Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Uleiul de masline

Recommended Posts

Mereu aud ca uleiul de masline e bun la diverse chestii, la ingrijirea pielii si a parului, a unghiilor si etc.

Voi il folositi? Si cum? In diferite masti sau asa simplu?

Eu ma gandeam sa incep sa il folosesc asa simplu ca ulei de corp caci vad ca pielea de pe picioare este cam uscata.

Astept recomandarile voastre pentru diverse tratamente , masti sau alte combinatii cu uleiul de masline...si la ce il folositi voi.[vampa]

Nunta noastra

Nasi de cununie

Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 23
  • Creat
  • Ultimul răspuns

MASCA DE PAR : ulei de masline + galbenus de ou + cateva picaturi de lamaie ( otet mere ), iar daca-ti cade rau parul poti adauga 2 - 3 catei de usturoi pisati.

MASCA DE FATA : ulei de masline simplu sau cu fel de fel de adaosuri in functie de ten . Ex pt ten gras: ulei de masline + albus de ou + o fiola vit C.

ten uscat: ulei de masline + galbenus de ou ori smantana ori branza proaspata de vaci ori morcov ras( ori toate la un loc).

prietena mea mi-a zis ca dupa nastere, ramanand cu ceva vergeturi, a folosit zilnic dupa dus,ulei de masline incalzit, cu care isi masa zonele afectate.Acu e drept ca mai are putine vergeturi dar micute si abia vizibile.Mi-a zisca arata groaznic dupa nastere era plina, pe copase abdomen si sani.Acum, nu stiu, mie una imivine greu a crede dar daca e adevarat, uleiul asta e miraculs, caci in momde fata pielea ei arata impecabil, f elastica, super!E adevarat ca si face mult sport, inot, etc.

Eu una nu l-am folosit niciodata!mi-e urat cand ma gandesc ca e...ulei!!!

nikole

eu amestec miere cu cateva picaturi de ulei de masline presat la rece ca masca pt fata, mai folosesc uleiul si in loc de crema de fata, dar rar

am citit ca nu e bine sa se abuzeze de ulei in cosmetica, nu stiu cat o fi de adevarat

Adi,mamica lui Sebix

quote:Originally posted by nikole

prietena mea mi-a zis ca dupa nastere, ramanand cu ceva vergeturi, a folosit zilnic dupa dus,ulei de masline incalzit, cu care isi masa zonele afectate.Acu e drept ca mai are putine vergeturi dar micute si abia vizibile.Mi-a zisca arata groaznic dupa nastere era plina, pe copase abdomen si sani.Acum, nu stiu, mie una imivine greu a crede dar daca e adevarat, uleiul asta e miraculs, caci in momde fata pielea ei arata impecabil, f elastica, super!E adevarat ca si face mult sport, inot, etc.Eu una nu l-am folosit niciodata!mi-e urat cand ma gandesc ca e...ulei!!!nikole

id="quote">id="quote">...nu prea imi vine sa cred,vergeturile se mai pot estompa,insa de trecut...never.evaVezi stanci,cativa pescarusi,niste valuri si ai impresia ca ai inteles marea.id="blue">

Si eu folosesc ulei de masline , dupa dus ma ung pur si simplu pe tot corpul cu ulei si ma infasor intr-un cearceaf mai vechi. stau asa pana intra in corp.Ceea ce am observat este ca vara nu m-am mai ars stand la soare si am avut un bronz foarte frumos care a tinut mult timp.Daca mai apar noutati va anunt...

si eu il folosesc pentru unghii,par si ten.

in afara de ce au spus fetele,pentru fata,eu il mai folosesc si ca masca,in amestec cu argila.am ten mixt,deci aplic masca asta doar pe obraji si gat.

pt par il folosesc simplu cand ma grabesc si nu am timp sa-mi prepar masca(galbenus de ou,ulei de ricin,miere,lamaie,lapte,vit A,E).Il aplic cu cateva ore inainte de a ma spala pe cap.

pt corp,o fata de pe forum l-a recomandat ca anticelulitic in amestec cu sare de mare si cafea.se face o exfoliere temeinica si apoi dupa ce te speli se face un masaj cu ulei.eu am incercat tratamentul si va spun ca la mine a dat rezultate(si in combinatie cu supliform).

tot pt corp eu il aplic dupa exfoliere pe pielea uda si masez bine.surplusul il sterg cu prosopul si am observat ca hidrateaza mult mai bine decat cel de bebelusi.

pt unghii il folosesc in amestec cu zeama de lamaie.imi masez suprafata unghiilor cu o periuta saptamanal!

eu am folosit la inceput ulei de masline facut in casa,fara conservanti.il aveam din grecia dar s-a terminat.insa o sa-mi mai iau ca mi-a placut mai mult decat cel din comert.diferenta era ca desi avea un usor miros cam neplacut,nu era asa gras!

Madutza

http://pg.photos.yahoo.com/ph/madutza79/my_photos

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Adaugă...