Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Aspirante optimiste(183)

Recommended Posts

Lista aspirantelor optimiste care vor trece la mamici de... 2006:id="Arial Black">id="red">Victoria (Veronica)Gabela (Gabriela)Pepsica (Antonia)Bety (Beatrice)Pia (Oprina)Tumpi (Ionela )Codri (Codruta)MirelaV (Mirela)Alinuche (Alina)Cornelia1172 (Cornelia)Valentinag (Valentina Georgeta),Lulu77 (Alina Mariana)Mariaa (Maria),Gabid (Gabriela),Salmida (Adia Florentina),Ioana1971 (Ioana)Speranta (Angelica)Robert (Robert si Alina)Ilie si Suzana (Ilie si Suzana),MadalinaM (Nina),Remy (Camela)OtiliaLia (Otilia)Lucia Munteanu (Manuela Lucia)Ilenya (Ileana),Camisv (Camelia)flory76 (Florentina-Iuliana),irinacodrina (Irina Codrina),gogosar (Natalia Anca),giugiuca(Irina)steliana04 (Steliana),deca (Carmen)eva alicia,alina constantin (Alina Ioana),dinah (Elena)Anca Wish (Ana-Maria),Chi (Cristina),claudia123 (Claudia)asi (Stanca-Ioana),ardit ( Afrodita),Alexa Ioana(Roxana),Felicia (Felicia)nounou(Florina),RUXMAX (Ruxandra)GeorgianaI(Georgiana)TERBITZA(Florina)LindaG (Linda)danap( Daniela)musete (Laura- Lucia)heleny (Heleny-Elena)Gabriela Elena(Gabriela Elena)pupesita(Mihaela)Floran (Florina)Ileana (Ileana)adimercedes (Adriana)Cristinna (Cristina)Lumit (Luminita-Violeta)nicol78(Elena-Nicoleta)pusichet(Ana Maria)Costi(Elena)Fanta (Stefana)zisaCami (Elena-Camelia)elli (Manuela)dariana (Aurora Cristina),andra10(Andra)Liana30 (Mariana)R.R.(Rodica)Salomea (Elena)Jonica (Ioana)Marunzika (Ana MariaNatalia26 (Raluca Elena)thea_m(Teodora),Tmihaela (Mihaela)dedi (Adela)ela2004 (Ionela)GildaT (Eleonora)lachione (Mihaela Laura),puiusu (Oana)bibyrox (Rozalia)gabiu (Gabriela)Anku (Anca Cerasela)danangie (Daniela Angela)luli( Mirela)lauion(Laura)floarea de colt (Ana Maria)Carmen e( Carmen )Pmihaela (Elena Mihaela)dionisiade(Florentina)iriss27 (Irina)iepurila (Irina)Anca (Anca Mioara)Avalon (Adriana)Roxee(Raluca)Sheherezada (Florentina),adya(Adina)biancaxl(Bianca)zamfir.mel (Mihaela)monica_b(Monica Andreea)Lauricipani(Laura-Alexandra),andicu (Andreea)Amely (Diana),Carmen.cita (Carmen)Elenya m (Mihaela)Crinuta 71 (Ioana)Ioana-Cristina (Ioana-Crisitna)Pis (Mihaela-Felicia)barbye(Mirela)diciu (Anda Gabriela & Paul Tiberiu)Madada (Daniela Florentina)Mirga (Mirela & Gabriel)Alexia28 (Mihaela)danuta_c (Dana)Oana_B (Oana Teodora)adi95 (Andreea)ingeras26a (Andreea)marrina(Monia)cristabb(Mihaela Cristina)kateryna(Elena-Gorgiana)Mihaela V(Mihaela)didi-anda(Anda Ioana)nanuk(Gabi)dyana(Diana)simonette (Sanda)lucia_1 (Lucia Elena)georgiiana (Georgiiana Alina)Silvana Popovici (Iuliana Silvia)cami30 (Camelia Veronica)camy062004 (Camelia)Dyana (Diana)stefaniaro(Stefania)Oana T (Oana)Tanya(Elena Mihaela)july_g(Iulia)motanik(Andra)stancutza(Diana)iepumic (Anca)cornelianeli(Cornelia)adela achim(Maria-Adela)adiutza (Adina)kriss79 (Cristina)mmc_nd (Malina-Mihaela)mari_lu (Maria)claucia (Claudia-Ioana)Dacicica (Daciana)florentin156 (Rodica)tzuptzup(Prina)Leditia(Leditia)Olguttza (Ioana Alexandra)marinar (Marina)Alinatxa (Alina)Simo29 (Simona)Aissa (Cristina)Danyalo (Elena-Daniela)ancuta_stan (Ancuta-Elena) Dana n (Daniela) LorymDanotinocherry22antosit (Antoaneta)NadyaPamELLA (Gabriela)tzontzonel (Maria)Andrusha (Andra)Tabitha (Ioana)bubuleanaaventura[gravi][gravi][gravi][gravi]foste aspirante:Delia21(Delia), Maria28,Laura Ioana,jane04,dananita (Alina Daniela),paula2003,Catrinel 17 (Catrinel-Cosmina),Adar (Andreea),Tweetygeo,kim,liadi (Diana Lia), Danubia (Danubia),a_ancutza78(Anca Maria),CamiM (CarmenMaria), puiudana2004(Dana), betty13ro (Beatrice Irinel),AYSHA_2(Gabriela), poliana(Doina),monicutza_bb(Monica), mishi (Mihaela), Madyn Nicoleta - Magdalena), nastad(Doina), Ioana81(Ioana), Karula (Raluca), dandana (Daniela), romaniaau(Florina), Floricika (Florentina), Ionica, RO ANA (Liliana),anangel_lexi (Alexandra), martha78 (Mihaela), Georox , kla78 , Alisia (Alina), osna(Svetlana), mexxa (Andreea-Daniela), mamiFlori, Beatrix (Melania),Annaa(Ana Aurica),Mirona (Mirona)"Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)id="red">

Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 143
  • Creat
  • Ultimul răspuns

[hopsieu]

am trecut pe aici sa va salut si sa va urez o zi minunata.

