Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

stimulentul

alexis26

Recommended Posts

Buna

In 13 ianuarie mi-am depus dosarul pentru stimulent deoarece am reinceput activitatea in campu' muncii de la 1 ianuarie. Inca nu am primit nici un ban, cu toate ca am stipulat in formularul ala tip de la primarie ca prefer sa primesc banii pe card. Intrebarea mea este, mai este cineva in situatia mea? Si inca una, avand in vedere ca eu sunt din Baia Mare, a primit cineva de aici stimulentul???

Si mai am o intrebare pentru Marius, de cand putem aduce in tara masini mai vechi de 8 ani, si ce conditii trebuie sa indeplineasca acestea.

Va multumesc si va doresc sanatate si numai bine.

Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 17
  • Creat
  • Ultimul răspuns

La partea cu masinile e pe-aproape. Cand aflu va spun. Nu mai e prea mult pana atunci cel putin teoretic.

Sigur imi aduc si eu una imediat ce se pot aduce. Nu stiu insa daca nu vor baga taxe vamale prohibitive sau taxe de inmatriculare sau taxe de mediu din astea care sa-ti faca viata amara intelegi tu ce vreau sa spun.

Marius Pernes

home page - www.marius.rdsor.ro

SUnt in stare de socccccc

AM primit stimulentul...sa va spun cat?? sunt super nervoasa...213 RON lei...

Scrie undeva in lege ca se impoziteaza??

Daca nu primesc nici un mesaj de la voi, luni ma duc sa vad de ce am primit doar atatia bani id="navy">id="Comic Sans MS">

Parerea voastra conteaza ...asa cevaaaa [alcool]id="red">id="Comic Sans MS">id="size1">

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Adaugă...