Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Bebelusi de martie - aprilie 2005 (80)

rrox3

Recommended Posts

[bis]Ne-am facut copilasi mari!id="blue"> [bis]

Liviaid="red"> id="size2">id="Comic Sans MS"> [ispita] (n.18 ianuarie)id="size1"> [mamica] Lorelai Mayaid="red"> id="size2">id="Comic Sans MS"> [majoreta] (n.18 ianuarie)id="size1">[mamica] Lorelai Mihai Alexandruid="blue"> id="size2">id="Comic Sans MS"> [bonjovi] (n.17 februarie)id="size1"> [mamica] Ninocikap [copil] Stefan Catalinid="blue"> id="size2">id="Comic Sans MS"> [mamica] Cameron (n.23 februarie, 3 kg., 48 cm.)id="size1">[copil] Stefan Costinid="blue"> id="size2">id="Comic Sans MS"> [mamica] Ellinia (n.25 februarie, 2,9 kg., 50 cm., APGAR 10)id="size1">[copil] Irina Mariaid="red"> id="size2">id="Comic Sans MS"> [mamica] Betilina (n.27 februarie, 3 kg., 49,5 cm)id="size1">[copil] Aliciaid="red"> id="size2">id="Comic Sans MS"> [mamica] Caramella (n.1 martie, 2,8 kg., 50 cm., APGAR 9)id="size1">[copil] Sylvia Eloiseid="red"> id="size2">id="Comic Sans MS"> [mamica] Mary-Jane (n.1 martie)id="size1">[copil] Sonia Maraid="red"> id="size2">id="Comic Sans MS"> [mamica] Ariadnabr (n.2 martie, 3,580 kg., APGAR 9)id="size1">[copil] Bernhardid="blue"> id="size2">id="Comic Sans MS"> [mamica] Alessia 105 (n.2 martie, 3,970 kg., 56 cm., APGAR 10)id="size1">[copil] Lavinia Ana-Mariaid="red"> id="size2">id="Comic Sans MS"> [mamica] Lauraspeedy (n.4 martie, 2,9 kg., 48 cm., APGAR 9)id="size1">[copil] Alice Gabrielaid="red"> id="size2">id="Comic Sans MS"> [mamica] Elibui (n.4 martie, 3 kg., 54 cm., APGAR 10)id="size1">[copil] Alexiaid="red"> id="size2">id="Comic Sans MS"> [mamica] CatXO (n.5 martie, 4,3 kg., 54 cm.)id="size1">[copil] Melissa Ioanaid="red"> id="size2">id="Comic Sans MS"> [mamica] Claudia_2803 (n.7 martie, 3,180 kg., 51 cm.)id="size1">[copil] David Emilid="blue"> id="size2">id="Comic Sans MS"> [mamica] Erix (n.9 martie, 3,850 kg., APGAR 10)id="size1">[copil] Rares Andreiid="blue"> id="size2">id="Comic Sans MS"> [mamica] Andrruzza (n.10 martie, 3,5 kg., 53 cm., APGAR 9)id="size1">[copil] Alessandraid="red"> id="size2">id="Comic Sans MS"> [mamica] Giuliatm (n.10 martie, 3,050 kg., 51 cm., APGAR 10)id="size1">[copil] Brien Constantinid="blue"> id="size2">id="Comic Sans MS"> [mamica] Dariaevelin (n.10 martie, 3,7 kg., 51 cm., APGAR 10)id="size1">[copil] Lorianaid="red"> id="size2">id="Comic Sans MS"> [mamica] Danitin (n.10 martie, 3,4 kg., APGAR 8)id="size1">[copil] Vlad Antoniuid="blue"> id="size2">id="Comic Sans MS"> [mamica] Coco (n.11 martie, 3,4 kg., 52 cm., APGAR 9)id="size1">[copil] Eva Mariaid="red"> id="size2">id="Comic Sans MS"> [mamica] Ana71 (n.13 martie, 3,3 kg., 51 cm., APGAR 9)id="size1">[copil] George Alexandruid="blue"> id="size2">id="Comic