Tzuni Publicat Februarie 21, 2006 Raport Distribuie Publicat Februarie 21, 2006 Ia uitati ce scrie in ziarul Ziarul de astazi: Ziarul Online » Actualitate MOLDOVA LILIPUTANA Autor: (A.C.) La Maternitatea "Cuza Voda" din Iasi sunt internati 40 de copii liliputani. Este vorba despre nou-nascuti care cantaresc mai putin de 900 de grame si care se lupta pentru supravietuire. Potrivit medicilor, aceste nasteri premature sunt provocate de alimentatia necorespunzatoare din timpul sarcinii, precum si de poluarea de la Cernobil. ____________________________________ Tzuni [sofer] mic si drag si scump si grasunel Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihaela amalia Postat Februarie 21, 2006 Raport Distribuie Postat Februarie 21, 2006 , daca e asa ar trebui tras un semnal de alarma ...E foarte grav asa ceva... Oricum eu sunt din moldova, de prin apropierea Iasului si am nascut o fetita de aproape 4 kg Mihaelaid="green"> si bb[copil] Amaliaid="red">[foto]id="orange">id="right"> [cit]O poveste minunata...id="red"> Site Amaliaid="limegreen"> Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Freia Postat Februarie 21, 2006 Raport Distribuie Postat Februarie 21, 2006 ce imi plac mie stirile astea fara date fara motive. Da si cand am nascut eu la Municipal era 1 sala din 2 de la Terapie intensiva plina cu bebei sub 900 g in incubator care luptau pt fiecare picatura de aer. Si mamele la majoritatea nu aratau ca nu manaca sanatos. La cat timp am stat acolo am apucat sa vb cu cateva... terorizeaza femeile insarcinate cu astfel de siri in loc sa faca o educatie de mancare sanatoasa si sa inaspreasca legile legate de alimentatie si in special producerea loc si fol conservantilor si a altor chestii... ma abtin sa spun mai mult ca mie ca nasc o dicutie aprinsa. Freia si [copil] Alexa "]Intram in legalitateid="blue">id="size1"> Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
daniella4 Postat Februarie 21, 2006 Raport Distribuie Postat Februarie 21, 2006 Si eu am fost colega de salon la Municipal cu mamica unui bb cam tot asa mic. Ea spunea ca i s-a declansat travaliul din cauza stresului de la serviciu. Si in nici un caz din cauza unei alimentatii nesanatoase..fata mi se parea chiar exagerata in privinta asta. Daniella, id="teal"> mama lu'Alexis Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Elise Postat Februarie 21, 2006 Raport Distribuie Postat Februarie 21, 2006 e, cum sa nu.... Si eu am avut tot 900 de gr. la nastere, acum am 1.68 si 50 kg, deci nu sint liliputana deloc. normal ca se lupta saracii pentru fiecare gura de aer, si normal ca sint in incubator!! Sint PREMATURI. Nu liliputani. Elise PS; si m-am nascut in Bucuresti, nu in Moldova.... si mama nu cred ca a prevazut acu' 30 de ani explozia de la Cernobil, iar de mincat maninca, crede-ma.... e grasa si frumoasa. Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
roxana1974 Postat Februarie 21, 2006 Raport Distribuie Postat Februarie 21, 2006 ... era doar un articol menit sa acopere o bucata de pagina de ziar, omul ala care l-a scris a mai castigat o paine...senzatie se cere, senzatie primim. Tzuni [flo] Roxa Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Marina Postat Februarie 21, 2006 Raport Distribuie Postat Februarie 21, 2006 40 de copii sub un kilogram intr-o singura maternitate? Greu de crezut totusi Marinaid="Arial">id="blue"> Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristina_t Postat Februarie 22, 2006 Raport Distribuie Postat Februarie 22, 2006 Cred ca articolul respectiv ar trebui reformulat, ceva in genul asta: " La ziarul "Ziarul" din Romania lucreaza unul sau mai multi jurnalisti cu minte liliputana. Este vorba despre persoane care scriu la gazeta nu pentru ca ar avea ceva de comunicat, ci pentru ca se lupta pentru supravietuire. Potrivit cititorilor, pseudo articolele persoanelor cu pricina sunt provocate de lipsa instruirii si a bunului simt, precum si de poluarea de la Cernobil." Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MissJJ Postat Februarie 22, 2006 Raport Distribuie Postat Februarie 22, 2006 Eu sunt din Iasi si aceasta maternitate a fost implicata in destule scandaluri pe diverse teme, dar chestia asta deja e vb fetelor stire de umplut un spatiu gol din ziar, nu are nici date nici nimic, e o simpla afirmatie fara nici un argument. Eu m-am nascut in Iasi si am fost grasa si frumoasa am avut 3 kg si ceva si m-am nascut in '82 si nu am nimic nici acum. Deci... ------------------------ [gravi] 15+ Born free, now I'm expensive. http://community.webshots.com/user/mada_mxm Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
forte Postat Februarie 22, 2006 Raport Distribuie Postat Februarie 22, 2006 quote:Originally posted by mada_mxm am fost grasa si frumoasa am avut 3 kg si ceva si m-am nascut in '82 si nu am nimic nici acum. Deci... id="quote">id="quote"> Deci ce spui tu n-are nici o legatura cu subiectul. Accidentul de la Cernobil s-a petrecut in 1986 si a fost ceva foarte serios. Francezii isi pun intrebari despre urmarile lui in 2005 si sint furiosi pe administratia de atunci (presedintele Mitterand) care le-a spus ca "norul radioactiv s-a oprit la granita.":)) Articolul poate avea o farima de adevar. Nu spun ca este neaparat adevarat, dar nici complet lipsit de sens nu este.Doar ca ar trebui facute cu adevarat niste analize si niste cercetari amanuntite. Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.