Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Clubul sportivelor 2

crini

Recommended Posts

• Răspunsuri 98
  • Creat
  • Ultimul răspuns

eu sunt foarte dezamagita ca nu pot lucra pe bicicleta.nu pot sa stau pe sa ca ma doare fundul ingrozitor,am stat 5 min aseara si acum nu pot sa stau bine in fund si nici nu pot pedala din picioare pt ca in momentul in care ajung cu pedala jos,se blocheaza putin,nu e cursiv,pedalatul...nu stiu daca intelege cineva !si mi-am dorit-o atat de mult!

Madutza

http://pg.photos.yahoo.com/ph/madutza79/my_photos

Distribuie pe alte site-uri

quote:Originally posted by energy79

eu sunt foarte dezamagita ca nu pot lucra pe bicicleta.nu pot sa stau pe sa ca ma doare fundul ingrozitor,am stat 5 min aseara si acum nu pot sa stau bine in fund si nici nu pot pedala din picioare pt ca in momentul in care ajung cu pedala jos,se blocheaza putin,nu e cursiv,pedalatul...nu stiu daca intelege cineva !si mi-am dorit-o atat de mult!Madutzahttp://pg.photos.yahoo.com/ph/madutza79/my_photos

id="quote">id="quote">Incearca sa pui o pernuta sub fund.

Andreea, articolul postat de tine are dreptate...Este unul din curentele care circula in prezent.

Eu tind sa cred ca teoria cu acidul lactic este reala fiindca am testat pe propria piele: daca imediat dupa workout beneficiezi de masaj care sa imprastie metabolitzii, febra de a 2a zi este minima sau inexistenta...Whatever. Problemele de fiziologie sint greu de demonstrat. Cu cit invat mai mult cu atit imi dau seama de relativiteatea teoriilor asa zis stiintifice.

Eu zic ca nu e rau sa lucrezi cind ai febra musculara, daca nu exagerezi nebuneste cu greutati... Daca esti sportiv si faci antrenament cu heavy weights, atunci e safe sa ii dai ragaz muschiului.. Totalmente de acord. Dar pentru pilatele si runningul meu e floare la ureche [:D]

Si inca ceva, fetele care faceti exercitii cu greutati, aveti in vedere ca daca ele nu sint facute corespunzator (sub supravegherea unui antrenor cel putin la inceput) riscurile de accidentare sint mari, mai ales in prezenta unor patologii preexistente (probleme cu coloana, dureri de umar, samd). Am invatat ca o mica diferenta de unghi si pozitionare conteaza ENORM!

[cheers]

Greu v-am gasit sub noua denumire, care oricum este mult mai inspirata.

Toate bune, vad ca ne-am lamurit si cu febra musculara. Intr-adevar, dupa efort este super sa poti beneficia de masaj si/sau sauna. Cine nu poate, dus fierbinte si tot e bine.

Eu inca mai bolesc dupa enterocolita, poate ca toata saptamana asta voi fi scoasa din program, ca abia azi parca s-au mai limpezit treburile.

Mama lui Thomas

Toate pozele lui Thomas aici

quote:Originally posted by energy79

eu sunt foarte dezamagita ca nu pot lucra pe bicicleta.nu pot sa stau pe sa ca ma doare fundul ingrozitor,am stat 5 min aseara si acum nu pot sa stau bine in fund si nici nu pot pedala din picioare pt ca in momentul in care ajung cu pedala jos,se blocheaza putin,nu e cursiv,pedalatul...nu stiu daca intelege cineva !si mi-am dorit-o atat de mult!Madutzahttp://pg.photos.yahoo.com/ph/madutza79/my_photos

id="quote">id="quote">Energy, si eu am observat acelasi lucru la bicicleta mea, parce merge "poticnit"[bang]. Concluzia mea este ca acest lucru ar fi din cauza sistemului de franare (a mea are franare mecanica, mai ieftina) pt ca am observat ca la cele cu franare magnetica nu se intampla "fenomenul"[:D]...o solutie care functioneaza cat de cat ar fi sa micsorezi greutatea pedalarii pt fluidizare

da,si a mea tot franare mecanica are!si nu stiam,credeam ca toate sunt la fel pt ca la sala,nu stiu de care bicielete aveau dar antrenorul imi dadea saua jos si ma punea sa fac numai in picioare!si mie asa imi placea.era greu,faceam usor,abia miscam pedalele dar simteam cum lucreaza muschii!insa asta...hehehe,aum 2 ani!!

ciciep,daca usurez greutatea de pedalare,mi se pare ca pierd timpul pt ca eu nu vreau sa slabesc deloc,vreau sa-mi maresc masa musculara si nu prea vad eu cum as mari-o daca se lucreaza atat de usor,si oricum si atunci se poticneste!!!asta e,nu e bicicleta pt pedalat in picioare!!!

in alta ordine de idei,nu stiu de ce dar eu nu pot sa fac cardio!!obosesc ingrozitor de repede!de regula pulsul meu e undeva intre 90-98 si in 5 min de cardio ajunge la 110-119 si nu mai pot,imi dau duhul!!!la exercitiile de forta stau bine insa cardio,nici sa nu aud si cand spun cardio ma refer la bicicleta,banda,coarda,steper!asta am incercat eu!si nu poooot!oare nu respir cum trebuie?habar nu am dar simt ca imi explodeaza capul si ma opresc!

pupici

Madutza

http://pg.photos.yahoo.com/ph/madutza79/my_photos

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Adaugă...