Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

intrebare

mephala30

Recommended Posts

Buna!

Am o intrebare, pentru cine se pricepe.

Situtia mea e urmatoarea: ma aflu in Cic pana in iunie 2006 si sunt insarcinata (2 luni).

Lucrez in invatamant si sunt titulara.

In martie, adica peste putin timp, va trebui depus dosar pentru restrangere, caci suntem doua titulare la scoala.

Eu fiind in Cic si insarcinata cu al doilea copil voi intra in restrangere? Sau colegei ii revine acest 'drept'?

Ce spune legea?

Multumesc!

Carmenid="brown"> si[copil]Iustinid="green"> (5.06.2004)id="navy">

Album Iustin

Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 4
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Cum vrei tu.

Conform art.12 alin. (3), din Anexa Ordinului nr. 5441/ 9 noiembrie 2005 privin Metodologia miscarii personalului didactic, cadrele didactice titulare care se încadreaza în prevederile art.101 si 106 (1) din Legea 128/1997 privind Statutul cadrelor didactice nu intra in restrangere decat cu acordul persoanelor in cauza..

Respectivele articole din Legea Învatamantului se refera la cadrele didactice care a postul rezervat pe perioada in care exercita o functie aleasa sau numita in institutiile statului (Parlament, Guvern...etc) sau care se afla in concediu pentru cresterea copilului mic.

Deci, daca te avantajeaza sa intri in restrangere si crezi ca la pretransferari obtii o catedra mai buna, poti sa aplici. Daca nu, stai cuminte.

Daca n-am fost prea clara, da-mi un semn pe PM si-ti trimit textele complete, ca sa ai argumente pentru urmatoarele tale miscari.

Mai bine un dusman intelept dacat un prieten neghiob! (proverb indian)

Distribuie pe alte site-uri

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Adaugă...