Sans MS"> [mamica] Simonnete (n.13 martie, 2,750 kg., 47 cm., APGAR 9)id="size1">[copil] Bianca Ecaterinaid="red"> id="size2">id="Comic Sans MS"> [mamica] An-k (n.14 martie, 2,975 kg., 48 cm., APGAR 9)id="size1">[copil] Darian Gabrielid="blue"> id="size2">id="Comic Sans MS"> [mamica] Ako (n.16 martie)id="size1">[copil] Rares Mihaiid="blue"> id="size2">id="Comic Sans MS"> [mamica] Ako (n.16 martie)id="size1">[copil] Bianca Mariaid="red"> id="size2">id="Comic Sans MS"> [mamica] Nika (n.16 martie, 4,2 kg., 52 cm., APGAR 9)id="size1">[copil] Ema Ioanaid="red"> id="size2">id="Comic Sans MS"> [mamica] Anca Micaela (n.17 martie, 3,280 kg., 48,5 cm., APGAR 9/10)id="size1">[copil] David Andreiid="blue"> id="size2">id="Comic Sans MS"> [mamica] Smmiha (n.18 martie, 3 kg., 50 cm., APGAR 8)id="size1">[copil] Andreiid="blue"> id="size2">id="Comic Sans MS"> [mamica] Infofun (n.18 martie, 3,2 kg.)id="size1">[copil] Calin Davidid="blue"> id="size2">id="Comic Sans MS"> [mamica] Calimend (n.18 martie, 3,7 kg., 55 cm.)id="size1">[copil] Alexandros Xenofonid="blue"> id="size2">id="Comic Sans MS"> [mamica] Zuzunaki (n.19 martie, 3,820 kg., 52 cm., APGAR 9/10)id="size1">[copil] Rares Mihaiid="blue"> id="size2">id="Comic Sans MS"> [mamica] Carmenduta (n.21 martie, 3,7 kg., 52 cm., APGAR 8)id="size1">[copil] Darioid="blue"> id="size2">id="Comic Sans MS"> [mamica] Camelia Geanina 78 (n.21 martie)id="size1">[copil] Maraid="red"> id="size2">id="Comic Sans MS"> [mamica] Rp (n.22 martie, 3,5 kg., 49 cm., APGAR 9)id="size1">[copil] Sara Mihaelaid="red"> id="size2">id="Comic Sans MS"> [mamica] Iuliana Sara (n.22 martie, 3,5 kg., 50 cm., APGAR 8)id="size1">[copil] Ioana Alexandraid="red"> id="size2">id="Comic Sans MS"> [mamica] Rrox3 (n.23 martie, 3,3 kg., 48 cm., APGAR 8/9)id="size1">[copil] Andrei - Bogdanid="blue"> id="size2">id="Comic Sans MS"> [mamica] Crisa-77 (n.23 martie, APGAR 1)id="size1">[copil] Luca Joszephid="blue"> id="size2">id="Comic Sans MS"> [mamica] GabiG (n.23 martie, 2,8 kg., 48 cm.)id="size1">[copil] George Victorid="blue"> id="size2">id="Comic Sans MS"> [mamica] Coral (n.24 martie, 3,4 kg., 53 cm., APGAR 9)id="size1">[copil] Nicola Adrianaid="red"> id="size2">id="Comic Sans MS"> [mamica] Raluk (n.26 martie, 3,350 kg., 48 cm., APGAR 9)id="size1">[copil] Vlad Stefanid="blue"> id="size2">id="Comic Sans MS"> [mamica] Lazy (n.26 martie, 1,260 kg.)id="size1">[copil] Julia Dianaid="red"> id="size2">id="Comic Sans MS"> [mamica] Marox (n.29 martie, 3,110 kg., 48 cm., APGAR 10)id="size1">[copil] Karenid="red"> id="size2">id="Comic Sans MS"> [mamica] Hiroral (n.30 martie, 3,148 kg., 51 cm.)id="size1">[copil] Iosifid="blue"> id="size2">id="Comic Sans MS"> [mamica] Kathywsha (n.31 martie, 3,8 kg., 52 cm., APGAR 