[flo] Mid="blue">iid="red">rid="blue">eid="red">lid="blue">aid="red">Vid="blue">

pupicei pe burticeiid="pink">id="size1">

Racusori

Calitati: cea mai mare calitate a mea este aceea ca nu am decat un singur defect. Defecte: defectul meu (singurul de altfel) este acela ca nu am nici o calitate..., dar ramane intre noi. id="size1">id="navy">

Sal'tare natziune!

marinarule si pe noi tot la Calomfirescu ne-a trimis,asta si pen ca al meu sot apartine de MI.Nu stiu cand o sa ajingem,chiar aseara i-am zis si mi-a zis ca o sa mearga da sa mai astept cu programarea.El o avea si pe la vreun cabinet ore undeva ca la spital la Mi nici nu prea il gasesti si oricum tre sa dai banu grupa mare....

Eco testiculara sa face ca sa vada daca nu cumva au chisturi sau alte chestii in testicole.

Nadya,bine ai venit la noi,iti doresc sedere placuta dar cat mai scurta,sa ne saluti de la mamici cat mai curind[;)]Daca vrei te trecem si pe tine pe listuta da lista merge la biserica pentru rugaciune,e ok?

Dodo[pup]sa dea Dumnezeu sa ai gura aurita si la vara sa ma vezi cu burtoiu[:p]

pup iu!

"La vita e bella"

poze

Dragele mele dragi, hop si io p'aici. Noam mai intrat zilele astea ca am fost cam demoralizata dar mi-am mai revenit.

Bag si io munca la greu, o sa am si de alergat mult si sper sa fie cu folos.

Valeid="navy"> am inteles mesajul...poate te mai gandesti....sau poate ca ne lasam de sportul asta cu balaceala[:D][:D][:D].

Anca Wish id="navy">io sunt p'aproape!

Pup toate fetele frumoase!

[;)] Lid="red">aid="green">uid="orange">rid="navy">iid="limegreen">cid="red">iid="purple">id="Script MT Bold"> [;)]

"Rau e sa dai gres dar mai rau e sa nu fi incercat sa faci ceva. Pe lumea asta, nu obtii nimic fara efort."

-Theodore Roosevelt

pozici laurici

Buna fetelor,

Eu intru destul de rar pe forum in ultimul timp si de obicei scriu la endometru. Probail ar bine sa scriu si pe la voi avand in vedere ca sunt si o aspiranta optimista[biz], cel putin inca asa ma simt , in ciuda celor 2 ani de incercari esuate[bang]

Acum mi-am permis sa intru si la voi si sa va doresc sa ramaneti toate optimiste si [gravi] cat mai curand posibil[flo] si sa multumesc fetelor care duc listuta ,pe care ma aflu de altfel si eu deja de ceva vreme, la biserica pt rugaciune.De cate ori am fost si eu la biserica , intotdeauna m-am gandit si am spus o rugaciune pentru toate fetele care isi doresc un [bibe] ...si daca imi permiteti voi duce si eu lista la urmatoarea "intalnire" cu Doamne Doamne.

Va[pup]

Cristinna

[olala]...m-am regasit pe listuta si sunt foarte fericita,dar numele meu este AntoaneTa nu AntoaneLa...Scuze daca cer prea mult(mi-e frica, ca atunci cind DoamneDoamne va face "imparteala"[copil]-lor sa nu ma confunde cu o "Antoanela" si sa raman mult si bine aspiranta!Daca suna egoist ...iertare dar vreau sa fug repede la[gravi],iar voi sa ma urmati!!!}[:D][;)]

Ma inscriu si eu in rindul vostru.Sunt casatorita de 5 ani si ne dorim un copil f mult.Analizele sotului meu sunt bune insa eu am niste probleme.Test postcoital pozitiv, ovulele nu se maturizeaza numai stimulate si progesteron mic in faza luteala.Cam nasol dar totusi anul trecut cu tratament si monitorizari am facut IAS si am reusit.Din pacate am pierdut sarcina la 5 sapt.M-ia trebuit un an ca sa ma hotarasc sa incercam din nou.Azi mergem la dr. pt a pregati terenul si incercam al 2-lea IAS in martie.Va citesc zilnic mesajele si vad ca se ingroasa rindurile de la viitoare mamici.Sper sa nu stam prea mult aici niciuna.Va pup.

Valentinagid="red">, marinarid="pink">, sotul meu a fost deja la dr. Calomfirescu. Am fost foarte surprinsa ce incantat s-a intors de la consultatie, el care n-are deloc chef sa mearga pe la doctori (va suna cunoscut nu?). Se pare ca dr. este un tip foarte distins si placut, au stat mult de vorba, i-a explicat ce si cum. Asa ca trimiteti-i cu incredere [:D].

Dr. are consultatii si la UroAndroMed, pe la Iancului pe undeva, consultati a fost 80 RON (dupa cum vedeti, nici aici nu-i chiar ieftin). Sotul meu s-a putut programa cam dupa 2 saptamani de la momentul in care a sunat.

O zi super va doresc![8**]

mmc

"Trebuie sa ne golim de prea plinul Eu, ca sa mai intre in noi un pic de Dumnezeu." Petre Tutea

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Adaugă...