ionela-roxana Publicat Februarie 23, 2006 Raport Distribuie Publicat Februarie 23, 2006 [cheers]Salutare la toata lumea Stiti cumva sa-mi spuneti unde se pot trimite CV-uri pt un job bun? Pregatire este,experienta la fel....doar ca nu stim unde sa trimitem CV-urile..... Stim ca se cauta oameni cu un potential foarte ridicat mai ales pt. pozitiile de conducere si din aceasta cauza vrem sa incercam...... Nu este vorba de mine ci de o persoana foarte draga mie. Am indraznit sa apelez la voi,poate stiti ceva mai mult decat mine....din ce am observat aceste pozitii nu se gasesc in ziare si pe net gasim foarte rar. Stiu ca sunt anumite firme care-si fac baze de date cu potentiali candidati si cand se ofera sansa e chemat la interviu.....stiti ceva despre asta? Multumesc pt orice sfat cat de micut o fi el!O zi excelenta! Roxi [gravi] 10+ si Rares 9. april.2002 Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
anangel_lexi Postat Februarie 23, 2006 Raport Distribuie Postat Februarie 23, 2006 Ionela, iti trimit PM, ca sa nu se considere ca fac reclama [gravi] 10+ I wish I were an angel... Poze diverse Prima poza a lui bebe http://tickers.tickerfactory.com/ezt/d/1;20720;104/st/20060918/dt/7/k/6d15/preg.png Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionela-roxana Postat Februarie 23, 2006 Autor Raport Distribuie Postat Februarie 23, 2006 Merci mult. Roxi [gravi] 10+ si Rares 9. april.2002 Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
NicoletaB Postat Februarie 23, 2006 Raport Distribuie Postat Februarie 23, 2006 intra pe pagina de net a marilor firme si e imposibil sa nu gasesti adresa de mail pt recrutari Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Oaspete Postat Februarie 23, 2006 Raport Distribuie Postat Februarie 23, 2006 Si la firmele de recrutare, de obicei companiile mari apeleaza la astfel de firme pentru a gasi mai usor candidatii ideali, asa ca e bine sa fii in baza de date a lor. Da-mi PM cu adresa de mail si iti trimit un fisier cu adresele de mail ale firmelor de recrutare mai renumite. Eu mi-am facut acest fisier tot cand mi-am cautat un job mai bun si am primit oferte interesante. Mai sunt si cateva site-uri importante pe care marile companii isi posteaza anunturile, sora mea si-a gasit 2 job-uri super la rand pe unul din aceste portaluri. Cred ca e reclama asa ca o sa ti le dau tot pe PM Adelaid="red"> [iepu] si Andrei (26.09.2004) id="blue"> [copil] 1 an +id="red"> Povestea nasterii id="limegreen">; Babyexpo id="limegreen"> Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionela-roxana Postat Februarie 23, 2006 Autor Raport Distribuie Postat Februarie 23, 2006 Multumesc mult fetelor. Am decis pana la urma sa facem o lista a firmelor de recrutare si sa trimitem CV-uri .Probabil va fi putin mai dificil deoarece suntem in Timisoara si oferta nu e asa mare ca in Bucuresti.Speram totusi sa gasim ceva bun. Merci pt sugestii. Roxi [gravi] 10+ si Rares 9. april.2002 Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mona25 Postat Martie 23, 2006 Raport Distribuie Postat Martie 23, 2006 Fetelor am si eu nevoie de firmele astea interesante. Sunt din Timisoara, daca se poate trimiteti-mi si mie. Merci mult!!! Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
claza Postat Martie 23, 2006 Raport Distribuie Postat Martie 23, 2006 Va rog frumos, pot primi si eu fisierul acela pe PM? Cu multe multumiri... Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
elena d Postat Martie 23, 2006 Raport Distribuie Postat Martie 23, 2006 am nevoie si eu de lista, ptr. prietena mea, in domeniul financiar. astept pe PM. multumesc mult Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Elise Postat Martie 23, 2006 Raport Distribuie Postat Martie 23, 2006 in general, sint mai rare joburile de genul asta, pt. ca se prefera oameni promovati din interiorul companiei, care deja au dovedit, si sint "fidelizati" - sau expati. "top management" inseamna inclusiv GM.... Elise Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.