9)id="size1">[copil] Rada Valentinaid="red"> id="size2">id="Comic Sans MS"> [mamica] Carmissis (n.2 aprilie, 2,6 kg., 49 cm., APGAR 9)id="size1">[copil] Stefanid="blue"> id="size2">id="Comic Sans MS"> [mamica] ClaudiaH (n.3 aprilie, 3,4 kg.)id="size1">[copil] Dariaid="red"> id="size2">id="Comic Sans MS"> [mamica] Gegea (n.3 aprilie, 3,3 kg., 50 cm., APGAR 8/9)id="size1">[copil] Antonio-Harukiid="blue"> id="size2">id="Comic Sans MS"> [mamica] Mihaela Imai (n.4 aprilie, 3,320 kg., 51,5 cm., APGAR 10)id="size1">[copil] Gabriel-Stefanid="blue"> id="size2">id="Comic Sans MS"> [mamica] Gabrianah (n.5 aprilie, 3,8 kg., 54 cm., APGAR 9/10)id="size1">[copil] Adina Nicoletaid="red"> id="size2">id="Comic Sans MS"> [mamica] Giliutza (n.7 aprilie, 3,450 kg., 49 cm.)id="size1">[copil] Thomas Danielid="blue"> id="size2">id="Comic Sans MS"> [mamica] Gabrielaveres (n.8 aprilie, 3,230 kg., 49 cm., APGAR 10)id="size1">[copil] Thea Ioanaid="red"> id="size2">id="Comic Sans MS"> [mamica] Crangutalil (n.9 aprilie, 3,5 kg., 50 cm.)id="size1">[copil] Davidid="blue"> id="size2">id="Comic Sans MS"> [mamica] Cenia (n.9 aprilie)id="size1">[copil] Danielid="blue"> id="size2">id="Comic Sans MS"> [mamica] Corrinutza (n.9 aprilie, 3,3 kg., 50 cm.)id="size1">[copil] Emilia Alexandraid="red"> id="size2">id="Comic Sans MS"> [mamica] Geta Sava (n.11 aprilie, 3,6 kg., 51 cm., APGAR 9)id="size1">[copil] Jennyid="red"> id="size2">id="Comic Sans MS"> [mamica] Simmypo(n.13 aprilie, 3,1 kg., 49 cm., APGAR 9/10)id="size1">[copil] Dora Ioanaid="red"> id="size2">id="Comic Sans MS"> [mamica] Ionela r(n.13 aprilie, 3,5 kg., APGAR 10)id="size1">[copil] Irina Ana-Mariaid="red"> id="size2">id="Comic Sans MS"> [mamica] Andira (n.14 aprilie, 3,950 kg., 51 cm., APGAR 8/9)id="size1">[copil] Alexandraid="red"> id="size2">id="Comic Sans MS"> [mamica] Adela 20 (n.14 aprilie, 3,310 kg., 50 cm., APGAR 10)id="size1">[copil] Ioan Raresid="blue"> id="size2">id="Comic Sans MS"> [mamica] Oanamaria Luiza (n.14 aprilie, 4,180 kg., 53 cm.)id="size1">[copil] Alexandraid="red"> id="size2">id="Comic Sans MS"> [mamica] Adseana (n.15 aprilie, 3,6 kg., 53 cm., APGAR 9/10)id="size1">[copil] Davidid="blue"> id="size2">id="Comic Sans MS"> [mamica] Ocrainic (n.17 aprilie, 3,750 kg., 51 cm.)id="size1">[copil] Martijnid="blue"> id="size2">id="Comic Sans MS"> [mamica] Dantje (n.19 aprilie, 3,770 kg., APGAR 7/9)id="size1">[copil] Mihai Cosminid="blue"> id="size2">id="Comic Sans MS"> [mamica] Danuta t (n.20 aprilie, 3,250 kg., 50 cm., APGAR 8/9)id="size1">[copil] Antonia Mariaid="red"> id="size2">id="Comic Sans MS"> [mamica] Teodora Racz (n.20 aprilie, 3,450 kg., 52 cm., APGAR 9/10)id="size1">[copil] Vlad Georgeid="blue"> id="size2">id="Comic Sans MS"> [mamica] Shumi (n.20 aprilie, 2,860 kg., 48 