FELIS Publicat Februarie 22, 2006 Raport Distribuie Publicat Februarie 22, 2006 Capitol nou... haideti la petreceri!...[berica] Continuare la Pestisori, pestisori...id="red"> 1 2 id="purple">id="Comic Sans MS"> 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 1719 februarie - [flo] danamuntiid="red"> cu [copil] Eric Gabrielid="blue"> webid="size1">19 februarie- [flo] Crissid="red">20 februarie - [flo] criss75id="red">20 februarie - [flo] Anacamiid="red"> cu [copil] Sebastian Alexandruid="blue"> webid="size1">23 februarie - [flo] danetteid="red"> cu [copil]Irisid="red">23 februarie - [flo] crig72id="red"> cu [copil] Mariucaid="red">24 februarie - [flo] Yasmineid="red"> cu [copil]Andreasid="blue"> si Yasminid="red"> webid="size1">26 februarie - [flo] Sigrid26id="red">27 februarie - [flo] danyceid="red"> cu [copil] Almaid="red">27 februarie - [flo] lirisid="red">27 februarie-[flo] Doraid="red"> cu[copil]Amiid="red">28 februarie - [flo] Rodicaid="red"> cu [copil] Andreiid="blue"> si Mihaiid="blue"> webid="size1">28 februarie - [flo] Clauditzaid="red"> 28 februarie - [flo] Lauretaid="red"> cu [copil] Inisaid="red"> webid="size1">28 februarie - [flo] daniela danezaid="red">1 martie - [flo] Crismirid="red"> cu [copil] Robert-Cristianid="blue"> webid="size1">2 martie - [flo] fulguletzid="red"> cu [copil] Davidid="blue"> webid="size1">3 martie - [flo] puiuDanaid="red">4 martie - [flo] Papadieid="red"> cu [copil] Catrinaid="red">4 martie - [flo] Vanessaid="red"> cu Andutuid="blue"> si [copil] Catalinid="blue"> webid="size1">4 martie - [flo] Felisid="red"> cu [copil] Mihaiid="blue"> Pozele mele!id="size1">4 martie - [flo] clauditzadennisid="red"> 5 martie - [flo] i_carmenid="red">5 martie - [flo] alinkavid="red"> cu [copil] Alexid="blue"> webid="size1">5 martie - [flo] pufymicid="red"> cu [copil] Alesioid="blue">6 martie - [flo] Sasukeid="blue">6 martie - [flo] Gabgabrielaid="red"> cu [copil]Adelineid="red">3 martie7 martie - [flo] Letaid="red"> cu [copil]7 martie - [flo] Allice2004id="red"> cu [copil] Andrei Florinid="blue">7 martie - [flo] Lomaid="red">8 martie - [flo] mirelamid="red"> cu [copil] Andreiid="blue">8 martie - [flo] Rayuelaid="red"> cu [copil] Ameliaid="red"> webid="size1">8 martie - [flo] Emillyid="red"> cu [copil] Ilincaid="red"> 8 martie - [flo] Alinaid="red">8 martie - [flo] lillyid="red">8 martie - [flo] mirela danid="red">10 martie - [flo] angeid="red"> 10 martie - [flo] naomi ioana id="red"> cu [copil] Naomiid="red">10 martie - [flo] amikid="red"> cu [copil] Alexandraid="red">12 martie - [flo] Anca oltean id="red">12 martie - [flo] Salisaid="red"> cu Anastasiaid="red">13 martie - [flo] oanaraluid="red"> cu [copil] Bianca Mariaid="red"> webid="size1">14 martie - [flo] simiid="red">14 martie - [flo] Ellyid="red"> cu [copil] Dariaid="red">16 martie - [flo] Nallyid="red"> cu [copil] Sebastianid="blue">16 martie - [flo] Ioana Co id="red"> cu [copil] Dariusid="blue">16 martie - [flo] elyanneid="red"> cu [copil] Elenaid="red"> webid="navy">id="size1">16 martie - [flo] orhideeid="red"> cu Dianaid="red"> 16 martie - [flo] dia_codatid="red"> cu Carolineid="red"> si [copil]Stephanieid="red">16 martie - [flo] Adrienne_12id="red">16 martie - [flo] ra_mata id="red"> cu [copil] Mateiid="blue">17 martie - [flo] Denisamid="red"> cu Emmaid="red">18 martie - [flo] Scarmanusid="red">18 martie - [flo] Denii micid="red"> 18 martie - [flo] Nexusid="red"> cu [copil] Arthurid="blue">20 martie - [flo] Marutaid="red"> id="navy">Felis si [copil] Mihai-Cristian (06.12.04)ianuarie 2006,februarie 2006 "Caracterul fara inteligentza poate mult, dar inteligentza fara caracter nu valoreaza nimic"id="green"> Cicero Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
FELIS Postat Februarie 22, 2006 Autor Raport Distribuie Postat Februarie 22, 2006 Pai sa petrecem in continuare... De exemplu, felicitarile pt Danetteid="red"> AICI... masa si dansul... unde vrea ea...[alcool] M-am trezit si eu acu... si pt ca Danette e apropiata de sufletul meu (e si mamica de la grupa mea de copilasi)... am deschis subiect pt ea... Eu zic ca se pot deschide si in avans... Cine se mai inscrie sa deschida pt alti pestisori?...