Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

doctor endocrinolog fiica simona - pareri?

Recommended Posts

id="red">id="red">Buna fetelor...

Am postat acest nou subiect in speranta ca se va gasi vreuna din voi care sa-mi impartaseasca niste pareri si impresii- personale si nu numai...In curand ma voi prezenta la doamna doctor Fiica pentru o reevaluare medicala...Am fost diagnosticata acum un an si ceva cu hipertiroidie autoimuna- basedow-graves...am urmat destul de strict o perioada tratamentul prescris de la parhaon...s-a intamplat insa ca doamna doctor la care mergeam sa nu se mai poarte cu mine asa cum as fi dorit eu- evident poate sunt si subiectiva- asta insemnand ca asteptam cam 5-7 ore sa intru la dumneaei...ma rog...asta am simtit eu ...si eu cred ca relatia medic pacient trebuie sa fie una de incredere...si va spun asta in acceptiunea ca in foarte scurt timp imi voi definitiva si eu studiile si voi deveni medic...deci sunt cumva in ambele tabere...

In fine...ideea este ca imi schimb medicul si astept de la voi sa impartasiti impresii despre doamna doctor Fiica...Si mai am o intrebare...Este vreuna din voi, sau stie vreuna din voi un caz de hipertiroidie care sa fi dus cu bine la termen o sarcina?...Pentru ca asta e principalul lucru care ma motiveaza ...vreau si eu un bebe...Si desi teoretic stiu toate riscurile, am invatat din experienta ca nu prea se potrivesc intotdeauna...teoria cu practica... Am nevoie atat de parerile voastre cat si de incurajari...

Va multumesc frumos, Ramonaau

Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 3
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Buna,

Dr Fica Simona este foarte buna.Soacra mea a fost la ea si a stat si ia ascultat toate problemele.Eu ma duc la ea maine la cabinetul particular caci la Elias nu are timp si o sa te repeada.Sotul meu a fost la sp.Elias si nu le-a primit.A trebuit sa se duca la clinica Ama Medical (unde are marti si joi parca) si acolo sa purtat foarte frumos.

Nu stiu daca poti ramane insarcinata sau daca are vre-un efect.Eu tot pt asta ma duc.

Am sa iti spun ce am facut.

• 2 weeks later...

Buna Andreea,

Scuze ca nu am raspus pana acum...O sa razi...dar nu am mai stiut unde am postat subiectul...Nu l-am mai gasit...Si acum am intrat pe profil si am vazut subiectul...Mersi inca o data de raspuns...Si ai dreptate...Caci intre timp am fost la dr. Fiica la Elias nu la cabinet...M-a primit , insa nu a avut timp sa ma asculte decat foarte lapidar ...Mi-a zis sa revin ca acum are si altceva de facut...Tu ai fost? Cum s-a purtat si ce ti-a spus? Daca nu sunt indiscreta...Sper sa mai conversam...Si scuze inca o data de raspunsul meu asa tardiv...

RamonaAU

• 4 weeks later...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Adaugă...