cm., APGAR 10)id="size1">[copil] Bogdanid="blue"> id="size2">id="Comic Sans MS"> [mamica] Lali74 (n.20 aprilie, 1,650 kg., APGAR 6/7)id="size1">[copil] Letitia Medeeaid="red"> id="size2">id="Comic Sans MS"> [mamica] Oanamc (n.21 aprilie, 3,7 kg., 51 cm., APGAR 9)id="size1">[copil] Andreea Mariaid="red"> id="size2">id="Comic Sans MS"> [mamica] Andreoti (n.21 aprilie, 4,1 kg., 52 cm.)id="size1">[copil] Adela Mariaid="red"> id="size2">id="Comic Sans MS"> [mamica] Cristinatwo (n.22 aprilie, 2,550 kg., 47 cm., APGAR 9)id="size1">[copil] Rares Ionutid="blue"> id="size2">id="Comic Sans MS"> [mamica] Cristinatwo (n.22 aprilie, 2,950 kg., 48 cm., APGAR 9)id="size1">[copil] Radu Victorid="blue"> id="size2">id="Comic Sans MS"> [mamica] Ligia 13 (n.22 aprilie, 3,6 kg., 52 cm., APGAR 9)id="size1">[copil] Alexander Christianid="blue"> id="size2">id="Comic Sans MS"> [mamica] Lantana7 (n.22 aprilie, 3,720 kg., 52,5 cm., APGAR 9/9)id="size1">[copil] Alexander Paulid="blue"> id="size2">id="Comic Sans MS"> [mamica] Valenka (n.22 aprilie, 3,650 kg., 52 cm., APGAR 9/10)id="size1">[copil] Mateiid="blue"> id="size2">id="Comic Sans MS"> [mamica] Pisicuta si Matei (n.22 aprilie, 3,3 kg., 51 cm., APGAR 9)id="size1">[copil] Cezar Georgianid="blue"> id="size2">id="Comic Sans MS"> [mamica] Adrianafedorca (n.23 aprilie, 3,850 kg., 56 cm., APGAR 10)id="size1">[copil] Dalia Larisaid="red"> id="size2">id="Comic Sans MS"> [mamica] Lauradaria (n.24 aprilie, 3,1 kg., 52 cm., APGAR 10)id="size1">[copil] Alexandruid="blue"> id="size2">id="Comic Sans MS"> [mamica] Mamacita (n.25 aprilie, 3,6 kg., 52 cm., APGAR 10)id="size1">[copil] Daria Mariaid="red"> id="size2">id="Comic Sans MS"> [mamica] Mihaela agh (n.25 aprilie, 3,2 kg., 51 cm., APGAR 9)id="size1">[copil] Deliaid="red"> id="size2">id="Comic Sans MS"> [mamica] Loreen (n.26 aprilie, 2,8 kg., 49 cm., APGAR 9)id="size1">[copil] Calin Georgeid="blue"> id="size2">id="Comic Sans MS"> [mamica] Connie 1974 (n.26 aprilie, 3,5 kg., 51 cm.)id="size1">[copil] Miruna Ioanaid="red"> id="size2">id="Comic Sans MS"> [mamica] Miska (n.28 aprilie, 3 kg., 48 cm., APGAR 9)id="size1">[copil] Sara Narcisaid="red"> id="size2">id="Comic Sans MS"> [mamica] Danna J (n.29 aprilie, 3,990 kg., 53 cm., APGAR 8/9)id="size1">[copil] Vladimirid="blue"> id="size2">id="Comic Sans MS"> [mamica] Sibip (n.30 aprilie, 3,2 kg., 50 cm.)id="size1">[ruga] [copil] Delia Melissaid="red"> id="size2">id="Comic Sans MS"> [mamica] Mamanati (n.30 aprilie, 3,7 kg., 49 cm.)id="size1"> [flo]Acum suntem 42id="red"> [fetita] si 43id="blue"> [baietel] si suntem tare frumosi Specialii 2005id="red">id="size4"> by Alessia 105 id="size1"> Aici am asteptat sa soseasca in viata noastra Aici am inceput 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79