[hop] Haideti ca suntem multe si nu vreau sa fiu singura care deschide...id="blue"> Felis si [copil] Mihai-Cristian (06.12.04) ianuarie 2006,februarie 2006 "Caracterul fara inteligentza poate mult, dar inteligentza fara caracter nu valoreaza nimic"id="green"> Cicero Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nally Postat Februarie 22, 2006 Raport Distribuie Postat Februarie 22, 2006 Buna fetelee!! [flo] In primul rand vreau sa urez un sincer "la multi ani" celor deja sarbatorite! Dana Criss Anacami ... sa fiti sanataoase si frumoase asa cum sunteti si acum! id="red">id="size4"> Lore un pupic maaare de tot si ma rog ca totul sa mearga struna inca cel putin 8luni de zile de acum incolo! Sa stai cuminte si sa faci ce spune nenea doctroul ca e bine sa faci! Felis scumpetea aceea de baiat care e motat si frumos scump! Eu am terminat cursul de cosmetica cu bine.. acum pot zice ca am diploma [cool] Azi am stat pana la ora aceasta si am dormit ... asa ca un rafat ca dupa examen![:o)] Pupici tuturor pestisorilor si sper sa pot intra cat mai des... desi... tristetea e mare pe forum...[V]id="purple">id="Comic Sans MS"> Nallyid="purple">id="Comic Sans MS"> si [copil]Sebastian id="purple">id="Comic Sans MS">(14.04.2004) Sebi la 1 An! [foto] * Nici un barbat nu crede ca o femeie vorbeste prea mult... cand il vorbeste de bine!* [;)]id="red">id="size1"> Gimnastica de intretinere!id="right">id="size1">id="Comic Sans MS"> Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
FELIS Postat Februarie 22, 2006 Autor Raport Distribuie Postat Februarie 22, 2006 Nally id="red">... multumim de aprecieri[pup] si un pt Sebi... Fetelor... Nallyid="red"> zice ca a terminat cu bine... dar nu zice si cat de bine[8D]... A luat... 10!!!!!!!![cheers] Felicitari Nally!...[cheers] Gata.. bagat pestisori noi in listutza: Danette, ra_mata si Lomaid="red">... DAca mai sunt ziceti... Eu m-am uitat doar la cap 17 ce a mai aparut...id="blue"> Felis si [copil] Mihai-Cristian (06.12.04) ianuarie 2006,februarie 2006 "Caracterul fara inteligentza poate mult, dar inteligentza fara caracter nu valoreaza nimic"id="green"> Cicero Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Maruta Postat Februarie 22, 2006 Raport Distribuie Postat Februarie 22, 2006 da fetelor ... sunt gravidutza ... aseara am fost la dr si s-a confirmat ... vezi cum e viata ? iti ia c-o mana si-ti da cu alta va pupic si stiu ca sunteti alaturi de mine ... pe langa tratament, de data asta, voi lua si o pauza la serviciu ... deci voi lipsi 3 saptamani iar pe 14 martie voi face eco ... voi avea 8 sapt deci va urez de pe acum "La multi Ani!" scumpii mei pestisori id="red"> Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nally Postat Februarie 22, 2006 Raport Distribuie Postat Februarie 22, 2006 Nallyid="purple">id="Comic Sans MS"> si [copil]Sebastian id="purple">id="Comic Sans MS">(14.04.2004) Sebi la 1 An! [foto] * Nici un barbat nu crede ca o femeie vorbeste prea mult... cand il vorbeste de bine!* [;)]id="red">id="size1"> Gimnastica de intretinere!id="right">id="size1">id="Comic Sans MS"> Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
FELIS Postat Februarie 22, 2006 Autor Raport Distribuie Postat Februarie 22, 2006 Loredanaid="red">... felicitari!... Stai si odihneste-te... stiu cat iti doresti minunea mica... asa ca iti doresc din tot sufletul sa duci sarcina cu bine la sfarsit, sanatosi amandoi si sa nasti usor...id="blue"> Felis si [copil] Mihai-Cristian (06.12.04) ianuarie 2006,februarie 2006 "Caracterul fara inteligentza poate mult, dar inteligentza fara caracter nu valoreaza nimic"id="green"> Cicero Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
daniela_daneza Postat Februarie 22, 2006 Raport Distribuie Postat Februarie 22, 2006 Lori, nici nu stii cat ma bucur pt. tine!Sa fii atenta , sa ai grija de tine si de bebe .Odihneste-te si respecta sfaturile medicului . Va pup ! Multumim pt . urari ! Dany 'Daca dragoste nu e, nimic nu e!" Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
daniela_daneza Postat Februarie 22, 2006 Raport Distribuie Postat Februarie 22, 2006 Nally, bravo, felicitari ! Urmatorul pas care este? Iti deschizi un salon, macar pt. noi cele de pe DC ? Dany 'Daca dragoste nu e, nimic nu e!" Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
criss1902 Postat Februarie 22, 2006 Raport Distribuie Postat Februarie 22, 2006 Danetteid="red">id="size3"> Crig72id="red">id="size3"> va urez multa fericire, impliniri si sa va bucurati de fiecare clipa alaturi de cei dragi id="blue"> ( e un pic mai devreme dar calculatorul de acasa e defect si trebuie sa profit ca acum sunt la servici) Nallyid="purple"> - felicitari pentru diploma Marutaid="pink"> - felicitari, iti doresc ca totul sa fie bine Criss Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.