Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

plsssssss ajutati-ma!!!!!

Recommended Posts

buna ziua tutror!am o problema care ma sperie destul de tare,si nu am la cine sa apelez si de aceea m-am gandit sa va cer ajutorul[q][q][q]am 16 ani jumate,si pn acum de la varsta de 13 ani cand mi-a venit ciclul prima data totul a fost ok!la inceput nu a fost regulat,mi-a venit prima data si apoi abia peste 6 luni,dar cu timpul sa regulat si in ultimul an a venit in fiecare luna,dar nu la 28 de zile ci pe aceeasi data in fiecare luna!pn aici e ok,DAR anul trecut(2005),in luna august cand mi-a venit s-a intamplat ceva ce nu se intamplase pn atunci!pe la 2 noaptea m-am trezit din somn cu dureri teribile de burta!dupa cam 15 min m-am ridicat din pat si m-am dus in baie,iar in momentul in care am vrut sa incui usa mi s-a facut negru in fata ochilor si mi-a alunecat mana de pe cleanta si am cazut pe spate si m-am lovit destul de tare dar a trecut[:I]ce este de mentionat e k imediat dupa mi-am dat seama k mi-a venit!luna urmatoare s-a intamplat la fel,numai k nu am cazut in baie ci am lesinat la scoala...ceea ce a fost mai rau!si de atunci in fiecare luna e la fel,dureri teribile cand imi vine,dak am ghinionul sa nu fiu acasa in pat,ci in picioare la scoala lesin,dar evit sa merg undeva in acea zi!noroc k exista nurofen care ma salveaza de la durere!si trebuie sa mai mentionez k aceste dureri sunt doar in prima zi si tzin cam 30min-2ore!acesta este doar unul din lucrurile care ma ingrijoreaza si as vrea sa stiu dak e ceva anormal si e semn de ceva ingrijorator(cancer[q])sau e normal la varsta mea[?]al doilea lucru si cel mai IMPORTANT din ele este k luna aceasta in loc sa-mi vine normal pe 10 mi-a venit in 7!asta nu m-a speriat cel mai tare,ci faptul k a venit in 7,s-a oprit la sfarsitul zilei,apoi a venit in 9 s-a oprit normal in 15,si dar s-a oprit numai pt cateva ore,si apoi a venit iar!iar azi suntem in 20 si eu inca sunt pe stop[q]si mai trebuie sa spun k nu e normal deoarece vine si se opreste si tot asha in fiecare zi,si este in cantitate mai mica decat de obicei!si inca un lucru e k in fiecare dimineatza am dureri de burta destul de mari aproape k si acele despre care am spus mai sus!un alt lucru este k imi vine dupa ce fac dush sau merg la toaleta si dupa un timp se opreste!cea mai mare problema este k nu am la cine sa apelez deoarece cu parintii nu vreau sa vorbesc despre asta si sunt plecata in anglia si singura la doctor imi e frik sa merg si rushine[hopsieu]va rog frumos dak putetzi sa ma ajutatzi cu sfaturi sau dak a trecut cineva prin asta si stie ce este sa imi spuna pt k sunt foarte ingrijorata!!![q]va multumesc mult de tot!!
Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 9
  • Creat
  • Ultimul răspuns

eu am experimentat o parte din ceea ce descrii.dereglare hormonala.au spus unii medici.lipsa de calciu au spus altii.mi-aluat 11 ani sa descopar ce era.

cert este ca trebuie sa mergi la medic indiferent daca iti e rusine sau nu.este vorba de tine.e important sa te vada un medic.

"niciodata nu e prea tarziu"id="size4">id="red">

Bine ai venit pe [dc]

Pana la urma tot la medic trebuie sa ajungi,ca de pe un forum nu poti capata un diagnostic(corect) si in nici un caz un tratament.

Nu este normal ce ti se intampla,nu te speria ca nu ai cancer(ce ganduri ai si tu)..eu cred ca ai ceva hormonal.Insa un diagnostic corect iti poate pune un medic in urma unor investigatii.Dureri mari am avut si eu cand eram pustoaica..mari rau,de am si lesinat.Din pacate la mine dr la vremea respectiva au zis ca-i normal..o prostie![bang]

Pt dureri si reglare probabil o sa-ti dea anticonceptionale..

In fine,sfatul meu este sa te duci urgent la medic,nu-i in regula deloc ce ti se intampla si trebuie neaparat sa te vada un medic.Spune-i mamei caci nu e o rusine,(totusi ei n-au observat ca tu lesini,ca ti-e rau,ca ai dureri?nu te-au luat de mana sa te duca la medic?)sau ia o prietena..insa du-te de urgenta,nu sta acasa ca nu sti ce ai si se poate agrava.

Te pupic dulcic si-ti doresc multa,multa sanatate.

POZE

Niciodata sa nu iti fie rusine sa discuti cu un medic despre problemele tale. Nu ai absolut nici un motiv de rusine!

Indiferent care ar fi relatia cu mama ta eu sunt convinsa ca va fi langa tine, te va ajuta si te va sfatui mai bine decat oricine altcineva.

