Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Bella - drumuri spre inima

soli

Recommended Posts

draga forum dc si dragi prieteni ai Bellei , maine e capatul unui drum lung , atat de lung ca aproape nu-i mai vad inceputul si ma mir doar ca Bella nu merge inca pe piciorusele ei , si cand deschid ochii am in fata aceeasi fetita-papusa cu ochi mari care se chinuie de zor sa inghita suzeta . Nu am dezertat de pe dc , , aproape ca nu am facut niciodata parte din sintagma - ai nosttrii pe dc -, vocea noastra a fost mai mereu pasosa si cand ea s-a retras dialogul mi s-a parut greu de innodat si cumva fortat

Bella intra maine in a doua operatie , si dupa mine e capatul unui drum si inceputul altuia

Din pacate bendingul din octombrie nu a avut efectul scontat , nu a fost ajutat nici de fluxul scazut dintre atrii , adica o circulatie mult ingreunata , ceea ce ii da o stare permanenta de inapetenta si oboseala , in rest a crescut un pic , e o faramita dulce si fragila , cu aceeasi ochi mari , indecisi intre verde si caprui , cu fruntea inalta , seamana cu mine , serioasa ca o babuta , nu priveste jucariile cu bucurie si rareori chicoteste si gangureste , ea doar le pipaie si le gusta , cu un interes mai mic sau mai mare , si le decide soarta scurt - neinteresant; spune ma-ma sau me-me , si stie cum sa ceara ce vrea ;

Maine ii conecteaza artera pulmonara la vena cava superioara ,in principal , pentru ca ar fi vrut sa-i mai stranga bendingul si sa-i faca un bypass , daca starea ei o permite

La sfarsit de drum e normal sa ma gandesc la inceputuri , si la voi toti cei care v-ati dorit si ati trait langa noi toata drama acelui inceput , kitty - pijamaua de la Mures a calatorit cu mine tot acest drum , ratoiul galben canta in fiecare dimineata in patutul Bellei , issabelle in ireland si mamici de martie aprilie am primit corespondenta la roseau si va multumim inca o data pentru gandurile bune , dantje , anky si dana j o parte din lucrurile de la voi au ramas la bxl si sunt extrem de folositoare , toate gandurile bune catre dna Rodica si sotul ei Hiram , din Anglia , multumiri lui witchie pentru interesul constant pe care i l-a purtat Bellei , Laurei Nicolae si lui Adinan pentru site , si celor care au visat acest vis alaturi de noi , atat de multi , si printre ei in primul rand pashoshei , cea care nu a trecut nepasatoare.

Operatia incepe la 8 am si se termina in jur de 2pm , Medicii si-au facut datoria sa ne anunte ca exista riscul de 3-5 la suta de a o pierde si ca urmatoarele doua zile sunt critice

va multumesc tuturor inca o data

soli

Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 76
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Suntem cu sufletul si gandul alaturi de voi si ne rugam si noi sa fie Bella bine, sa inceapa un nou drum dar de data asta sa iasa bine. Sanatate multa multa!

mama Lucia si Liviu minunea (24.05.2002) Povestea-nasterii

Haideti sa militam PENTRU APLICAREA LEGII IMPOTRIVA FUMATULUI IN SPATIILE PUBLICE, sa facem ceva pentru copiii nostri!!!id="size3">

desene noi

Distribuie pe alte site-uri

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Adaugă...