irina_ps Postat Martie 3, 2006 Autor Raport Distribuie Postat Martie 3, 2006 Eu am nevoie de o adresa directa si imi e mai usor sa cer ajutorul in privinta asta pe net.Pot sa la caut si eu , dar ar dura mult mai mult timp.Ce nu inteleg eu este faptul ca ma intrebi de multe ori de ce vreau o adresa oficiala unde sa cer o parere in conditiile in care eu stiu ca e ceva grav si nu pot rezolva aici.....Daca vrei sa ma intrebi altceva de fapt , atunci spune.Poti sa ai dai adresa mea de e-mail unchiului tau sau invers si iti dai seama ca stie el ce sa intrebe.Cum vrei...Ori vrei ajuti ori faci ancheta.In fine , recunosc ca m-a deranjat stilul asta de comunicare sau poate nu l-am inteles ?!Irina quote:Originally posted by craciunitzaIrina, nu pot sa-i cer aceste adrese: este chirurg stomatolog, m-a ajutat intotdeauna si ar interpreta cererea mea ca o dovada de neincredere. Cand i-am spus cazul tau nu a vorbit deloc ok, a tunat si a fulgerat impotriva medicilor care fac greseli din astea, uriase. Sigur este o alta posibilitate de a afla aceste adrese.Dar... la ce-ti trebuiesc adresele astea?Nu certati copiii cand viseaza!Noi_doiCopiiiFelixOtiliaid="quote">id="quote"> Link to comment Distribuie pe alte site-uri Mai multe opțiuni de partajare.
Recommended Posts
Archived
Acest subiect este acum arhivat și este închis pentru răspunsuri ulterioare.