Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

Durerea unei pierderi de sarcina ( 44)

Recommended Posts

O data o femeie si-a pierdut pruncul nenascut la doar cateva luni de sarcina,avea o mare credinta in D-zeu si dupa acest eveniment neplacut mereu plangea si Il intreba in rugaciuni pe D-zeu, de ce a permis sa i se intample asa ceva?....Dar intr-o noapte femeia a visat ca era in cer printre un grup de copilasi si aveau fiecare in manuta cate o lumanare aprinsa...iar unul statea intr-un colt si plangea....acel copil a atras-o fff mult...ca un magnet....era ceva special in el ...s-a apropiat de copil si l-a intrebat de ce plange? Iar copilasul i-a raspuns: plang pt ca tu esti mamica mea si de cate ori tu plangi mie mi se stinge lumanarea si nu pot sa ma alatur celorlalti copii; te rog mamica nu mai plange, nu-ti dai seama ca lacrimile tale imi sting lumanarile..?...Visul i s-a parut atat de real incat din acea zi femeia nu a mai varsat o lacrima! Si mereu ii aparea in vis un copilas care mereu radea si era fericit!
id="red">id="size2">

Durerea unei pierderi de sarcina - articol

Pierderea de sarcina se poate preveni? - articol

Sarcina extrauterina - articol

Pierderea spontana a sarcinii - articol

Cauzele malformatiilor fetale - articol

Avortul spontan - articol

(1)(2) (3)(4)(5) (6)(7)(8)(9) (10)(11)(12) (13) (14)(15)(16) (17)(18)(19) (20)(21)(22)(23)(24)(25) (26) (27)(28) (29)(30)(31)(32)(33) (34)(35)(36)(37)(38)(39)(40)(41)(42)(43)

album fotoid="red">

propuneri ptr noul titlu al subiectului :

1.Aspirante/gravidute dupa pierderea unui bebe

2.Mamici care au pierdut un bebe

3.Viata dupa pierderea unui copil

Fetele care vor sa fie pe lista trebuie sa ceara ele va rog, ca nu toata lumea vrea sa fie pe lista, de aceea e pus cine doreste!Merciid="red">

Mamiciid="red">

Ileana_mariusid="blue">

40s, 13.04.2006, vasa praevia; acum [mamica] de [bebic] Mario Luca , 27-04-2007 id="size1">

Laliqid="blue">

38s, 8.07.2004, lichid amniotic absent; acum [mamica] de [bebic] Mateiid="size1">

Msemcuid="blue">

37s, 18.04.2006, nod de cordon; acum [mamica] de [bebic] [bebic] [bebic] Petra, Maia si Mara, 13.05.2007id="size1">

Cristina26 - DN 11.04.1977id="blue">

24.11.2005 Paul, plecat la ingerasi in 04 iulie 2006; acum [mamica] de [bebic] Ingrid Ecaterina, 02.07.2007 id="size1">

Pepsi - DN 20.11.1974id="blue">

12s, 13.07.2006,sarcina oprita din evolutie; acum [mamica] de [bebic] David, 22.06.2007 si [copil] Dominic, 17.05.2004id="size1">

Tanima_i2002id="blue">

8s, posibil IR-uri crescute; acum [mamica] de [bebic] Rares, 15.10.2006id="size1">

Estecriid="blue">

9s, motiv necunoscut; acum [mamica] de [bebic] Mihnea Ionut,13.07.2007id="size1">

[url="ht

Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 204
  • Creat
  • Ultimul răspuns

REPET ce am scris la captolul trecut pana sa inchida Dana pagina [:D]

Irda adica nu m-ai asteptat si pe mine ?

Mai... asta da veste, pacat ca nu sunt si fetele pe aici sa iti faca galerie.

BRAVOOOOOOOOOOOOOOOOOO!!! [bum][batetoba][batcap][cri][harp][disco]

Mai... tot e ceva si sa ai test pozitiv. Cate il tooooot asteptam si am vrea sa il vedem la fatza. Cat despre partea cealalta, cu "palmaresul", da fugutza chiar acum si ia Duphaston. Eu am luat si nu am observat vreun efect "advers" sau "invers" sau altceva. Si chiar daca ar fi vreunul, asta e... ai grija cu terenul ala!!!

Tu ai auzit de acea femeie care pierdea sarcina dupa sarcina? Si mergea saptamanal foarte mult cu masina (adica statea vreo 6 ore cu curu pe scaun si conducea)? [sofer] Si cand nu a mai facut asa efort nu a mai pierdut sarcini. Nu poti sa o iei "putin" mai usor cu terenu?

Daca nenea doctoru zice sa iei 4 pe zi, merita incercat. Poate intradevar asta e problemutza, o carentza de progesteron. Sau poate doar vrea sa o ajute sa se fixeze mai tare. Dar ai mare grija de tine, te rog!

Si stii ce? Ma rog pentru tine tare tare tare si de fiecare data cand esti tentata sa mai gandesti ca "nu o sa fie bine" si ca se va intampla din nou, lupta-te cu gandul si zi acolo o vorba buna la Dumnezeu. Roaga-L asa simplu sa fie bine de data asta.

Irda! [majoreta] [copil] Irda! [majoreta] [copil] Irda! [majoreta] [copil]

In asteptarea lui [copil]

http://tt.lilypie.com/Lrydp3.png

ALINA, ALINUSHCAid="red"> da....doua teste pozitive de sarcina....sunt in ziua a 29-a. Ieri dimineata ziua a 28-a CM am avut cateva pete maro inchis de sange pe chiloti.....sani sensibili.....doua teste pozitive.....mi-e frica.....id="size1">

[foto]Danaid="size3">id="red">id="Arial Black">

[copil]mult asteptatid="blue">

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Adaugă...