Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Ce crema sa-mi iau ??? Please...

furni

Recommended Posts

Buna dimineata fetele !

Vreau un sfat de la voi: sotul meu are o delegatie in Germania peste vreo 2 saptamani; de fiecare data cand pleaca nu uita sa-mi cumpere diverse ... dar stiti voi cum sunt barbatii.. asa ca m-am umplut de parfumuri din duty free, bluze, fuste... unele le-a nimerit dar pe unele ma doare si acum sufletul dupa bani.

Acum vreau sa-l trimit cu adresa si m-am gandit sa-l rog sa-mi aduca o crema /sau un set / crema zi + crema noapte, ceva antirid, hidratant, iluminatoare etc... nu stiu... dar buna, pe care le-ati incercat si ati vazut ceva rezultate. Trebuie sa-l trimit cu biletel cu marca clara ca altfel... am surprize... sarau'

Va multumesc si va pup.

http://community.webshots.com/user/furni001

Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 4
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Furni, bine faci sa vei nota exact ce si cum.

Parerea mea : ii ceri produse de marca pe care le cunosti sau in care ai incredere. Dupa parerea mea, daca pielea ta nu are probleme, poti lua creme de marca generale : hidradante, nutritive,

Marcile bune de care eu nu am fost deceptionata : Estee Lauder, Lancôme, Channel, Clinique. (ordinea e asta)

Sfatul meu e sa te uite pe site-uri sa vezi ce te inspira si sa-i faci listuta cu produse si cu informatii foarte precise : am pielea normala/mixta/seaca, cu/fara ridule/riduri. Sa-l sfatuiesti sa vorbeasca cu vinzatoarea, caci, in general, sunt competente.

(ma recunosc si eu in portretul "m-am umplut cu .. si ma doare sufletul dupa bani").

Mik.

sfatul meu este sa nu cumperi creme fara sa le incerci! asa cum a zis si Mik, intai afli ce fel de ten ai. apoi mergi intr-un magazin de cosmetice mare si vorbesti cu vanzatoarele, te orientezi catre o firma sau cateva. si eu recomand Estee Lauder si Clinique. daca mergi in beauty shop majoritatea vanzatoarelor se pricep bine si iti recomanda creme sau produse de intretinere a tenului potrivite. aaaa si nu uita sa te uiti la pret.....sa nu cumva sa fie la fel! (se intampla cateodata, cand nu sunt promotii in duty free...si depinde si de duty free!). distractie placuta si spune-ne ce ai ales!

Roxana

si al meu sot calatoreste destul de mult si imi aduce diverse, la inceput a fost mai greu dar acum l-am instruit si stie exact cam ce folosesc, ce masuri am.

cursul a fost intensiv, adica luat prin magazine si aratat una, alta.

cea mai tare faza a fost la inceputurile relatiei noastre cand mi-a adus un fard de pleoape mov si un gloss fucsia (Lancome); uimita il intreb cand m-a vazut el ca folosesc asemenea nuante?

raspuns: a crezut ca nu am si d-aia nu folosesc [alcool]

acum ii trimit SMS cu necesarul: firma, tip, nr, nuanta.

intra si tu pe siteul firmelor de cosmetice, alege cam ce-ti place si fa-ti o listuta.

sau mergi pe la malluri, testeaza creme si farduri, apoi noteaza marca si nr. si da-i-le sotului.

spor la treaba [:D]

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Adaugă...