geba2001 Publicat Februarie 22, 2006 Raport Distribuie Publicat Februarie 22, 2006 De ceva vreme sunt pacienta d-rei dr. Cruceanu. Pana acum sunt multumita si incantata, dar as dori sa aflu si parerile voastre. Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihaela amalia Postat Februarie 24, 2006 Raport Distribuie Postat Februarie 24, 2006 Din pacate nu o cunosc sa te pot lamuri, in schimb eu ti-o pot recomanda cu cea mai mare caldura pe doctorita mea, care m-a salvat de la niste clipe grele si a avut grija de mine dupa aia... PAna una alta trage un ochi aici poate ai sa gasesti vre-un raspuns la intrebarea ta. off-topic:ma gasesti la clubul bacaoancelorid="size1"> Mihaelaid="green"> si bb[copil] Amaliaid="red">id="right"> [cit]O poveste minunata...id="red"> Site Amaliaid="limegreen"> Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
geba2001 Postat Februarie 25, 2006 Autor Raport Distribuie Postat Februarie 25, 2006 Multumesc, Amalia Am gasit aseara si bacauancele noastre, dupa lungi si inversunate cautari. Cred ca voi merge si eu la dr. Zoican, pt o a doua parere... Pana acum am auzit numai lucruri bune despre ea, mai ales in relatia cu pacientele (pt mine cconteaza f mult felul de a fi si de a comunica al dr...). Pupici si sa ai o zi excelenta !!! Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihaela amalia Postat Februarie 25, 2006 Raport Distribuie Postat Februarie 25, 2006 Intr-adevar si pe mine m-a impresionat relatia medic-pacient la ea...explica fiecaruia "pe limba lui", sa inteleaga tot prostul, dar mai ales , eu cel putin, nu am plecat mai nelamurita de la ea...si nu ma grabea ca "cealalta" sa nu imi mai aduc aminte ce vroiam sa o intreb... Bafta si sanatate multa...[flo] Mihaelaid="green"> si bb[copil] Amaliaid="red">id="right"> [cit]O poveste minunata...id="red"> Site Amaliaid="limegreen"> Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.