Vorbeste cu mama ta si mergi cat mai repede la un medic ca nu e de glumit. Din cauza pierderilor mari de sange o sa ai alte probleme mai grave asa ca nu mai amana nici o zi.

"never say never"

trebuie sa ajungi la medic. la varsta adolescentei sunt normale mici dereglari si un sindrom premestrual mai accentuat dar nu asa! Trebuie sa vorbesti cu mama ta si sa mergeti la o consultatie daca nu vrei sa mergi singura. este foarte important sa nu stai asa si sa te joci cu sanatatea ta. mai ales ca exista tratamente. sanatate!

Roxana

Bebe_scumpid="red">

Ti-am raspuns acelasi lucru si dincolo, se pare ca "nimeni" nu mai raspunde...

Asacum ti-au spus fetele,

Parerea mea e sa vorbesti cat mai repede cu parintii sau sa mergi singura la medic...poate fi doar o dereglare a ciclului sau poate apur si simplu asa se manifesta la tine...asta nu ai de unde sa stii decat in urma unei intrevederi cu medicul...

Nu trebuie sa te gandesti la boli atat de grave la varsta ta dar cu asemenea dureri, stari de lesin si griji nu poti sa traiesti, poti cadea intr-o depresie, si oricum pana la urma la ginecolog tot vei ajunge...In timp problemele din usoare se pot complica su nu cred ca doresti asta....cate despre opritul ciclului, se mai intampla, nu trebuie sa curga permanent pe parcursul zilei...

In ce priveste acest ciclu prelungit, s-ar putea sa fie o hemoragie, nu te juca cu viata ta, lasa rusinea la o parte ca te vei anemia si vei lesina din nou pana va fi mai greu si cred ca nu vrei sa ajungi in spital !!!

Nu vreau sa te sperii ci sa te conving sa te duci urgent la medic, mai ales acum, in timpul simptomelor, asa se poate lamuri cel mai bine...daca esti virgina ii spui, daca nu, care e problema, e un medic la fel ca toti ceilalti, n-are de ce sa-ti fie rusine...Nu inseamna ca e ceva grav dar atata pierdere de sange cu siguranta te va afecta si in plus trebuie sa stii ce ai si sa te tratezi...!!!!

Te rog sa te duci la consult si poate ma tii la curent ca mi-ar parea rau sa ai problme din propria neglijenta ca sa zic asa...

Te pup si curaj !!!!O sa se rezolve toate, numai sa mergi la medic!

Toate mergem la ginecolog, eu chiar lunar uneori...

quote:Originally posted by arinna

Toate mergem la ginecolog, eu chiar lunar uneori...

id="quote">id="quote">

Off topic:Daca iti place nenea ginecologul [amoras], ar trebui sa-l iei de sot...... sau, daca esti maritata, sa pui sotul sa faca medicina si rezidentiatul de gineco...... [^] In ambele situatii o sa ai posibilitatea de a te intalni cu un ginecolog zilnic [cina2] si nu lunar.......

Scuze, dar nu m-am putut abtine.....

Ca sa nu te superi, uite aici o floare de la DARAEL special delivery [flo]

Revenind la subiect, cred ca cel mai indicat este un consult complet de specialitate. A ne da cu parerea aici este lipsit de sens si contraproductiv. In plus, ar amana nejustificat examenul clinic care este atotputernic in asemenea situatii.

Multa sanatate iti doresc si.... bine ai venit pe forum [floare3] [flo] [floare3] !!!

DARAEL

http://www.geocities.com/dara2el/

“A te invinge pe tine insuti este prima si cea mai frumoasa dintre toate victoriile.“ DEMOCRIT

Darael,id="red"> mai degraba el ma place pe mine sau poate hemoragiile mele , o sa-l intreb data viitoare, i-o fi placand sa vada sange...medicii sunt cam sadici in genere....[^]

Se pare ca si gravidutzele merg chiar saptamanal...ma bucur ca esti clontzos,[duel] inseamna ca te simti bine, macar nu-ti mai duc grija kopile [hot]

va multumesc din inima tuturor pt sfaturi!![flo]gata fug la medic k nu mai e de astepat[bruta]si rau am facut k nu am mers pn acum[bang]mi-a trecut si durerea si ciclu dupa 3 sapt...in care am fost disperata[mariaj]m-am hotarat sa merg si la ginecolog pt aceasta problema si sa-mi fac restu analizelor k sa fiu linistita macar pt ceva timp...nu imi era rusine de ginecolog imi era de faptul k sunt intr-o alta tara si poate n-o sa ma descurc sau e altfel decat la noi,da nu-mi pasa!!sunt mai importanta eu si sanatatea mea decat toate astea!a,si arinna,sunt virgina...din cate stiu eu[:D]si dak nu eram nu-mi era rusine de asta;)da vroiam sa am pe cineva langa mine,cand ma duc si cand primesc rezultatele sa nu mor acolo pe scaun[ups]mersi tuturor ink odata,sunteti niste draguti toti k va-ti facut timp si pt mine sa-mi raspundeti!va pup si va scriu dupa ce vin de la nenea[flo][flo][flo][:)]noapte buna

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Adaugă...