Listuta [gravi] din nou cu [bb] mic [:)]Elibuiid="red"> dpn: 29 mai 2006Andiraid="red"> dpn: 2006CatXOid="red"> dpn: 2006Zuzunakiid="red"> dpn: 1 august 2006Mamanatiid="red"> dpn: 12 august 2006Roxana, Mariuca (n. 1 iulie 1999) si [copil] Ioana (n. 23 martie 2005) poze cu noi
Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 144
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Buna, buna!

Nino m-ai dat gata cu meniul tau! [pofta] Eu nu cred ca am sa reusesc sa fac atatea...Foarte cuminte Alex manca-l-ar mama! Cred ca Stefan ar fi tipat ca din gura de sarpe cu atata lume in jur! Deja ma gandesc ca nu o sa vrea sa stea! Foarte frumoase pozele si ma alatur si eu fetelor care spun ca arati super! [;)]

Rrox multumesc de reteta [pup] o incerc chiar azi!

Adela vacanta placuta in continuare!

Nika te asteptam in contnuare!

Va invidiez pentru cele 15 grade din Bucuresti! [:D] La noi 8 maxim dar tot e foarte bine! E un soare asa puternic... imi vine sa ies acum afara!

in ultmul timp Stefan s-a facut tare haios! Cand te vede cu mancare in mana, sau cu vreun pahar automat deschide gura sa-i dai si lui. Daca nu, inghite in sec si plescaie cu limba. La fel si cand ma vede ca pregatesc mancare. Are un stil! [:D] Cel mai fericit e atunci cand ii dau biscuiti. Imediat ii roade. Inevitabil mai cad bucati pe el sau in jurul lui. E mortal cum le culege de pe langa el sau de pe el si le baga in gura, sa nu-i scape nimic!

Va pup!

Cristina si [copil] Stefan Costin (25.02.2005)

http://pg.photos.yahoo.com/ph/ellinia_c/my_photos

Buna dimineatza tuturor.

Multumim frumos de laude....Coco, Adrianafedorca, Andrruzza, Daria, Mamacita, Ligia13, Alessia, Ellinia... intradevar am avut un copil cuminte cu toate lumea pe langa el... dar lui asa i-a placut de mic, nici la botez nu a fost deranjat desi urla muzica.

Cat despre kilogramele mele inca ma chinui sa mai dau jos vreo 3 sa ajung la greutatea dinainte de a ramane insarcinata...dar nici atunci nu eram multumita... sunculite am... dar depinde cu ce ma imbrac... cum le ascund... problema va fi la mare....[:-)))] dar mai am timp pana atunci...

nasa mea mi-a recomandat ceaiul de papadie ca fiind foarte bun pentru slabit... si adevarul este ca dand o cautare cu google am gasit chestii interesante...si ieri l-am cumparat.. de azi incep sa beau... vreau sa mai dau vreo 5 kg [:D]

Ligia de chestia cu galeata cu apa in ea si perna peste nasa ne-a zis... ea e din Bucuresti... dar cum nu am avut galeata am pus o oala din aia mare....[:D]

Alessia din pacate nu mi-au mai ramas sarmale... dar daca vii pun si fac special. pana vii sunt gata. [pup]

Adrianafedorca tortul este facut in casa.... dupa ce am furat ideea cu forma de la Daria, mai bine spus de la motul unchiului Luca al lui Brien. [:D]

Andrruzza sa stii ca mananc si chiar cam mult dupa parerea mea.. si nu pot renunta nici la paine... [:D]

Nicoleta si Mihai Alexandru (17.02.2005)

Poze

Nino nu stiam de ceaiul de papadie ca e bun la slabit. Am sa iau si eu ca si eu mai am vreo 3-4 kg de dat jos si nu mai reusesc. Si ceaiul de soc este foarte bun pentru slabit numai ca transpiri extraordinar de mult - cam asta e si ideea. Eu am baut asta-vara dar numai cateva zile pentru ca mai mult n-am suportat. Dar stiu pe cineva care facea cate 5 dusuri pe zi - e drept ca nici la serviciu nu mergea - si combinat cu un pic de dieta si un pic de sport acasa a slabit 10 kg in cateva luni.

Cristina si [copil] Stefan Costin (25.02.2005)

http://pg.photos.yahoo.com/ph/ellinia_c/my_photos

Buna dimineata, dragele mele.

Caramella, An-k, Daria,Ellinia multumim mult pentru aprecieri.[pup]

An-k, Bia e incredibil de frumoasa. Si eu am ochi albastri, dar nu ma apropii nici pe departe de frumusetea ochilor ei. Sint fascinanti![pup]

Ellinia, pupam pe Stefanut, stringatorul lu' mama.[pup] Ce scump trebuie sa fie! 21 la papucel? Foarte bun![:D] [pup]

Daria, v-am vazut la porumbei. Sinteti superbi toti trei, ca de obicei. Si Brien e asa mare si frumos! [pup][pup][pup]

Alessia, sanatate multa lui Ben.[pup]

Coco, of! se pare ca trebuie sa va uram in continuare sanatate.[pup]

Nika, Bianca deja alearga? Bravo, e foarte evoluata. [pup]

http://pg.photos.yahoo.com/ph/roxanapav03/my_photos

roxana si marutza (22.03.2005)

neata !!!!!

