu ma voi mai vopsi,nici in primul trim.nu mam vopsit voit,ma vopsisem cu 2 zile inainte de a afla de sarcina,sper sa nul afecteze pe bebe

Distribuie pe alte site-uri

M-am vopsit normal in timpul sarcinilor. Cu decolorare si tot tacamul. Nu are nici o legatura cu sarcina, nu te afecteaza. Cel mult poate sa iti vina sa vomiti de la miros in perioada greturilor. Incearca sa o faci intr-un loc aerisit!

Sarcina usoara si bebe perfect![flo]id="Comic Sans MS">id="green">

Ioana [gravi]28 saptamani cu Serghei[copil] si [zana] Katja (30 martie 2004) id="Comic Sans MS">id="green">

pozici id="Comic Sans MS">

buna, Roxy [:D]

eu m-am vopsit tocmai weekendul trecut, dupa ce am intrat bine in al 2-lea trimestru de sarcina. si dupa ce mi-am intrebat doctoritza daca e ok.

cel putin pe aici nu am intalnit inca gravide care sa se cramponeze prea mult de treaba asta.

eu, ca sa impac ambele "tabere" am stat nevopsta in primul trimestru. asta ca sa am eu constiinta impacata ca am facut tot ce se putea pt bebe.

cinta

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;19;47/st/20060809/dt/7/k/080b/preg.png

Uite, la ce m-am mai gandit, Roxy [:D] sper ca nu e tardiv mesajul.

daca e musai si nu poti amana pana in trim 2 de sarcina, incearca sa folosesti fie o vopsea mai putin agresiva, cum e LONDA [ eu sunt fan BES, deci nu fac reclama din interes], recomandata de stilista mea de la salonul [culmea] BES de aici. sau un nuantator.

te pup si distractie mare[:D]

cinta

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;19;47/st/20060809/dt/7/k/080b/preg.png

Buna fetelor.

Sunt insarcinata in 6 sapt. si am aceeasi problema: se cunosc firele albe la greu (si nu am decat 27 de ani) si l-am intrebat pe medicul meu ginecolog daca am voie sa ma vopsesc, el a zis ca da, insa eu mi-am cumparat un nuantator pentru ca nu are amoniac. Daca nu trebuia sa merg la nunta sambata, mai amanam, dar avand in vedere ca dr. mi-a dat ok-ul o sa ma nuantzez[;)].

Pupici, Dani

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Adaugă...