si azi o sa fie superb asa ca o sa stam cat mai mult afara...abia astept....

sa va zic meniul de azi:

la 4, 30 - 200 ml laptic

pe la 9,30-10 - fructe- mar , banana, branzica calcica, 2 biscuiti

pe la 14,30 - ciorbica de legume cu pui acrita cu lamaie verde, pana facem rost de bors

pe la 17,30 - iaurt cu cereale

la 19,30 baita , 250 ml laptic cu cereale si nani

Adriana si bb Cezarica 23 Aprilie 2005

Cezar,minunea mea

Nino, pentru Alex am vrut sa scriu un mesaj special. Mi-ati placut mult in poze: doi parinti frumosi si fericiti, Alex cuminte, mare dansator, frumos si zimbitor. Pregatirile au fost pe masura, cred ca sotul tau e foarte mindru cu o nevasta atit de gospodina. Tortul este de vis, nici nu-mi vine sa cred ca este facut in casa.

Va spun inca o data La multi ani!, sa fiti sanatosi si fericiti. Va pupam.[pup]

http://pg.photos.yahoo.com/ph/roxanapav03/my_photos

roxana si marutza (22.03.2005)

LA MULTI ANI Leti,Rares si Mihai(danuta t)!

ank,am uitat sa-ti spun si tie,cum uitasem sa-i zic si dariei,dar cu ea m-am"convorbit"aseara,ca v-am vazut pozele imediat ce ai anuntat ca le-ai pus.Bianca este din ce in ce mai frumoasa,este o fetita extreeem de reusita,puteti fi mandri de ea.Vorba ligiei,imi venea sa pup monitorul.

Nika,bine ai venit!Intr-adevar,Bianca alearga?!Pai s-ar parea ca e cea mai avansata la capitolul asta din clubul nostru,tinand cont si de varsta;bravo ei si te plang pe tine[:D],ma rog,depinde si de conditia fizica[:D]

coco,sanatate,din nou[:(]

nino,stiam de ceaiul de papadie ca e bun diuretic,iar daca slabesti eliminand numai apa,nu tesut adipos,nu e deloc sanatos,nemaivorbind de ionii esentiali care se elimina odata cu apa.Dar raman la parerea mea,ca n-ai de ce sa mai slabesti,cat despre etalatul la mare...daca ai sti ce obezitati isi expun fesele din ce in ce mai mult,stil tanga,an de an,te-ar apuca ciuda...ca nu esti mai grasa[zz][:D]

Mostra de meniu[:D]:

-10[deja s-a produs]=pepene galben,banana si portocala cu biscuiti rasi si o lingurita de orez

-14=supa minestrone cu pui

-19=iaurt cu aceleasi fructe

Alexandru,soarele nostru

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10724;307/st/20050425/n/Alexutu%27/dt/7/k/6333/age.png

[hopsieu]

An-kid="red"> am vazut [foto] cu scumpetea cu ochii ca niste stelute![olala][olala]E asa de scumpa!Si vad ca stiti si sa va strambati[:D]...si nooooiiii...[:D]Cum e Bia?[pup]

Dariaid="red">...no comment...Brien e la fel de frumoooooos, scump, dulce![olala]Si nu te mai stresa, e perfect![:D][pup]

Ninoid="red">[pofta][pofta][pofta].Ce gospodina esti!Iar tortul...suuuuupeeerrrr!!!!Cum reusesti si cu Alex si cu bucataria?Ca eu de cand nu mai sta locului Alexandra, sunt terminata, numai in bucatarie nu imi vine sa intru[:D],eventual sa infulec,dar nu sa gatesc[:D].Iar Alex e un dulce...ce frumos a stat el la taiatul motului![pup]

Alessiaid="red"> cum e Ben?Sanatate muulta!!![pup]Inca ma mai gandesc la tema pe care ne-ai dat-o![:D]

Rpid="red"> ce frumoasa e si Marutza ta[olala].Ce frumos sta ea in picioare, manca-o-ar mama![:D][pup]

[mamica]Adriana si [copil] Alexandra (15.04.2005)

Alexandra, printesa noastra

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10716;33/st/20050415/n/Alexandra/dt/7/k/eb65/age.png

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/4;10716;30/st/20060415/e/Ale%27s+first+birthday/dt/7/k/05eb/event.png

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Adaugă...